واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: يك مجله ايراني در فهرست مجلههاي پيشرو و معتبر علمي جهان قرار گرفت
كرج ، مجله بينالمللي علوم و فناوري كشاورزي با نام انگليسي ( )jastدر فهرست مجلههاي پيشرو و معتبر علمي جهان قرار گرفت .
سردبير اين مجله و استاد پرديس كشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران مستقر در كرج گفت: اين مجله با دستيابي به بالاترين استانداردهاي بين المللي علمي ( )ISIدر دو پايگاه معتبر علمي جهاني موسوم به SCIEو JCR قرار دارد.
كاظم پوستيني روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: ورود به پايگاه علمي SCIEبه معناي قرارگرفتن اين مجله در رديف مجلات پيشرو و ورود به پايگاه علمي JCRبه معناي ورود به عرصه رقابتهاي بينالمللي است وي تصريح كرد: مجلههايي به پايگاه علمي SCIEوارد ميشوند كه از يك ارزيابي كيفي دقيق و استانداردهاي بالا از نظر اطلاعات علمي صحيح ، بدون اشتباه ، معني دار، روز آمد و نداشتن برهم ريختگي مطالب زايد برخوردار باشند.
وي خاطرنشان كرد: پايگاه علمي SCIEبراي شناسايي مرزهاي نوين علمي راه اندازي شده تا بتواند گرايشهاي جديد، تحليلهاي علمي و روندهاي نوظهور تحقيقاتي را دريافت كند و در معرض استفاده همه محققان دنيا قرار دهد.
وي افزود: كار پايگاه اطلاعاتي JCRنيز ايجاد زمينه و ابزارهايي براي شناخت بهترين و موثرترين مجلههاي پيشرو، مقالههاي چاپ شده علمي ، نگارندگان مقالهها و موضوعهاي تحقيقاتي است .
اين استاد دانشگاه كشاورزي و منابع طبيعي كرج با اشاره به اينكه تا ابتداي سال ۲۰۰۸ميلادي كشورمان در بخش كشاورزي و منابع طبيعي هيچ مجله معتبر علمي نداشت گفت : اكنون وجود اين مجله در بالاترين معيارهاي علمي جهان مايه مباهات و خرسندي است .
وي اظهار داشت : استادان ، محققان و دانشجويان دانشگاهها، ناشران و صاحبان صنايع براي سرمايهگذاري در بازار كار و تحليل اوضاع براي الگوشناسي ، اغلب اطلاعات مورد نياز خود را براساس معتبر بودن مجلهها كسب ميكنند و اينگونه مجلهها اعتبار علمي براي كشورها است .
پوستيني گفت: مجله بينالمللي علوم و فنون كشاورزي ( )JASTدر اين زمان از نظر ورود به فهرست مجلههاي پيشرو به موفقيت درخشاني رسيده اما در عرصه رقابت با مجلههاي رقيب خارجي در ابتداي راه است و براي موفقيتهاي بيشتر به حمايت استادان و دانشجويان نياز دارد.
وي اضافه كرد: دانشجويان و استادان ميتوانند مقالههاي خود را به مقالات مجله علوم و فنون كشاورزي ارجاع دهند تا اعتبار علمي و ضريب تاثير اين مجله افزايش يابد.
وي تاكيد كرد: مجله علوم و فنون كشاورزي مانند ساير مجلههاي معتبر علمي جهاني يك مجله ISIاست ، بنابراين انتظار ميرود كه استادان و دانشجويان مقالههاي برتر خود را به اين مجله ارسال كنند.
به گفته وي ، اكنون در جهان شش هزار و ۶۵۰مجله علمي جزو مجلههاي علمي پيشرو ( )ISIهستند كه از اين مجموعه تا ابتداي سال ۲۰۰۸فقط شش تاي آن متعلق به كشور ما بوده است .ك /۳
چهارشنبه 13 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 180]