واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: انتقاد محسن رضايي از دخالت دولت در مسائل اقتصادي
جام جم آنلاين: دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در همايش "اصل 44، موانع و راهكارها" با انتقاد از دخالت دولت در مسائل اقتصادي كشور گفت: بين دو مفهوم "تصديگري" و "حاكميت" تمايز وجود دارد.
به گزارش خبرگزاري مهر، محسن رضايي امروز چهارشنبه در همايش اصل 44، موانع و راهكارها با انتقاد از دخالت دولت در مسائل اقتصادي كشور به تمايز موجود بين دو مفهوم "تصديگري" و "حاكميت" پرداخت و اظهار داشت: نبايد از ياد برد كه تصديگري با حاكميت فرق مي كند و دولت نبايد در عرصه مسائل اقتصادي به عنوان يك تصديگر ايفاي نقش كند.
وي افزود: دولت بايد اقتصاد را هدايت كند و به هدايتگر اقتصاد ملي تبديل شود. اتفاقاً در اين رابطه سياستهاي اصل 44 مي گويد كه دولت نميتواند در اقتصاد دخالت كند بلكه بايد آن را هدايت كند.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به گامهاي بلند كشورمان در عرصه هاي مختلف و حضور درخشان جمهوري اسلامي ايران در صحنه هاي بين المللي ادامه داد: شكي نيست كه نظام جمهوري اسلامي ايران تا كنون توانسته گامهاي بلندي در حوزههاي مختلف خارجي و بينالمللي بردارد اما از سوي ديگر عقب ماندگيهاي ما در مباحث اقتصادي، علمي و فناوري از جمله مسائلي است كه بايد با ايجاد بسترهاي مناسب جهت ورود مردم به صحنه جبران شود.
رضايي همچنين وجود مشكلات بسيار در كشور به رغم گذشت 30 سال از پيروزي انقلاب اسلامي را مايه شرمندگي مسئولان كشور دانست و گفت: براي اينكه از اين شرمندگي خارج شويم بايد اموري چون مبارزه با بيكاري، فقر يا تورم را در ابعاد جهادي پيگيري كنيم و چه كساني غير از شما بسيجيان ميتواند پرچمدار اين جهاد باشد؟ مطمئن باشيد اگر اين جهاد مهمتر از جنگ و بيرون كردن شاه از مملكت نباشد كمتر از آن نيست.
وي از دانشجويان بسيجي خواست تا سياستهاي اصل 44 را به نوعي انقلاب و جهاد تبديل كرده و با ايجاد زمينه هاي حضور مردم در صحنه از تنها ماندن دولت، مجلس و رهبري نظام در اين خصوص پيشگيري كنند.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام يادآور شد: با توجه به اين كه هنوز سياستهاي اصل 44 در جامعه ما عمومي و تبديل به فرهنگ نشده بسيج ميتواند در عرصه آگاهي بخشي به مردم در تمام بخشها نقش مهمي ايفا كرده و نه تنها از قواي سه گانه كه مشاركت در اين عرصه خطير را از مردم نيز مطالبه كند تا مردم همانگونه كه وارد انقلاب و جنگ شدند در اقتصاد هم ايفاي نقش كنند.
رضايي همچنين در سخنان خود چشم انداز بيست ساله، قانون اساسي، تحقيق و پژوهشها، نظريه اقتصادي و مباني تجربي را پنج پايه اصل 44 دانست و اظهار داشت: با توجه به اينكه مفاهيم جديد اجتماعي با اسلام سازگار است ما نيازمند تعريف اقتصاد اجتماعي هستيم كه بر مبناي آن در كنار نظم و حاكميت سياسي و دولتي نوعي نظم و حاكميت اجتماعي نيز شكل گرفته و حتي بر نظم سياسي مقدم شود.
چهارشنبه 20 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]