تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيرت از ايمان است و بى بند و بارى از نفاق.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837940779




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خرافات فضایی از سکه‌های شانس موشک تا ممنوعیت پرواز در روز سیاه روس‌ها!


واضح آرشیو وب فارسی:ایران ویج: خرافات فضایی از سکه‌های شانس موشک تا ممنوعیت پرواز در روز سیاه روس‌ها!
www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ایران ویج ‌
  ناو کیهانی «سایوز تی.ام.آ – ۲۱» که قرار است روز پنجم آوریل (۱۶ فروردین ماه) پرواز خود را به سوی ایستگاه فضایی بین المللی آغاز کند، امروز با ترتیبات و مراسمی خاص به محل پرتاب حمل و بر روی سکو قرار گرفت. ترتیباتی که با همه ظرافت‌ها و دقت‌های فنی و تکنیکی دور از خرافات نیست! این صد و نهمین پرواز ناو فضایی سایوز است که نخستین ماموریت سرنشین‌دار خود را در سال ۱۹۶۷ انجام داد. این فضاپیما سه کیهان نورد به نام های آندری باریسنکو و الکساندر ساماکوتایف از روسیه و رونالد گاران از آمریکا را با خود به فضا خواهد برد. پاول وینوگرادوف، کیهان نورد با سابقه روسیه که در کنار آماده شدن برای پروازی در سال ۲۰۱۳، کار آموزش فضانوردان را نیز برعهده دارد و اینک در بایکونور به سر می برد ضمن گفت‌وگوی تلفنی اختصاصی با خبرنگار ایسنا اظهار داشت: پرتاب «سایوز تی.ام.آ – ۲۱» به فاصله چند روز تا پنجاهمین سالگرد نخستین سفر انسان به فضا توسط یوری گاگارین صورت می گیرد. فضانوردان این ناو برنامه بسیار فشرده ای را در پیش رو دارند که در آن جدای از راهپیمایی و عملیات خارج از ایستگاه فضایی بین المللی، بیش از ۴۰ آزمایش مختلف گنجانده شده است. دو کیهان نورد روس همچنین طی پرواز خود با فضانوردان دیگر ملل از جمله آمریکا و ژاپن، برنامه های مشترکی را انجام خواهند داد. وینوگرادوف درباره پرواز بعدی خود اظهار داشت: به امید خدا، قرار است در سال ۲۰۱۳ به همراه الکساندر میسورکین و کرستوفر کاسدی با ناو کیهانی سایوز تی.ام.آ – ۸ ام سفری شش ماهه به ایستگاه فضایی بین المللی داشته باشم. سکه های شانس در ریل حمل موشک سیروس برزو، کارشناس و تحلیلگر فضایی مقیم روسیه هم در گفت‌وگو با ایسنا خاطرنشان کرد: حمل ناو سایوز به سکوی پرتاب با آداب و تشریفاتی ویژه انجام می شود. در ساعت ۵ صبح به وقت مسکو ( ساعت ۷ بامداد به وقت محلی) موشک حامل ناو سایوز از سالن مونتاژ بیرون آمده و به طرف سکوی پرتاب حمل می‌شود. قبل از حرکت قطار، کارمندان و مهمانان، سکه هایی را بر روی ریل قطار می گذارند و معتقدند که صاف شدن آنها، ناهمواری های راه را برطرف می کند و برای موشک خوش شانسی می آورد! اعتقاد بر این است که کیهان نوردان در زمان حرکت موشک به طرف سکوی پرتاب و استقرار آن، نباید آنرا تعقیب کنند و گرنه بد شانسی نصیبشان می شود به همین دلیل اجازه نمی دهند هیچ یک از آنها در این زمان، به محل حمل نزدیک شود! تحت هیچ شرایطی اجازه داده نمی شود موشکی در روز ۲۴ اکتبر پرتاب شود زیرا دو حادثه بسیار وحشتناک در این روز اتفاق افتاده است. در ۲۴ اکتبر ۱۹۶۰ در حالی که گروهی از کارشناسان موشکی شوروی مشغول رفع عیب یک موشک بودند تا آنرا پرتاب کنند، موشک آتش گرفت و بر اثر انفجار و آتش‌سوزی مخزن آن ۷۴ نفر به قتل رسیدند و تعداد زیادی مجروح شدند.
www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ایران ویج ‌
  سه سال بعد در ۲۴ اکتبر ۱۹۶۳ بار دیگر یک موشک منفجر و منجر به قتل جمعی از مهندسان و کارگرانی شد که در اطراف سکوی پرتاب مشغول به کار بودند. به همین مناسبت روز ۲۴ اکتبر را «روز سیاه» می نامند و در این روز هیچ پرتابی صورت نمی گیرد! در روز های قبل از پرتاب یا به قول روس ها «روز های جانبی پرواز»، کیهان نوردان به آرایشگاه می روند و سر را اصلاح می کنند. یکی از قوانین نانوشته آن است که هیچگاه در روزهای قبل از پرواز برای هیچ کاری از کلمه «آخر» یا «آخرین» استفاده نشود مثلا نگویند «آخرین شام» یا «آخرین روز»، «آخرین پرواز سال» بلکه به جای آن، واژه «مجاور» یا «کناری» به کار می برند. این عقیده ریشه ای بسیار کهن دارد و بر می گردد به نیروی دریایی دوره تزار. آنها به کار بردن این کلمه را «بدشگون» می دانستند. آشنایی با کیهان نوردان «سایوز تی.ام.آ – ۲۱» آندری ایوانویچ باریسنکو متولد ۱۷ آوریل ۱۹۶۴ در لنینگراد ( سن پترزبورگ فعلی) است. در سال ۱۹۸۱ وارد انستیتوی مکانیک نظامی لنینگراد شد و در سال ۱۹۸۷ با درجه مهندسی فارغ التحصیل شد.  
