واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:
پنجمین پاتوق هنری خانه عكاسان حوزه هنری با حضور افشین بختیار، بهزاد تركی زاده، سودابه قاسم لو، علی فریدونی و رسول اولیاء زاده در گالری شماره 2 خانه عكاسان برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری حوزه هنری، در آغاز این نشست رئیس خانه عكاسان به معرفی مهمانان و رزومه كاری آنان پرداخت و گفت: افشین بختیار بیش از 30 سال است كه كار عكاسی می كند و تاكنون 60 جلد كتاب را به رشته تحریر در آورده است.
رسول اولیا زاده افزود: بهزاد تركی زاده نیز یكی از افتخارات عكاسی زیر آب در ایران است تا برنده مدال های مختلف در مسابقات جهانی است.
سپس در ادامه این نشست بهزاد تركی زاده گفت: بیش از 10 سال كه كار تدریس عكاسی و تصویر برداری در زیر آب را تجربه می كنم و این هنر را به علاقه مندان نیز آموزش می دهم.
وی با اشاره به این كه عكاسی زیر آب رشته پر هزینه ای است افزود: این رشته در ایران رشته جوانی است و تقریبا حدود 5 سال است كه جدی گرفته شده است بنابراین نمی توان در
این رشته از این شاحه به آن شاخه پرید.
این مدرس و پیشكسوت هنر عكاسی ادامه داد: در سال گذشته نخستین مسابقه عكاسی زیر آب را در ایران طراحی و اجرا كردم كه با استقبال مواجه شد.
سخنران بعدی این نشست افشین بختیار بود كه گفت: من به خیلی از مراكز هنری و فرهنگی رفت و آمد دارم اما خانه عكاسان حوزه هنری خانه من است و خودم را عضوی از این خانه می دانم و با عشق به اینجا می آیم.
وی در پاسخ به این سوال كه اگر روزی عكاسی نكنید چه احساسی دارید، گفت: اگر این اتفاق بیافتد بی شك اندوهگین خواهم شد و احساس خوبی نخواهم داشت.
بختیار با اشاره به اینكه علاقه مند به عكاسی از طبیعت است افزود: عكاسی تنها شاتر زدن و عكس گزفتن نیست بلكه در عكاسی باید حواس عكاس باید به تمام اتفاقات و اطراف خود باشد.
وی معتقد است: در كار عكاسی باید مردم دار بود و اگر از كسی عكس می اندازید برایش احترام قائل شوید.
این استاد عكاسی كه تا سال گذشته با دوربین آنالوگ عكاسی می كرده است ادامه داد: با اینكه در چند ماه اخیر از دوربین دیجیتال برای عكاسی استفاده می كنم اما باید بگویم كه هیچ چیز نمی توان جای اسلاید و فیلم را بگیرد.
سودابه قاسم لو سخنران بعدی این مراسم بود. این هنرمند نخستین بانوی ایرانی ست كه در حرفه خبری و عكاسی وارد شده است.
قاسم لو با اشاره به آغاز كار خود در رشته خبرنگاری و عكاسی گفت: در سال 1342 كار عكاسی خبری را نزد استاد هادی شفائیه آموختم.
وی ادامه داد: در آن زمان هیچ بانوی به دلیل مشكلات و دردسر های كار خبری و عكاسی وارد این حرفه نمی شد اما در آن زمان من خواستم كه این هنر را تجربه كنم و موفق هم بودم.
پایگاه خبری حوزه هنری
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 166]