واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:
احمدرضا جمشیدی، رئیس مرکز تحقیقات روماتولوژی ایران در نخستین سمینار چند رشته.ای کمردرد، اظهار داشت: بیشترین کمردردها مربوط به کمردردهای دیسکی بوده و همه افراد در عمر خود به کمردرد مبتلا می.شوند. وی افزود: می.توان با مداخلات ساده ۹۵ درصد کمردردهای مکانیکی را اصلاح کرد و باید کمتر از مباحث درمانی آزمایشگاهی و mri استفاده کرد.
۶۰ نوع کمردرد داریم
عبدالرحمان رستمیان، فوق تخصص روماتولوژی نیز اظهار داشت: ما ۶۰ نوع کمردرد داریم که برای ۹۰ درصد این کمردردها با شرح حال می.توان علت را تشخیص داده و برای درمان آن اقدام کرد.
وی با اشاره به موضوع خشکی صبحگاهی در زمینه کمردرد در افراد تصریح کرد: مسلماً تشخیص کمردردها به دلیل عوامل بسیاری که دارند زمان بر خواهد بود البته در خانم.ها مسئله تشخیص دیرتر صورت می.پذیرد و مردان نیز در زمینه کمردرد به علت ژنتیک ۳ برابر بیشتر از زنان دچار کمردرد می.شوند.
صرف زمان برای گرفتن شرح حال بیمار بهتر از mri است
شفیعه موثقی متخصص درمان کمردرد اظهار داشت: ۶۰ تا ۹۰ درصد افراد در طول عمر خود به کمردردی با درد یک روزه یا بیشتر مبتلا می.شوند و در ایران نیز دومین علت مراجعه به پزشکان کمردرد است.
وی با اشاره به اینکه سرمنشاء ناتوانی.ها می.تواند کمردرد باشد افزود: این در حالی است که ایالات متحده آمریکا سالانه بیش از ۳۳ میلیارد دلار در زمینه کمردرد هزینه می.کند البته می.توان با صرف زمان برای گرفتن شرح حال بیمار بهتر کمردرد را تشخیص و درمان کرد تا از mri استفاده شود.
موثقی با بیان اینکه برای تشخیص دردهای مکانیکی بهتر است از mri کمتر استفاده شود، افزود: ۹۰ درصد کمردردها به طور طبیعی بهبود می.یابد و بهترین روش برای تشخیص و درمان در این زمینه ارتباط و آموزش به بیماران است.
ورزش معادل دارو برای درمان کمردرد اثر دارد
نجفی.زاده، عضو مرکز تحقیقات روماتولوژی بیمارستان امام خمینی(ره) با اشاره به درمان کمردردهای التهابی که به صورت تدریجی صورت می.پذیرد اظهار داشت: در این راستا فعالیت بهتر از استراحت زیاد است و باید برای درمان بهتر کمردرد و ارتقای کیفیت زندگی افراد بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه خستگی مفرط صبحگاهی و درد خشکی کمر در یک ساعت بعد از بلند شدن از خواب باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: اکثر بیماران در فاز نخست درمانی خود بیماری خود را انکار می.کنند اما پزشکان باید روش آموزشی مناسبی برای آنان ارائه کنند زیرا این افراد باید سالها دارو مصرف کنند و با این نوع درمان خود را وفق دهند.
نجفی.زاده به کنترل دردهای کمر با ورزش و ترک سیگار نیز اشاره و تصریح کرد: مسلماً سیگار درد کمر را بیشتر می.کند و ورزش نیز می.تواند معادل نتایج دارویی در اصلاح و قدرت.بخشی به عضلات افراد نقش ایفا کند.
عضو مرکز تحقیقات روماتولوژی بیمارستان امام خمینی(ره) در ادامه به مباحث دارویی در حوزه درمان کمردرد نیز اشاره کرد و افزود: بر اساس مطالعات بالینی که صورت پذیرفته به هیچ وجه توصیه نمی.شود که داروی کورتن برای درمان کمردرد به مدت طولانی استفاده شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 5691]