تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816300301




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون وزير كار:نگرش مسئولان به امر پژوهش نبايد تحميلي باشد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: معاون وزير كار:نگرش مسئولان به امر پژوهش نبايد تحميلي باشد
قزوين - معاون وزيركار وامور اجتماعي گفت: پژوهش نبايد ازسوي مسوولان به عنوان يك امر تحميلي و لوكس تلقي شود.


دكترمحمدرضا سپهري روزشنبه درمراسم ششمين دوره گراميداشت هفته پژوهش و جشنواره نوآوري وشكوفايي استان قزوين افزود: پژوهش امري ضروري،دروني و بنايي است و نمي توان آن را بركسي تحميل كرد.
وي اظهارداشت: در ايران دانشگاهها منتظر تامين هزينه هاي تحقيقات ازسوي دولت هستند اما اين درحالي است كه در كشورهاي پيشرفته، موسسات خصوصي پژوهشي هزينه تحقيقات دانشگاه ها را تامين مي كنند.
اين مسوول گفت: كاهش بودجه دولتي مستلزم گسترش تحقيقات كاربردي و ايجاد ارتباط تنگاتنگ ميان موسسات خصوصي، صنايع و دانشگاه هاست.
وي اضافه كرد: توجه به پژوهش ضروري است و تا زماني كه مسوولان به آن احساس نياز نكنند، يقينا سرمايه گذاري دراين زمينه صورت نخواهد گرفت.
سپهري بيان داشت: اگرخواستار يك سيستم آموزشي پيشرفته و متناسب با نياز جامعه و بازار كار هستيم بايد به مقوله پژوهش بيش از گذشته توجه كرده و ارتباط تنگاتنگي را باآن برقرار كنيم .
وي با بيان اينكه پژوهش ها بايد تقاضا محور باشند تا بتوانند مسايل واقعي كشور را رفع كنند خاطر نشان كرد: بطور يقين چنين تحقيقاتي براي صنعتگران و افرادي كه در صحنه كار هستند جذاب خواهد بود.
رييس موسسه كار و امور اجتماعي جهاد دانشگاهي كشور بااشاره به اينكه از تحقيقات پژوهشگران استفاده چنداني نمي شود گفت: پژوهشگر بايد قبل از انجام تحقيقات به نيازهاي روز و چالشهاي موجود كشور توجه و از انجام كارهاي تكراري خودداري كند.
وي باانتقاد ازاين مساله كه چرا تحقيقات و كارهاي پژوهشي بايد در جلسات عصرانه مسوولان مورد بررسي ونقد قرارگيرد افزود: آياپژوهش هاي ما زير سووال رفته است يا اشكال كار از جاي ديگر است ؟
معاون وزيركار واموراجتماعي مباني ساختاري وتشكيلاتي ، قانونمندي ، نارسايي هاي مديريت پژوهش ، ضعف ارتباطات ، نيروي انساني و مشكلات مالي را ازمهمترين ضعف هاي امر پژوهش در كشور دانست .
به عقيده وي اگرمووسسات خصوصي پژوهشي بادانشگاه ها ازطريق يك شبكه مرتبط شوند يقينا ديگر شاهد پژوهش هاي تكراري و موازي كاري در تحقيقات نخواهيم بود.
وي استفاده ازذخيره دانش بشري وتطبيق مدل پژوهشي دنيا با نيازهاي جامعه را از جمله راهكار هاي افزايش كاربرد پژوهش در كشور برشمرد و بيان داشت : مسوولان بايد با بومي كردن پژوهش ها نيازهاي جامعه را مرتفع كنند.
اين مسوول ، توجه به تازگي تحقيقات را از ديگر راهكارهاي افزايش كاربرد پژوهش در كشور ذكر و تصريح كرد: مي توان با برگزاري تورههايي بين سازمان ها و مراكز دانشگاهي امر آموزش و پژوهش را درسازمانها نهادينه كرد.
وي خاطرنشان كرد: پيوند خوردن پژوهش هاي كاربردي بابخش صنعت موجب توسعه علمي و اقتصادي كشور شده كه تحقق اين امر درگروارتباط دانشگاههابا موسسات خصوصي است .
دكترسپهري اظهارداشت : ضرورت پژوهش درمواردي نظيرتحولات فزاينده و پيچيده جامعه جهاني و تاثيرات آن بركشور، روندجهاني شدن رشد توسعه پايدار، صيانت از هويت ملي ، افزايش تعاملات وارتباطات جوامع ، آسيب هاي اجتماعي ، اقتصادي ، فرهنگي و پاسخگويي به نيازهاي نسل كنوني در مواجهه با تهديدات قابل بررسي است .ك /2
3404/7394/1547
 شنبه 9 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 160]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن