واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: نمايشگاه آثار هنري دانشجويان طراحي پارچه و لباس
آفتاب: نمايشگاه تخصصي آثار هنري دانشجويان طراحي پارچه و لباس دانشكده فني دختران شريعتي در تاريخ 30/9/87 توسط دكتر الهيان (نماينده مجلس شوراي اسلامي) و با حضور مسئولين دانشكده و جمع پرشوري از استادان و دانشجويان افتتاح گرديد.
در اين نمايشگاه 200 دست لباس از 12 استان كشور در مدلها،طرحها و رنگهاي مختلف در قالب مانتو- شلوار- لباس شب، شال، روسري و چادر، روتختي،روميزي و ... به نمايش گذاشته شده است.
لازم به ذكر است در راستاي آثار ارائه گرديده در نمايشگاه و نگارخانه، غرفهاي از كارهاي مختلفي چون روتختي، كوسن، دستمال،شال، سرويس آشپزخانه، تابلوهاي تزئيني، ساك دستي و روميزي جهت فروش در معرض ديد بازديدكنندگان، قرار گرفته است.
علاقمندان ميتوانند از تاريخ 30 آذر الي 7 ديماه از نمايشگاه بازديد نمايند.
در سومين روز از جشنواره آفرين (آماتيس3) كه به مناسبت هفته پژوهش و از سوي انستيتو طراحي پارچه و لباس دانشكده فني شريعتي در حال برگزاري است. برنامه «نمايش لباس» (در دو نوبت صبح و بعدازظهر) با حضور مهندس مرضيه گرد(رئيس دانشكده)، چند تن از معاونين، اساتيد، دانشجويان و ساير حضار در سالن اجتماعات فاز 3 برگزار گرديد.
در ابتداي اين مراسم مهندس گرد، پس از تقدير از برگزاركنندگان اين جشنواره گفت:«در جامعه كنوني، نگاه به مد، لباس و پوشش به شكلي علمي دنبال ميشود و انستيتو طراحي لباس اين دانشكده در اين مورد نقشي تاثيرگذار ميتواند داشته باشد. اين نگاه نبايد به عنوان يك شغل يا حرفه دنبال شود و اگر قرار است لباس و پوشش مناسب ايراني اسلامي به جامعه، مخصوصا قشر جوان ما معرفي و ارائه شود، ميتوان با برگزاري همايشهايي از اين دست به هدف غايي نزديكتر شويم».
مهندس گرد در پايان سخنان خود، برگزاري اين جشنواره را كه با تلاشهاي شبانهروزي عوامل آن همراه بوده را موفقيتآميز ارزيابي كرد و خاطرنشان كرد: «اميدواريم فعاليتهاي پژوهشي در زمنيه پوشاك اسلامي، ايراني با برگيري و الهام از الگوهاي مذهبي تداوم يابد و اين تكاپوهاي علمي- پژوهشي از سطحي بودن بيرون آمده و به سوي فني، علمي و كاربردي شدن پيش برود».
در بخش بعدي برنامه، پس از پخش كليپي از فعاليتهاي پشت صحنه جشنواره آفرين «دكتر هما كيانجاه» (رئيس انستيتو طراحي لباس دانشكده) ضمن ايراد بياناتي يكي از دلايل برگزاري اين جشنواره را آشنايي معرفي لباس زن اصيل و با فرهنگ ايراني معرفي نمود و افزود: «با توجه به اين كه هفته پژوهش امسال با سال نوآوري و شكوفايي عجين شده بود بر آن شديم كه به مسئله مد و پوشاك بانوان، با نگاهي نو و علميتر بپردازيم و از اين روي پس از برگزاري آماتيس 1 در سال گذشته، فعاليتهاي امسال را از تابستان شروع كرديم و توانستيم با تلاش دستاندركاران گوشهاي از تمدن و فرهنگ غني كشور اسلاميان را در قالب 200 نوع پوشاك از دانشكده و ساير مراكز كشور در دو قالب عملي (دوخت و ارائه لباس) و تئوري (پاياننامه، لوحهاي فشرده آموزشي و ...) به منصه ظهور برسانيم».
وي در پايان تصريح كرد: «رشته طراحي لباس تا چند سال پيش رشتهاي كاملا ناشناخته بود، اميدواريم با برگزاري اين همايش بخشي از اين كار عظيم فرهنگي را كه همان «معرفي لباس برتر اسلامي- ايراني» است تحقق بخشيم و بسيار علاقمنديم كه در اين راه از راهكارهاي تازه جوانان و فعالان اين عرصه بهرهمند شويم».
گفتني است در اين برنامه، لباسهاي ارائه شده در 5 دسته لباسهاي عروس، نامزدي، شب،مانتوهاي مجلسي و روز كه حاصل تلاش يك سال و نيم دانشجويان اين رشته بود، به نمايش درآمد.
سه شنبه 3 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 495]