واضح آرشیو وب فارسی:حيات نو: الو حيات
8229- ادعاى نظرسنجى و نتايج آن به نفع رئيسجمهور يا هركس ديگر بايد داراى معيارهاى استاندارد باشد كه هر كسى نتواند از هر گوشهاى مدعى شود و بعد مواجه شويم با چندين نظرسنجى از مردم با روشهاى به اصطلاح علمىولى با نتايج متناقض. اين موضوع در صلاحيت هر نهادى كه هست بايد حل و فصل و استاندارد سازى شود.
8230- به منظور شفافسازى و اعتمادسازى بين مردم، لازم است كه دولت برنامههاى آتى خود را در شرايط نفت 5 دلارى به طور مشروح بيان كند تا اگر همراهى و هماهنگى مردم هم لازم است آمادگى لازم را پيدا كنند.
8231- در تظاهرات جهانى كه عليه صهيونيستها شد و محاصره مردم غزه محكوم گرديد نام حسنى مبارك هم در كنار قاتلان صهيونيستى برده مىشد كه با اين رژيم همكارى كرده و مانع از گشودن راه تنفس براى مردم غزه شده است. اين كار را بايد دولتها هم با دولت مصر انجام دهند تا رژيم مبارك بداند همكارى با جنايت پيشهگان اسرائيلى بهاى سنگينى خواهد داشت.
8232- ضربالاجل 20 آذر حرف خيلى خندهدارى است كه حزب اعتماد ملى مىگويد مگر ما چه حقى داريم كه براى ديگران تعيين تكليف كنيم؟ هركسى هر زمانى كه صلاح ببيند اعلام آمادگى مىكند اتفاقا افرادى هم كه هنوز رسما تصميم خود را نگفتهاند به اندازهاى معروف و سرشناساند كه نيازى به معرفى آنها نيست.
8233- هنوز براى مردم مشخص و مسلم نشده كه اگر دشمنان و مخالفان خارجى از ما تعريف كردند يا به ما فحش و ناسزا گفتند كدامش براى ما بايد ملاك باشد، آيا تعريف آنها از ما نشانه ترقى و تعالى ماست و بايد خوشحال باشيم يا نه بلكه بايد درخودمان شك كنيم و به آن بدبين باشيم؟ و بالعكس اگر به ما بدگويى كردند آن را نشانه موفقيت خود بدانيم؟ بالاخره كداميك معيار است؟
حياتنو: در تشخيص درستى يا نادرستى عملكرد ما اولين و مهم ترين ملاك، عقل همراه با تقوا و انصاف خودماست. ما براى محك زدن خود نيازى به دشمن نداريم. ولى گاهى اظهارات دشمن مىتواند به عنوان حاشيهاى در كنار متن مورد تفسير و تحليل قرار گيرد با توجه به اينكه دشمن گاهى آگاهانه به قصد ضربهزدن به كسى از او تمجيد نمايد.
8234- الو سلامعليكم، مىخواستم بدانم چرا دولت لايحه خدمات كشورى را كه اين همه نمايندگان مجلس براى آن وقت گذاشتند اجرا نمىكند مخصوصا اين لايحه در مورد فرهنگيان كه ساليان طولانى در انتظار اجراى آن هستند و مشكلات زياد فرهنگيان را مىتواند حل بكند. با تشكر، خداحافظ شما.
8235- با سلام، شركت مخابرات بر چه اساس و قانونى نرخ مكالمه SMS را تعيين مىكند الان براى SMS همراه اول براى سيمكارتهاى اعتبارى 265 ريال كم مىشد و هيچ جا اعلام نشده و همينطور دارند از سيمكارتهاى مردم كم مىكنند طبق چه قانوني؟ چرا اعلام نمىشود؟ مگر نگفتند براى هر پيام 22 تومان پس چرا 26 تومان و پنج هزار شد. خداحافظ
8236- با سلام، منهادى عباسى هستم از شمال كلاچاي. از 18 ارديبهشت 87 به مدت 8 ماه، قرار بازداشت به سر مىبرم در اوين. پرونده من به شعبه مجتمع قدس شعبه 15 نزد بازپرس جزايى است....