www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ایران ویج ‌
بین سال های ۱۹۸۷-۱۹۸۹ او به عنوان کارمند غیرنظامی در نیروی دریایی روسیه کار می کرد. از سال ۱۹۸۹ در موسسه تولیدات صنایع فضایی انرگیا در گروه اصلی پردازنده کنترل عملیات مجتمع مداری میر مشغول به کار شد. وی از سال ۱۹۹۹ به عنوان مدیر تغییرات مربوط سامانه های هدایت پرواز از مجتمع مداری میر به برنامه ایستگاه فضایی بین المللی شرکت داشت. باریسنکو در ۲۹ مه ۲۰۰۳ از طرف کمیته انتخاب فضانوردان به عنوان داوطلب سفر به فضا انتخاب شد و از ۱۶ ژوئن ۲۰۰۳ شروع به آموزش عمومی کرد که در ۲۷ ژوئن ۲۰۰۵ با نمرات عالی آن رابه پایان رساند.
www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ایران ویج ‌
  در تاریخ ۵ ژوئیه سال ۲۰۰۵ کمیته انتخاب فضانوردان، او را رسما به عنوان کیهان نورد واجد شرایط سفر به فضا پذیرفت. وی چند بار به عنوان عضو علی البدل در گروه های اعزامی شرکت داشت تا سرانجام به سمت مهندس پرواز در خدمه اعزامی شماره ۲۷ ایستگاه فضایی بین المللی انتخاب شد و آموزش ویژه برای این پرواز را به همراه الکساندر ساماکوتایف و رونالد گاران آغاز کرد.
www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ایران ویج ‌
  الکساندر میخاییلویچ ساماکوتایف در ۱۳ مارس۱۹۷۰ در پنزا به دنیا آمد در سال ۱۹۹۲ از دانشکده عالی خلبان نظامی چرنیگوف فارغ التحصیل شد. بین سال های ۱۹۹۸-۲۰۰۰ در آکادمی نظامی هوایی گاگارین ادامه تحصیل داد.
www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ایران ویج ‌
  از ۱۹۹۲تا ۱۹۹۸ در منطقه شرق دور، رهبر یک اسکادران نیروی هوایی روسیه بود. وی در زمان ورود به جرگه فضانوردان در سال ۲۰۰۳ بیش از ۲۵ جهش با چتر نجات و ۵۶۰ ساعت با انواع وسایل پرنده از جمله هواپیما سوخو – ۲۴ام را در پرونده داشت. ساماکوتایف از۱۶ ژوئن۲۰۰۳ به آموزش عمومی پرداخت که در ۲۷ ژوئن ۲۰۰۵ با نمرات بسیار خوب به پایان رسید و ۵ ژوئیه سال ۲۰۰۵، کمیته گزینش، او را رسما به عنوان فضانورد واجد شرایط تایید کرد.
www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ایران ویج ‌
  او چند بار با سمت جانشین ، در گروه فضانوردان اعزامی به ایستگاه فضایی بین المللی شرکت داشت و سرانجام به همراه با آندره باریسنکو و فضانورد ناسا رونالد گاران برای پرواز با سایوز تی.ام.آ – ۲۱ انتخاب شد. رونالد جان گاران وی در ۳۰ اکتبر ۱۹۶۱ در یونکرس از نیویورک آمریکا به دنیا آمد. در سال ۱۹۸۲ مدرک کارشناسی اقتصاد و تولید از کالج سانی در واناونتا، در سال ۱۹۹۴ کارشناسی ارشد هوانوردی از دانشگاه آریزونا و سرانجام در سال ۱۹۹۶ درجه مهندسی هوافضا خود را از دانشگاه فلوریدا گرفت. او بین سال های ۱۹۸۴ ۱۹۸۵ به ارتقاء درجه علمی خود در نیروی هوایی دانشکده لاکلند در پایگاه نیروی هوایی در تگزاس دانشکده گران در پایگاه نیروی هوایی ونس پرداخت.
www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ایران ویج ‌
  گارن در اسکادران های مختلف نیروی هوایی آمریکا خدمت کرد از جمله از اوت ۱۹۹۰ تا مارس ۱۹۹۱ او در عملیات توفان صحرا به عنوان خلبان جنگنده اف ۱۶ شرکت داشت. وی در مجموع بیش از پنج هزار ساعت ۳۰ روی انواع وسایل هوایی را دارد. در ۲۶ ژوئیه سال ۲۰۰۰ به عنوان نامزد فضانورد انتخاب شد و پس از گذراندن یک دوره آموزش عمومی ، به عنوان خلبان شاتل و فضانورد ناسا پذیرفته شد.
www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ایران ویج ‌
اولین پرواز فضایی خود را از ماه مه ۳۱ تا ۱۴ ژوئن ۲۰۰۸ به عنوان متخصص ماموریت در پرواز شماره ۱۲۴ شاتل فضایی انجام داد که ۱۳ روز ۱۸ ساعت ۱۳ دقیقه ادامه داشت. در این پرواز سه راهپیمایی فضایی توسط گارن صورت گرفت که جمعا ۲۰ ساعت ۳۲ دقیقه طول کشید. گفتنی است که طی روز های آینده، ایسنا با همکاری سیروس برزو، تحلیلگر فضایی ساکن روسیه تمام مراحل پرتاب را پیگیری و گزارش های اختصاصی از عملیات پرتاب و پرواز سایوز تی.ام.آ – ۲۱ خواهد داشت.  

۱۵ فروردین ۱۳۹۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایران ویج]
[مشاهده در: www.iranvij.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 347]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن