تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعایی که بیشتر امید اجابت آن می رود و زودتر به اجابت می رسد،‌ دعا ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870926631




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

«باده گلگون»؛ يادنامه اينترنتي رحلت آيت‌الله ميرزا آقا ملكي تبريزي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: «باده گلگون»؛ يادنامه اينترنتي رحلت آيت‌الله ميرزا آقا ملكي تبريزي
گروه وبلاگ و IT: پايگاه اينترنتي تبيان يادنامه رحلت آيت‌الله ميرزا آقا ملكي تبريزي را با عنوان «باده گلگون» روي خروجي خود قرار داده است.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، زندگي‌نامه، المراقبات، اسرار‌الصلوة، آيت عرفان و باده گلگون عناوين اصلي اين يادنامه را تشكيل مي‌دهند.

در بخش«زندگي‌نامه» درباره تولد اين عالم مي‌خوانيم: «خورشيد قرن سيزدهم هجري رو به افول بود كه تبريز لبريز از شادي و سرور شد، «لطف» الهي پسري زيبا به خاندان «حاج ميرزا شفيع» داد كه «جواد»ش نام نهادند. جواد در دامان مادري مهربان و پدري صالح مراحل رشد و ترقي را پيمود و سال‌هاي كودكي هر يك، دفتري نو بر ديدگان وي مي‎گشود.»

«حوزه درس حاج ميرزا جواد آقا، سرچشمه نوري بود كه حسينيه دل‌هاي شيفتگان را، روشن و آفتابي مي‎كرد. پلكان ملكوت براي ره‎پويان وارستگي محسوب مي‎شد. تأثير كلام ژرف آن استاد خود ساخته، بذر صلاح و اصلاح در گستره دل‌ها مي‎افشاند؛ به طوري كه هر يك از شاگردان، خود پرچمدار صلاح و سداد شدند و جمع بسياري را به سر منزل مقصود رهنمون مي‌كردند.»

در ادامه اين بخش به برخي از شاگردان مرحوم ملكي(ره) اشاره شده است. امام خميني(ره) از شاگردان وي بود؛ نفس مسيحايي حاج ميرزا جواد آقا، صميم جان امام را چنان تأثير بخشيد كه «روح‌الله» شد و بيرق انقلابي سترگ را به دست خويش گرفت.»

از اين رو امام راحل(ره) در كتاب «معراج السالكين»، چون سخن از عرفان مي‎شود، استاد خود را «شيخ جليل القدر» لقب داده و «عارف بالله» مي‎خواند و علاقه‌مندان به تهذيب و وارستگي را به مطالعه كتاب‌هاي ايشان راهنمايي مي‎‌كند.

رهبر انقلاب در جاي ديگر كه از قم و قبرستان شيخان سخن به ميان مي‎آيد خطاب به استاد شهيد مطهري مي‎فرمايد: «در قبرستان قم يك مرد خوابيده است و او حاج ميرزا جواد آقا تبريزي است.»

بخش «آيت عرفان» به معرفي كتابي به همين‌نام از اين عالم بزرگ پرداخته است. «آيت عرفان» كتابي است موجز و با حجم كم كه تحت عنوان «يادنامه شيخ جليل القدر و عارف بالله مرحوم آيت‌الله العظمي حاج ميرزا جواد آقا ملكي تبريزي استاد مرحوم امام توسط سيد عباس موسوي مطلق به نگارش در آمده است. اين كتاب در چهار فصل تنظيم شده و مطالب آن از ايجاز و اختصار نيكويي برخوردار است.

فصل اول اين كتاب به زندگي‌نامه مرحوم ميرزا جواد آقا ملكي تبريزي و زندگي‌نامه اساتيد و شاگردان ايشان مي‌پردازد. در فصل دوم حكايات و كرامات روح بخشي از مرحوم ميرزا جواد آقا آورده شده كه براي سالكين الي‌الله حاوي برخي اشارات سودمند است، از جمله به رفتار تربيتي استاد ايشان مرحوم آيت‌الله آخوند «ملاحسينقلي همداني» در برخورد با ايشان و دستور جفت كردن كفش‌ها پيش پاي مخالف اشاره شده كه بسيار آموزنده است.

«باده گلگون» را اينجا ببينيد!
 چهارشنبه 20 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن