محبوبترینها
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1840698302
اجماع فعالان سياسي اصولگرا بر رد طرح وحدت ملي
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: اجماع فعالان سياسي اصولگرا بر رد طرح وحدت ملي
پس از موج اول برائت اصولگرايان از طرح دولت وحدت ملي كه عمدتاً از سوي عناصر سياسي نزديك به جمعيت ايثارگران صورت مي گرفت، ديروز و امروز شخصبت هاي سياسي نزديك به دكتر احمدي نژاد و جبهه پيروان خط امام و رهبري (به جز جامعه اسلامي مهندسين) نيز به موضع گيري عليه طرح مشترك ناطق نوري و كارگزاران سازندگي پرداختند.
يك داغ دل بس است براى قبيله اى
حسين شريعتمداري مدير مسئول روزنامه كيهان امروز در سرمقاله اين روزنامه با عنوان «يك داغ دل بس است براى قبيله اى» نوشت: شواهد و قرائن موجود حكايت از آن دارد كه آمريكا براي عملياتي كردن پروژه خود، به ترفند جابه جايي مرزها و تغيير محورها روي آورده است. «طرح دولت وحدت ملي» در اين چارچوب قابل ارزيابي است. دشمن بيروني با بهره گيري از دنباله هاي همراه يا فريب خورده خود مي كوشد محور «اصولگرايي-اصلاح طلبي» را كه هر كدام سابقه و تعريف شناخته شده اي دارند به محور «موافقان و مخالفان دولت» تبديل كند با اين اميد كه در ميدان جديد، سابقه نه چندان خوشايند مدعيان اصلاحات و عملكرد مردمي اصولگرايان هر دو به فراموشي سپرده شود و هر يك از آنها با تابلوي جديدي كه آدرس هاي واقعي از روي آن پاك شده وارد ميدان شوند بديهي است كه در اين ميان مدعيان اصلاحات از پنهان كردن سابقه خود خوشنودند، اگرچه اين سابقه پاك شدني نيست. اما خسارت ديده اين ميدان برخي از دوستاني هستند كه دولت مردمي و خدمتگزار برخاسته از گفتمان امام و انقلاب و منتخب خود را واگذارده و در پروژه اي شركت مي كنند كه براي مقابله با خود آنان طراحي شده است و صدالبته اين پروژه با توجه به هوشياري مردم كه طعم شيرين خدمت اصولگرايان را چشيده اند در اولين گام ناكام خواهد ماند.
در بخش ديگري از اين يادداشت آمده است: مدعيان اصلاحات از «ائتلاف براي نجات كشور»، كنار زدن اصولگرايان از كانون قدرت است و در اين نقطه دقيقاً و بدون كم و كاست با آمريكا و متحدانش اشتراك نظر دارند. نكته اي كه بوش و ساير مقامات آمريكايي بارها به صراحت و با ذكر دليل بر آن تاكيد ورزيده اند و آخرين نمونه اظهارات كوشنر وزير خارجه فرانسه با CNN است كه گفته بود «شكست احمدي نژاد در انتخابات آرزوي غرب است». از اين روي اگر سخن از نجات كشور در ميان باشد، بايد كشور را از خطر روي كار آمدن دوباره مدعيان اصلاحات نجات داد كه يك داغ دل بس است براي قبيله اي.
شريعتمداري افزوده است: خط قرمز مدعيان اصلاحات و حاميان غربي آنها ادامه حضور احمدي نژاد در رأس دستگاه اجرايي كشور است بنابراين دوستان اصولگرا نيز بايد خط قرمز خود را در همين نقطه تعريف كنند. و در موضوع مورد بحث مراقب باشند كه در ميدان فريب «دولت وحدت ملي»! كه هدف اصلي و تعريف شده آن مقابله با حاكميت اصولگرايان است وارد نشوند.
دولت وحدت و نجات ملي!
همچنين محمد كاظم انبارلويي سردبير روزنامه رسالت و رئيس مركز سياسي حزب مؤتلفه در سرمقاله امروز روزنامه خود، دو شعار "دولت نجات ملي" و "دولت وحدت ملي" را شعارهاي آناني دانست كه ادامه حضور احمدينژاد را در مسند اجرا تاب ندارند و با اين پيش فرض پا به عرصه فعاليتهاي انتخاباتي نهادهاند تا در يك نقطه كه همان "نه به احمدينژاد" در انتخابات آينده است، همديگر را ملاقات كنند.
وي ادامه داد: آنها كه شعار نجات ملي را وجهه همت خود نهادهاند، همانها هستند كه در چند انتخابات اخير اقبالي از سوي مردم نديدهاند لذا با سياهنمايي سعي ميكنند تصويري از كارنامه دولت ارائه دهند كه گويي مملكت در حال "غرق شدن" است و تنها جماعتي كه قادر به "نجات" آن هستند، همينها ميباشند. آنها ميخواهند در نقش نجات غريق در صحنه ظاهر شوند. آنها اصرار دارند بگويند هيچ نقطه مثبتي دركارنامه دولت نيست! با كمي دقت در طراحي شعار آنان مردم متوجه ميشوند آنكه در حال غرق شدن است خود همين جماعت است. آنها انتظار دارند مردم با راي خود پاي صندوقهاي راي، آنها را از توفان امواج فراموشي در صحنه سياسي ايران، نجات دهند.
رئيس مركز سياسي حزب مؤتلفه همچنين افزود: آ نهايي كه شعار دولت وحدت ملي را مطرح مينمايند نيز معتقدند؛ "هيچ كس به تنهايي قادر به اداره كشور نيست، يك دولت ائتلافي ميتواند مشكلات داخلي و خارجي را حل كند"، برخي هم پا را فراتر مينهند و ميگويند: "مشكلات مملكت را يك جناح نميتواند حل كند، به شرطي كه هر دو جناح در چارچوب نظام و قانون اساسي عمل كنند، ميشود يك دولت وحدت ملي تشكيل داد."
انبارلويي خاطرنشان كرد: به نظر ميرسد اين تز همان تز "نجات ملي" را دنبال ميكند، منتهي با يك قرائت آبرومندانهتر! اگر بپذيريم اين فرمول درستي براي اداره كشور است، بايد بساط رقابت سالم، جوانمردانه و جدي را برچينيم. و راي مردم را يك راي تزئيني بدانيم. به هر حال مردم بايد بين دو يا چند نفر تفاوت آرا، عقايد و سلايق ببينند تا در صحنه "انتخاب" حضور يابند. اگر به اين نتيجه برسند كه اضلاع رقابت از قبل با هم توافق كردهاند روي تقسيم غنائم قدرت، دليلي براي حضور خود نميبينند. فرض انتخابات بر اين واقعيت استوار است كه دو يا چند سليقه فكري وجود دارد و هر كدام از اين سلايق را حزب يا گروه يا يك رجل سياسي نمايندگي ميكند و مردم در نگاه به اين سلايق متفاوت، يكي را براي مديريت اجرايي كشور برميگزينند. در انتخابات رياست جمهوري نهم كه رقابتيترين انتخابات رياست جمهوري پس از انقلاب بود، قرعه فال به نام كسي افتاد كه نخبگان از او به عنوان يك پديده سياسي كم نظير در سپهر سياست ايران ياد ميكنند. دليلي ندارد با اين رقابت فشرده او فرداي انتخابات به دليل اينكه متهم به بياعتنايي به وحدت ملي و يا غرق كردن مملكت نشود از عناصر شناخته شده رقيب اصلي و فرعي خود در كابينه به هنگام تقسيم قدرت، استفاده كند.
سردبير روزنامه رسالت افزود: دولت "نجات ملي" يا به قرائت ديگر "وحدت ملي"، دولتي است كه رقبا تا سر حد جنگ مسلحانه پيش رفتهاند و هيچ افق روشني براي تفاهم و سازش وجود ندارد. دولت وحدت ملي به دوران بحران مربوط است تا عقل جمعي در بحران دولت وحدت ملي راتوصيه ميكند، آيا ماورا داخل با بحران روبرو هستيم؟! فرو كاهيدن رقابت انتخاباتي در ايران به آنچه كه مثلاً در لبنان و افغانستان ميگذرد، ظلم به مردم و جفا به فضاي آزادي است كه در ايران براي رقابت وجود دارد. به نظر ميرسد صورت مسئله رقابت انتخاباتي در ايران يك رقابت چند ضلعي است نه دو ضلعي و يا نه حتي يك ضلعي. مطابق آنچه كه طرفداران تز دولت وحدت ملي ميگويند رقابت يك ضلعي و دو ضلعي موضوع انتخابات در ايران را بلا موضوع ميكند و نوعي رفراندوم را تداعي مينمايد. حال آنكه انتخابات با رفراندوم تفاوت ميكند. بايد سلايق و علايق سياسي واقعي نه صوري، در كشور را به رسميت شناخت و به اين ادراك رسيد كه هر نوع سليقهاي كه پيروز ميشود در كنار دغدغههاي ديگر، دغدغه “نجات ملي” و “وحدت ملي” را هم دارد. اگر او موفق نشد و يا نخواست از سلايق ديگر در اداره كشور بهره ببرد، نبايد او را متهم به غرق كردن مملكت يا تفرقه در ميان ملت كنيم.
مراقب باشيم
همچنين مهدي فضائلي دبيركل انجمن روزنامه نگاران مسلمان نيز در سرمقاله امروز روزنامه جام جم به اين طرح واكنش نشان داد و با اشاره به طرفداران اين ايده نوشت: طرفداران اين ايده، صرفنظر از قضاوت ارزشي درباره آن، كساني هستند كه يا در بين اصولگرايانند اما پايگاه مردمي زيادي ندارند و يا در جريان مقابل هستند و چون خود را در حاشيه ميدانند، اين ايده براي آنان راهي است براي بازگشت مجدد آنها به متن. علاوه بر اين، طراحان اين ايده را اگر از جريان دوم خرداد بدانيم، ميتوانيم هدف ديگري را نيز براي آنها در نظر بگيريم و آن اين كه با يارگيري از اصولگرايان و يا همراه نشان دادن برخي از آنها با اين ايده، اختلاف بين اصولگرايان تعميق شود.
وي ادامه داد: لذا پيگيري اين ايده از سوي جريان دوم خرداد طبيعي و قابل فهم است اما اصولگرايان موافق اين ايده، بايد مراقب باشند ابزاري براي منويات مخالفان سرسخت اصولگرايي نباشند و اصولگرايان مخالف اين ايده هم مواظبت كنند با برخوردهاي غيراخلاقي با اصولگرايان موافق هدف دوم جريان مقابل، يعني تعميق اختلافات را سرعت و شتاب نبخشند. در پايان داستان سيد، عام و مكلا را به اصولگرايان طرفدار اين ايده خاطرنشان ميكنم و اين كه در همراهي با باغبان چوب به دست، نوبت آنها هم خواهد رسيد!
دولت شركت سهامي نيست
حبيب الله عسكراولادي و اسدالله بادامچيان دو چهره برجسته اصولگرايان سنتي بودند كه دولت وحدت ملي را نفي كردند.
حبيب الله عسگر اولادي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با اشاره به بحث تشكيل دولت ائتلافي در جريان اصولگرا براي عبور از احمدي نژاد گفت: بحث دولتي ائتلافي در جريان اصولگرا براي عبور از احمدي نژاد مطرح نيست. زيرا وي يكي از نامزدهاي اصولگرايان در انتخابات رياست جمهوري نهم بودند و اكنون هم مطرح ترين نامزد اصولگرايان در انتخابات دهم هستند.
دبير كل جبهه پيروان خط امام و رهبريدر ادامه با بيان اينكه كسي كه از سوي مردم به رياست جمهوري انتخاب مي شود حق دارد همكاران خود را آن طور كه مي خواهد انتخاب كند افزود: اين درست نيست رفقا و يا رقباي او انتظار داشته باشند پس از انتخابات در امر توزيع قدرت با او شريك باشند.
عسگر اولادي تصريح كرد: دولت يك شركت سهامي نيست كه احزاب ادعاي شراكت در آن را داشته باشند. رئيس جمهور با توجه به ظرفيت مديريتي خود و نيز براي تضمين وحدت ملي مي تواند از ديگر نيروها در اداره كشور بهره ببرد.
بادامچيان نيز در استدلالي مشابه گفت: تمامي دولتها پس از پيروزي انقلاب به جز دولت بازرگان از نظر جناحي و سياسي يكدست نبودهاند و همواره كابينهها با حضور افرادي از تفكرات مختلف تشكيل شدهاند.
وي با بيان اينكه در دولت آينده نيز همين روال ادامه خواهد يافت، افزود: البته طبيعي است كه هر رئيسجمهوري براي مديريت دولت خود نيازمند هماهنگي مديران زير مجموعه خود است، به همين علت چارهاي ندارد جز اينكه مديراني هماهنگ با خودش را در كابينهقرار دهد.
بادامچيان افزود: اما اين به آن معني نيست كه دولت، شركت سهامي در ايران است كه هرجناح سياسي سهمي در آن داشته باشد.
دولت ائتلافي به معناي شكست اصولگرايان است
همچنين روح الله حسينيان و داكر اصفهاني روئساي دو مركز پژوهشي كه به تيم سياسي دكتر احمدي نژاد نزديكند نيز دلايتشان براي مخالفت با دولت وحدت ملي بيان كردند.
روح الله حسينيان برخي مباحث مبني بر تشكيل دولت وحدت ملي را در انتخابات آتي رياست جمهوري ممكن ندانست و گفت: تشكيل چنين دولتي نه مقدور است و نه مفيد، اصولا اگر جناحها قابل ائتلاف و همگرايي بودند تبديل به جناح نميشدند.
نماينده تهرانهمچنين پيشنهاد تشكيل دولت ائتلافي را به منزله اعلام شكست اصولگرايان دانست و متذكر شد: ما چنين مسالهاي كه دولتي بر مبناي اصولگرايي تشكيل شده و تلاش خودش را انجام داده است امروز با شكست روبرو شده و اكنون نياز به تشكيل دولت ائتلافي است تا گروههاي مختلف در آن حضور داشته باشند،قبول نداريم.
به گفته وي، اگر منظور از تشكيل دولت ائتلافي آن است كه براي اهداف نظام و كسب منافع مشترك،همه گروهها ائتلاف كنند، حرف درستي است اما اگر جناحي ادعا كند كه بايد دولت ائتلافي تشكيل شود داراي پيامدي است و از آن چنين استنباط ميشود كه ما در عمكردمان با شكست مواجه شدهايم.
وي در پاسخ به اينكه چقدر احتمال ميدهيد اصولگرايان در حمايت از كانديداتوري مجدد احمدي نژاد به اجماع برسند؟ گفت: قطعا آقاي احمدي نژاد كانديداي اجماعي اصولگرايان خواهد بود.
اما ذاكر اصفهاني صريح تر به بيان ريشه هاي دولت وحدت ملي پرداخت و گفت: اگر واقعا ارادهاي معطوف به وحدت است، همه پشت سر احمدينژاد قرار گيرند چرا كه احمدينژاد نشان داد با پيروي از راه انقلاب، امام و رهبري، سكاندار خوبي در امر اجرا بوده و سخت مشغول سازندگي، كار و تلاش است.
وي افزود: در حالي كه رئيس جمهور از اين شهر به آن شهر و از اين روستا به آن روستا در حال رسيدگي به امور مردم است، جمعي در تعقيب او براي شكست دولت تلاشگر و كسب قدرت مجدد هستند تا در پرتو آن ثروت اندوزي كنند.
ذاكر اصفهاني معركهگيري هر روزه برخي افراد و گروه هاي سياسي را بيش از هر چيز نشانگر انسداد سياسي در آنها دانست و اظهار داشت: شايد منظور يكي از اين افراد كه مدعي از دست دادن فرصتها توسط دولت نهم شده، اين است كه چرا دولت نهم از عناصر تكنوكرات بيمايه استفاده نكرده است.
وي منظور از مطرح كردن طرح وحدت ملي را ايجاد وحدت بين جبهه آشفته، ورشكسته و قدرتطلب اصلاحات براي كسب مجدد قدرت عنوان كرد و گفت: اصلاحطلبان مي گويند كه بايد در مقاطع كوتاهي براي پيروزي در انتخابات، بين خودشان اختلاف نباشد؛ پس آنها در حقيقت به جاي منافع ملي به دنبال منفعت فردي و گروهي خودشان هستند، همانطور كه اين جريان در طول تاريخ حيات خود هيچ گاه به منافع ملت نيانديشيد.
اين استاد دانشگاه افزود: شكست تخريبگران دولت پس از تلاشهاي بيوقفه، سبب رويكرد جديد با طرح دولت وحدت ملي شده است؛ به اين معنا كه اگر آنها نميتوانند تمام قدرت را به دست آوردند، سهمي حداقلي را كسب كنند.
ذاكر اصفهاني تصريح كرد: اگر واقع گرايانه به موضوعات و تحولات سياسي كشور نگاه كنيم، به خوبي روشن است كه چيزي به نام " دولت وحدت ملي" كه برخي آن را پشتيباني فكري و لجستيكي ميكنند، اولا محقق نخواهد شد و دوم اينكه اگر هم محقق شود، چنين دولتي، يك دولت متكثر و متشتت را شكل خواهد داد كه چيزي بيشتر از يك شركت سهامي نخواهد بود.
اين تحليلگر مسائل سياسي و استراتژيك گفت: متاسفانه برخي شخصيتها و نخبگان سياسي و احزاب، مانند برخي از رسانه ها، كه جايگاه قبلي خود را از دست دادهاند، به ورطه افراطيگري افتاده و چون وزن خود را بسيار نازل ارزيابي مي كنند، در پي نوعي اجماع سازي عليه دولت مردمي هستند.
وي خاطرنشان كرد: تخريب هاي رسانه اي و جنگ رواني اين مدت نيز آتش تهيه استراتژي انزواي دولت است، ولي مگر ميشود در مقابل ملت ايستاد؟
دولت وحدت ملي فريبكاري است
اما طرح تشكيل دولت وحدت ملي مخالفين ديگري نيز داشت.فاطمه آليا نماينده تهران در مجلس شوراي اسلامي در خصوص ارائه طرح "دولت وحدت ملي" توسط كارگزاران و جريانهاي دوم خردادي گفت: دوم خرداديها طرح دولت وحدت ملي را براي زنده شدن دوباره خود مطرح ميكنند و افرادي كه با الفباي سياست تا حدودي آشنا باشند متوجه ميشوند كه اصلاحطلبان با طرح وحدت ملي ميخواهند نفس تازه كنند و دوباره خودشان را در فكر مردم و جامعه زنده كنند.
وي افزود: اصولگرايان در مقابل چنين حقه و نيرنگي هوشيار باشند و آن را با وحدت ملي در مقابل دشمنان اشتباه نگيرند و با توجه به اينكه اصلاحطلبان در 16 سال حضور در كشور امتحان خود را پس دادهاند و اگر افرادي وارد اين ميدان پر از حقه شوند و منفعل شوند توسط مردم زير سوال خواهد رفت، لذا بايد همه اصلوگرايان به اعتماد مردم احترام بگذارند و قدردان آنها باشند.
آليا با بيان اينكه دولت وحدت ملي شبيه به جنگ احزاب است، گفت: افرادي كه امروز در جبهه دوم خرداد و كارگزاران جمعاند با يكديگر در حال جنگ هستند و راه سرپوش گذاشتن بر اختلافات خود را از بين بردن حاكميت اصولگرايان ميدانند و آنها اصولا با تفكر تبعيت از ولايت فقيه، خدمت به مردم، ساده زيستي و مردمي بودن مخالف هستند و لذا انها با تز دولت وحدت ملي ميخواهند هم به اين تفكر صدمه وارد كنند و هم بار ديگر به قدرت برگردند.
وي طرح "تشكيل دولت وحدت ملي" را دروغ و حقهاي از سوي كارگزارن دانست و اظهار داشت: افرادي كه در مجلس ششم اعتبارنامه هاشمي رفسنجاني را زير سوال بردند و اجازه ندادند كه وي وارد مجلس شود، چگونه ميتوانند با ايشان يا افرادي همچون كروبي، كرباسچي و عبدالله نوري كه با يكديگر در جنگ هستند، در يك دولت كار كنند؟ لذا اين طرح يك نقشه براي به قدرت رسيدن آنها در كشور است.
يك عضو ارشد جامعه مدرسين حوزه علميه قم نيز گفت: اصولگرايان و اصلاحطلبان عملا امكان همگرايي براي شكل دادن وحدت ملي را ندارند و گرچه به عنوان عضوي از آحاد ملت داراي ديدگاههاي مشترك هستند اما گذشته نشان ميدهد كه نگاه آنها به موضوعات و مديريت متفاوت از يكديگر باشد.
طرح دولت وحدت ملي موضوعيت ندارد
حجتالاسلام سيد هاشم حسيني بوشهري تصريح كرد: آنچه از ارائه طرح وحدت ملي برداشت ميشود انتخاباتي بودن آن است ولي چنين طرحي به طور معمول در جوامعي مطرح مي شود كه بن بست سياسي و انسداد به وجود آمده است.
حسيني بوشهري افزود: به عنوان نمونه در اوائل سال جاري ديديم كه در لبنان تا زمان تشكيل دولت، دولت وحدت ملي شكل گرفت كه راه حل طبيعي براي مشكلات جوامعي است كه ميان مجموعههاي آن شكاف عميق بوجود آمده ولي در جامعه ما انتخابات به شيوهاي معمول و به روال عادي خود برگزار ميشود.
وي تصريح كرد: هنگامي كه مردم ما آزادانه در انتخاباتي عادلانه و رقابتي شركت كرده و با بررسي كانديداهاي داراي سلائق مختلف ميتوانند فرد مورد نظر خود را برگزينند، سهمخواهي و يا كنار يكديگر قرار دادن مجموعههاي متفاوت ضرورتي ندارد.
اين روحاني فعال در امور سياسي در پايان تاكيد كرد: در ايران اسلامي مردمسالاري ديني حاكم است و مردم آگاهانه در انتخابات شركت ميكنند و به هر كس كه مايلند راي ميدهند و او را به عنوان رئيسجمهور برميگزينند و منتخب اكثريت جامعه ميتواند دولت تشكيل داده و اداره امور را به دست گيرند و در چنين فضايي طرح تشكيل دولت وحدت ملي موضوعيت ندارد.
نظرات كاربران:
يکشنبه 17 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]
-
گوناگون
پربازدیدترینها