حياتنو: پيام مشروح شما را به صورت نامهاى مستقل براى قوه قضائيه فرستاديم اميدواريم مشكل شما حل شود.
8237- خسته نباشيد، من با كمكهاى ميلياردى به كشورهاى مختلف كه توسط اين دولت انجام گرفته است مخالف نيستم ولى به شدت اصرار دارم كه بايد براى هر كمكى كه مىكند دليل روشن و برنامهاى مشخص داشته باشد و پس از انجام آن كمكها، آثار و پيامدهاى آن حتماً مورد ملاحظه و پيگيرى قرار گيرد و خود مجلس بايد بخشى از برنامه نظارتش را در اين چيزها متمركز نمايد. اما به نظر مىآيد كه در حال حاضر ما ميلياردها دلار بىزبان متعلق به اين ملت را به حلقوم بسيارى از اين كشورها ريختهايم بدون آنكه باز خورد آن را كنترل كنيم. خواهش من اين است كه دولت محترم به اين مسئله توجه كند.
8238- سلام بر شما، نكتهاى در مورد موضعگيرىهاى ما كه توسط وزارت خارجه منعكس مىشود به نظرم رسيد. اين روزها مىبينم كه دولت امارات متحده عربى راجع به جزاير سهگانه حرفهايى زده و ادعاهايى كرده است. اگر ما خودمان در مواضع خود محكم و استوار باشيم و فقط به گفتنها و مصاحبه اكتفا نكنيم بلكه با هر نوع عملكردى يا اظهارنظرى كه راجع به خليجفارس موضع ديگرى دارد برخورد قاطع داشته باشيم مطمئن هستم كه عربها ديگر از اين حرفها نخواهند زد ولى ما متاسفانه اينگونه نيستيم مثلا وزارت خارجه ما به جاى به كار بردن كلمه شوراى همكارى خليجفارس، فقط مىگوييم شوراى همكارى و كلمه خليجفارس را به كار نمىبريم يا زير تابلويى مىنشينيم و گفتوگو مىكنيم كه نوشته است خليج عربى و اصلا به روى خود نمىآوريم كه آن را ديدهايم. يا هنگامى كه شبكههاى تلويزيونى لبنان كه دوستان ما هستند خليج عربى مىگويند و ما برخورد نمىكنيم و حتى پول هم به آنها مىدهيم و امثال اين نوع بىتفاوتىهاى نامناسب اينجاست كه دشمنان مىفهمند در برابر ما بايد چه موضعى بگيرند. موضع آنها تهاجمى مىشود و ما هميشه بايد تدافعى برخورد كنيم و از موضع ضعف.
8239- يك نماينده مجلس گفته است علت ورشكستگى صندوق بازنشستگى بالا رفتن ميانگين سن بازنشستگان است! من از اين حرف خيلى تعجب مىكنم و متاسف هم هستم. در همه دنيا نظام تامين اجتماعى كوشش مىكند رفاه را براى سالخوردگان بازنشسته طورى فراهم كند كه آنها هميشه سالم و اميدوار و با نشاط باشند و عمرشان هم طولانى شود ولى در كشور ما مثل اينكه اين مسئولان نوبرآوردهاند و بيشتر خواستار مرگ زودرس اينها هستند! سازمان بازنشستگى كشورى حدود 30 سال از پول وحقوق و درآمد كارمندان برمىدارد. اصل و فرع اين پول خيلى بيشتر از اينهاست ولى او توقع دارد در دوران بازنشستگى فقط به مدت 10 سال (مثلا) پول را مسترد كند در حالى كه بايد اين مدت به 30 سال برسد و فرد 60 ساله پس از بازنشستگى 30 سال ديگر هم زندگى كند.
شنبه 23 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 229]