واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: افتتاح همايش كشوري كتاب، كودك، خانواده در زنجان؛ معاون استاندار: گسترش فرهنگ كتابخواني، اثرات ماندگاري را در جامعه به همراه خواهد داشت
خبرگزاري دانشجويان ايران - زنجان
سرويس: شهرستانها
معاون سياسي امنيتي استاندار زنجان گفت: گسترش فرهنگ كتابخواني اثرات ماندگاري را در جامعه خواهد گذاشت و با نگاهي به وضعيت موجود، پيشرفت در امر مطالعه مسبب توسعه در زمينههاي مختلف در سطح استان خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه زنجان، كيقباد علي بابايي در مراسم افتتاحيه همايش كشوري كتاب، كودك، خانواده كه در سالن فرهنگسراي امام خميني (ره) زنجان برگزار شد، اظهار داشت: طبق آمار به دست آمده از زندانيان استان، 75 درصد اين افراد تحصيلات ابتدايي و زيرديپلم دارند و اين نشانگر اين است كه ميزان بزهكاري در ميان تحصيلكردگان دانشگاهي بسيار پايين است و اين امر از نمودهاي گسترش فرهنگ كتابخواني در ميان اين قشر مي باشد.
وي در ادامه ضمن تبريك روز دانشجو و روز جهاني حقوق بشر گفت: در 16 آذر 1332 رژيم شاهنشاهي با هجومي وحشيانه به دانشگاه، دانشجويان معترض به سياستهاي آمريكا و سردمداران حكومت را به خاك و خون كشيد. دانشجويان همواره در عرصههاي سياسي و ملي نقش اساسي و محوري داشتهاند و طبق فرمايش مقام معظم رهبري دانشجويان بايد پرچم پر افتخار جمهوري اسلامي ايران را بر قلل دينداري، فرهنگ و ولايتمداري به اهتزاز درآوردند.
علي بابايي يادآور شد: كساني كه دم از حقوق بشر و آزادي انسانها مي زنند، حتي نتوانستند مساله غزه را كه يكي از مسائل مطرح جهان امروز است، حل كنند.
معاون سياسي امنيتي استاندار زنجان خاطرنشان كرد: در حدود 180 تا 200 هزار نفر از نمايشگاه كتابي كه اخيراً در زنجان برگزار شد، بازديد كردند و با يك حساب سرانگشتي مردم زنجان بيش از 600 هزار ساعت از وقت خود را طي نمايشگاه، به مطالعه و كتابخواني اختصاص دادند. ما بايد جامعه را بيشتر با كتاب آشنا كنيم و برگزاري چنين همايشهايي راهكاري است كه بدين مهم، دست يابيم.
در ادامه اين همايش محمدربيع احمدخاني ضمن تشكر از حضور مسوولين و فرهيختگان ابراز داشت: كتاب و قلم دو آفريننده ذوق و انديشهاند كه در بالاترين قله آسمان قرار دارند. فرهيختگي، فضل و ادب را مرهون خدمات قلم و كاغذ هستيم و دانش افزايي شمهاي از گلستان كتاب و ذوق پروري برگي از دفتر آن است.
مديركل امور كتابخانههاي عمومي استان تصريح كرد: امروز رسانه و فرهنگ پروري به جمع فرهنگسازان اضافه ميشود اما هيچ غباري بر آينه خورشيد كتاب نمينشيند. گشت و گذار در هيچ صحرايي به اندازه گرديدن در صحراي كتاب تاثيرگذار نيست.
در ادامه اين مراسم دكتر محمود تلخابي نيز متذكر شد: اين همايش با محوريت كتاب كودك كار خود را آغاز كرد، زيرا يكي از مهمترين مسائلي كه كودكان ما دچار آن هستند، شكاف يادگيري است و اين همايش اقدام كوچكي براي پر كردن اين شكاف مي باشد.
دبير همايش كتاب، كودك، خانواده اظهار داشت: خانواده عاملي است كه بايد رابطه كودك با كتاب را تامين كند و اين مهم به فعاليتهاي فرهنگي خانه بر مي گردد. فعاليتهاي فرهنگي در طول زمان بسيار پايداراند و از سيستمهاي بسيار پيچيدهاي كه ريشه در فرهنگ ما دارند، بهره مي برند.
وي به سه مساله مهم در رفع معضل شكاف يادگيري در ميان كودكان اشاره و يادآور شد: فعاليتهاي فرهنگي را نمي توان از تغيير جزء به جزء عناصر به دست آورد. از بين بردن شكاف يادگيري مستلزم بازنگري در روابط و مناسبات درون خانواده است و ازطرفي كتاب ابزاري مناسب براي تغيير فكري ميباشد.
تلخابي به ارائه گزارشي از آمار اين همايش پرداخت و ادامه داد: از ميان صد و يك چكيده مقاله، 25 اثر در انتخاب اول برگزيده شد و با تقاضاي درخواست اصل مقالات، در پايان 16 مقاله در انتخاب دوم برگزيده گردد كه 10 مقاله به جهت سخنراني و 6 مقاله ديگر باي پوستر انتخاب شده است.
انتهاي پيام
يکشنبه 17 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 174]