تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):در پاسخ به كسى كه عرض كرد: من در عمل ناتوانم و نماز و روزه كم به جا مى آورم اما ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872066285




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كرومِ گوگل: جادوي دانماركي لارس باك، متخصص دانماركي جاوااسكريپت، جادوگري است كه مسئوليت پروژة مرورگر اينترنت گوگل، با نام كروم، را بر عهده دارد. گوگل در نظر دارد با كروم نحوه استفاده از رايانه را دگرگون كند.


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: كرومِ گوگل: جادوي دانماركي لارس باك، متخصص دانماركي جاوااسكريپت، جادوگري است كه مسئوليت پروژة مرورگر اينترنت گوگل، با نام كروم، را بر عهده دارد. گوگل در نظر دارد با كروم نحوه استفاده از رايانه را دگرگون كند.
در فاصله چند دقيقه‌اي با شهر آرهاس –شهري ده هزار ساله كه توسط وايكينگ‌ها بنا شده است- و در فاصله هزاران كيلومتري سيليكون‌ولي شلوغ و مهندسان و كار‌آفرينان پركار آن، مزرعه‌اي آرام و ساكت قرار دارد كه محل تولد مرورگر وب كروم، محصول جديد شركت گوگل است. هدف گوگل از عرضه اين مرورگر ايجاد تحول نحوه مرور اينترنت و در قدم بعدي نحوه استفاده از رايانه است.

