واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: پيشخوان راه هفتم منتشر شد
گفتگو با «عليرضا قزوه» و بازخواني «مولا ويلا نداشت»، «قبرستان به مثابه فرهنگستان»؛ ميزگردي درباره طرح تخريب گلزار شهدا، درخواستهاي دانشجويان از رييس رسانه ملي، بررسي پرونده ترور شهيد ناصر پيروي، پرونده كشمير و گفتوگو با جواد منصوري درباره چين از مطالب اين شماره راه است.
به گزارش خبرنگار فرهنگي ايرنا، بازخواني «مولا ويلا نداشت» عليرضا قزوه بهانهاي براي گفتوگو با اين شاعر بوده است. «شاداب در اوج فرسايش» نوشتهاي است از حميدرضا شكارسري درباره شعرهاي قزوه و «تضاد اجتماعي؛ اعتراض ديني» مقالهاي درباره فضاي شعر و شاعران پس از دوران 8 ساله دفاع مقدس كه در ادامه گفتوگو با اين شاعر انقلاب در بخش گفتوگوي ويژه به چاپ رسيده است.
سرمقاله اين شماره ماهنامه «راه» با عنوان «غزه در محاصره، جهان در اشغال» پيشنهادهايي براي گسترش ارتباط بين مراكز بيداري اسلامي در جهان ارايه كرده است.
بنا به اين گزارش، بخش اول يادمان شماره هفت «راه» به موضوع ترور شهيد پيروي، رييس اداره منابع طبيعي شهرستان ماسال اختصاص يافته و اعدام قاتلان او در آذر 87 بهانهاي براي احياي نام و ياد اين شهيد و ديگر شهداي گمنام مبارزه با مفسدان و دانه درشتهاي اقتصادي بوده است. دومين بخش يادمان، به كشتار دانشجويان در دانشگاه ايالتي كنت آمريكا در دوره رياست جمهوري نيكسون پرداخته و عكسهايي از اين كشتار همراه با يادداشت مادر يكي از كشته شدگان در اين پرونده منتشر شده است.
«آموزهاي براي زمانه نتوانستنها»؛ مقالهاي از محمدرضا جوادييگانه درباره كتاب «ن والقلم» جلال آلاحمد در اين نشريه به چاپ رسيده است.
«كشمير؛ قم هندوستان»، «شرق ناشناخته»، «سود صدبرابر» و «عبور از سيم خاردار» عنوانهاي «راه» شماره هفت هستند. در پرونده كشمير، داوود جعفري از اعضاي انجمن اسلامي دانشگاه كشمير در زمان پيروزي انقلاب درباره فرصتها و فرصت سوزيهاي ايران در كشمير صحبت كرده است. «26 سال است داد ميزنم و طرح ميدهم» عنوان گفتوگو با قلبيحسين رضوي از فعالان فرهنگي اين منطقه . در بخش هاي ديگر، جواد منصوري، سفير ايران در پكن درباره سياست، اجتماع و فرهنگ چين سخن ميگويد و اطلاعات جالبي از اين كشور ارايه ميكند. «سود صد برابر» گفتوگويي است درباره فرصتهاي سرمايهگذاري فرهنگي در آمريكاي لاتين و «عبور از سيم خاردار» به معرفي يكي از شهيدان افغان جنگ تحميلي 8 ساله ميپردازد.
«قبرستان به مثابه فرهنگستان» عنوان ميزگردي است كه در آن طرح تخريب گلزار شهدا، با حضور نماينده بنياد شهيد نقد و بررسي شده است. اين ميزگرد در دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران برگزار شده و سكوت رسانهها و انتقاد فراوان طرح موسوم به ساماندهي، بهانهاي دليل توجه به آن بوده است. در اين ميزگرد عليرضا كمري و دانشجويان، اين طرح و نماينده بنياد را به طور جدي به چالش كشيدهاند.
«به مسجدهاي انقلاب برگرديم»؛ هشدار دكتر مظفر نامدار به فعالان مسجدهاي كشور، «435 متر پيشرفت وهمي»؛ مقاله رضا زادهمحمدي در نقد ديدگاه برخي مديران درباره پيشرفت، «دوره سانسور شده «سازندگي»؛ گفتوگو با مسعود رضايي، پژوهشگر تاريخ و نويسنده رمان «تصادف» درباره ظرفيت هاي هنري تاريخ انقلاب. «خدنگها و زوبينها»؛ مقاله يوسف ميرشكاك درباره اميد و آرمان، «رهايي از تاريخ نويسي ماركسيستها و ناسيوناليستها»؛ گفتوگو با حجت الاسلام روحالله حسينيان، رييس مركز اسناد انقلاب اسلامي درباره تاريخنگاري انقلاب. «با بخشنامه نيامديم كه با بخشنامه برويم»؛ گفتوگو با سيدناصر هاشمزاده، فيلمنامه نويس فيلمهاي مجيد مجيدي و سيدرضا ميركريمي، درباره نسبت هنر و انقلاب و نقد مديريت فرهنگي، «روستا در كلينيك تخصصي»؛ آسيب شناسي مطالعه روستايي و بررسي جايگاه روستا در فصلنامههاي پژوهشي علوم اجتماعي، «حمايت از جهانشاهي وظيفه شماست» و خروش وبلاگي براي غزه هم از ديگر عنوانهاي اين شماره از مجله «راه» هستند كه از سوي دفتر مطالعات جبهه فرهنگي انقلاب اسلامي منتشر شده است.
.
سه شنبه 3 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 144]