مرورگرهاي سنتي مانند اينترنت اكسپلورر مايكروسافت يا فايرفاكس بنياد موزيلا در اصل براي نمايش صفحه‌هايي كه از يك سرور راه دور ارسال مي‌شوند، طراحي شده‌اند. اما به دليل استفادة روز‌افزوني كه از زبان برنامه‌نويسي تحت وب جاوااسكريپت مي‌شود، امروزه مي‌توان برنامه‌هاي كاربردي كامل و جامعي را در مرورگرهاي وب اجرا كرد.
اولين بار كه گوگل به فكر عرضه كروم افتاد، هدفش ساخت مرورگري بود كه بتواند برنامه‌هاي كاربردي را بهتر و سريع‌تر از تمام گزينه‌هاي ديگر اجرا كند. اگر اين محصول مطابق انتظارها موفق شود، مي‌تواند در مدل محاسبات سنتي تغييرات بنياديني ايجاد كند. در مدل سنتي محاسبات كه سمبل آن ويندوز و آفيس مايكروسافت محسوب مي‌شود، برنامه‌ها روي رايانه‌ها نصب و اجرا مي‌شوند. در اين مدل جديد، نرم‌افزارها به جاي اينكه به صورت محلي روي رايانه‌ها اجرا شوند روي شبكه‌هاي عظيمي از رايانه‌ها به نام «ابر محاسباتي» اجرا مي‌شوند.
اينجاست كه پاي آن مزرعه در دانمارك به وسط كشيده مي‌شود. صاحب اين مزرعه، لارس باك، يك از بزرگ‌ترين متخصصين موتور‌هاي نرم‌افزاري نوشته شده به زبان جاوااسكريپت‌ است. منظور از موتور نرم‌افزاري، برنامه‌هاي است كه كدهاي نوشته‌شده به زبان خاصي را روي رايانه‌ها اجرا مي‌كنند.
اين دانشمند رايانه لاغراندام و 45 ساله دانماركي، كه دو دهه از عمرش را صرف نوشتن يك ماشين مجازي‌ (برنامه‌هايي كه مانند نرم‌افزار كروم، يك برنامه را در داخل برنامه‌اي ديگر اجرا مي‌كنند) كرده است. او هجده حق اختراع ثبت شده در ايالات متحده دارد و هفت سال هم در شركت سان مايكروسيستمز مشغول نوشتن يك ماشين مجازي‌ بسيار قوي‌اي بوده است كه همين حالا هم توسط شركت‌هايي مثل HP، اپل، و سان مايكروسيستمز مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
تماسي از گوگل
باك در سال 2000 به دانمارك برگشت تا دو دختر 13 و 15 ساله‌اش در سرزمين مادري‌اش تربيت شوند. دو سال بعد او به طور كامل سان را ترك كرد و به همراه چند دانشجوي دانشگاه آرهاس شركتي به نام OOVM‌ را راه انداخت. اين شركت در سال 2004 توسط شركت سوئيسي Esmertec خريداري شد. او دو سال ديگر را نيز به عنوان مهندس و معمار ارشد نرم‌افزاري Esmertec‌ در آن شركت گذراند تا اينكه در سال 2006 تصميم گرفت مدتي را استراحت كند.
دو هفته بعد، از گوگل با او تماس گرفته و پيشنهاد كار روي كروم رسماً به او داده شد. باك مي‌گويد كه كاملاً تحت تأثير اين پروژه قرار گرفته بود چون هدفش «تعريف استاندارد جديدي براي صنعت رايانه» بود. ولي او و خانواده‌اش نمي‌خواستند مزرعه قديمي خانوادگي و شهر آرهاس را ترك كنند.
گوگل موافقت كرد كه با شرط ماندن در خانه او را استخدام كند. باك در يكي از اسطبل‌هاي مزرعه‌اش كارگاهي راه انداخت و به استخدام متخصصين محلي مشغول شد. گروه مهندسي باك به سرعت بزرگ شد و به دفتري در دانشگاه آرهاس نقل مكان كرد. در آنجا بود كه باك و كارمندانش بدون سر و صدا كار روي موتور نرم‌افزاري كروم را ادامه دادند. اسم رمز اين پروژه V8‌ بود و به صورت اُپن‌سورس ساخته شد. از همان ابتداي كار روي ساخت موتور نرم‌افزاري كروم، هدف بيشينه كردن عملكرد و سرعت اتخاذ شده بود.
نلسون ماتوس، نايب رئيس واحد مهندسي گوگل در اروپا، مي‌گويد: «تجربه لارس در اين زمينه او را به ايده‌آل‌ترين فرد براي كار روي اين پروژه بزرگ و جاه‌طلبانه تبديل كرد. V8‌ كليد سرعت چشم‌گير كروم در اجراي برنامه‌هاي تحت وب است و چون به صورت اپن‌سورس عرضه شده نوعي خدمت كلي به فناوري مرورگر هم محسوب مي‌شود.»
بالا بردن استاندارد‌ها
متخصصان عقيده دارند كه سرعت موتور نرم‌افزاري ساخته شده توسط باك و گروهش، يكي از بزرگ‌ترين نكات قوت كروم است. طبق نظر موسسه پژوهشي گارتنر، موفقيت كروم در كوتاه‌مدت به اين بستگي خواهد داشت كه بتواند تجربه كاربري در برنامه‌هاي مبتني بر جاوااسكريپت‌ را بهبود بخشد. اما در بلند مدت، زماني مي‌توان گفت كروم موفق شده كه در ميان كاربران عادي و تجاري جايي پيدا كند. حتي سافاري و فايرفاكس هم هنوز آنقدر در بازار سلطه پيدا نكرده‌اند كه بتوان موفقيتشان را تضمين شده دانست.
اما يك چيز به هيچ وجه جاي ترديد ندارد: اينكه كروم در مسير رسيدن به هدفي كه براي باك تعيين شده بود –بالا بردن استانداردها در صنعت رايانه- قرار دارد. در گزارش‌ها آمده است كه كروم در اجراي برنامه‌هاي جاوا تا 56 برابر سريع‌تر از اينترنت اكسپلورر است.
البته خود باك چندان علاقه‌اي به چنين مقايسه‌هايي بين كروم و بقيه مرورگرها ندارد؛ چون نتيجة مقايسه به برنامه‌هايي كه براي آزمايش مورد استفاده قرار مي‌گيرند بستگي خواهد داشت. علاوه بر اين مرورگرهاي رقيب هم به سرعت در حال تكامل هستند. در واقع همين حالا هم اين شايعه وجود دارد كه موتور جاوااسكريپت‌ جديد فايرفاكس نسبت به V8‌ عملكرد بهتري دارد. شري مك‌ليچ، يكي از كارشناسان فورستر، مي‌گويد: «رقبا دير يا روز خودشان را به كروم نزديك خواهند كرد. هروقت رقيب جديدي از راه مي‌رسد خود به خود انتظارها بيشتر مي‌شوند.»
باك هم اين حرف را تأييد مي‌كند. او هنوز در دانمارك مشغول كار روي موتور نرم‌افزاري كروم است و مي‌خواهد آن را بهينه‌تر كند. دفتر او در دانشگاه آرهاس هيچ‌يك از مزايايي كه گوگل به خاطرشان معروف است –آرايشگاه رايگان، غذاهاي رايگان، و سالن ورزشي- را ندارد. اما به گفته خود باك اين موضوع كه او مي‌تواند هر روز با دوچرخه‌اش از ميان مزارع دانمارك گردش كند و به سر كار بر روي يك فناوري نوين برود، بهترين مزاياي كاري براي او به شمار مي‌روند.
 سه شنبه 12 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن