واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: تازه ها
سنگ تمام هاشمي ثمره براي مشايي
مجتبي هاشمي ثمره مشاور ارشد رئيس جمهور عصر پنجشنبه طي سخناني در جمع دانشجويان بسيجي در سالن بصيرت مجتمع فرهنگي ـ دانشجويي 13 آبان (لانه جاسوسي آمريكا) در پاسخ به گفته يكي از دانشجويان مبني بر اينكه « ما از تمامي تفكرات و تصميمات آقاي احمدي نژاد دفاع مي كنيم اما جابجانكردن مشايي غيرقابل دفاع است » گفت : اين موضوع را در نظر داشته باشيد كه يك مقدار از آنچه امروز در ذهن ما ايجاد ابهام مي كند به خاطر تبليغات ناصحيح است و فكر مي كنم قضاوتي كه در حال حاضر در مورد ايشان وجود دارد قضاوت واقعي نيست . هاشمي ثمره افزود : بايد سوابق افراد را در نظر گرفت كه كجا بودند و در جنگ چه مي كردند چرا كه ايشان از افراد موثر و فعالان جنگ بودند كه در ستاد شمال غرب كشور كار مي كرد. وي بااشاره به اينكه مشايي در دوره اي كه آقاي احمدي نژاد شهردار بود مسئوليت فرهنگي را به عهده گرفت افزود : انصافا كارهاي فرهنگي كه در دوره آقاي احمدي نژاد در شهرداري انجام شد كم نظير و بي بديل بود و نقش اصلي را نيز در اين زمينه آقاي مشايي ايفا مي كرد. هاشمي ثمره همچنين در پاسخ به سوال دانشجوي ديگري مبني بر اينكه آيا در دولت نهم قحط الرجال وجود دارد اظهار داشت : قحط الرجال وجود ندارد بلكه انسان هاي خوب زيادي هستند كه متاسفانه ناشناخته مانده اند.
بيانيه شديداللحن تروئيكاي اروپايي عليه ايران
تروئيكاي اروپايي شامل انگليس فرانسه و آلمان با صدور بيانيه اي شديداللحن عليه جمهوري اسلامي ادعا كردند كه ايران با ناديده گرفتن پرسش هاي آژانس درباره برنامه هسته اي خود صريحا به اين نهاد « بي احترامي » مي كند. انگليس فرانسه و آلمان در بيانيه خود خطاب به شوراي حكام آژانس اعلام كردند : « اكنون دو ماه است كه به آژانس و اعضاي شوراي حكام صريحا بي احترامي مي شود » . در بيانيه سه كشور اروپايي آمده است : « امتناع ايران از پاسخ به درخواست هاي اعتماد سازي رك و صريح بوده و از سوابق اين كشور در عدم همكاري چيزي كاسته نشده است » . بيانيه سه كشور اروپايي همچنين ادعا كرده كه « برنامه ايران خطرناك است و تهديد عليه يك منطقه پر از مشكل را ادامه و افزايش داده است » .
رايس : تصميم گيري درباره گشايش دفتر ديپلماتيك در ايران برعهده اوباما گذاشته مي شود
كاندوليزا رايس تاكيد كرد كه دولت بوش تصميم گيري در خصوص گشايش يا عدم گشايش دفتر منافع آمريكا در تهران را بر عهده باراك اوباما رييس جمهور منتخب آمريكا مي گذارد. وزير امور خارجه آمريكا در كنفرانسي خبري در واشنگتن با تاكيد بر اين كه براي انجام اين كار در دولت جورج بوش دير شده است گفت : در اين لحظات پاياني فكر مي كنم كه بهتر است اين تصميم برعهده دولت بعد گذاشته شود. رايس اين مطلب را در پاسخ به اين سوال مطرح كرد كه آيا آمريكا دفتر ديپلماتيك خود را كه در خصوص آن در واشنگتن بحث شد و هرگز به طور رسمي اعلام نشده است در ايران خواهد گشود يا خير. رايس ضمن مقايسه كردن دفتر منافع آمريكا در هاوانا به رغم نداشتن روابط ديپلماتيك با كوبا تاكيد كرد كه دفتر ديپلماتيك در تهران در ابتدا در خدمت گسترش تماس هاي مستقيم با مردم ايران و صدور ويزا براي ايراني هايي خواهد بود كه خواهان سفر به آمريكا هستند. وي در عين حال در خصوص گزارشاتي كه مي گويد ايران در حال حاضر بيش از 5000 سانتريفيوژ دارد ابراز ترديد كرد . رايس گفت : واضح است كه كسي نمي تواند تصويري روشن از ايراني ها در خصوص اين مسايل داشته باشد بنابراين ما بر آژانس بين المللي انرژي اتمي تكيه مي كنيم . وي هم چنين كوشيد تا پرتاب دومين راكت ايران به فضا را كم اهميت جلوه دهد و گفت : ببينيد ايراني ها هميشه چيزهايي پرتاب مي كنند. اميدوار بودم به جاي آن مي كوشيدند و در جهت منزوي نبودن در سيستم بين المللي كار كنند. رايس ادامه داد كه ايران از مدت ها قبل به دنبال آن بوده است كه نيرويي مهم در منطقه باشد اما فكر نمي كنم كسي در رابطه با توازن قدرت در خليج (فارس ) ابهامي داشته باشد و بر اهميت توافقات تسليحاتي مهم كه آمريكا در سال هاي اخير به عربستان و امارات امضا كرده است اشاره كرد.
اعتراض ايران به چاپ يك آگهي در برخي روزنامه هاي انگليس
سفارت جمهوري اسلامي ايران درلندن به چاپ يك آگهي در برخي روزنامه هاي چاپ لندن در مورد « ابتكار صلح عربي » كه در آن پرچم جمهوري اسلامي ايران نيز در كنار ساير كشورهاي اسلامي به چشم مي خورد اعتراض كرد. سفارت ايران در لندن روز پنجشنبه اعلام كرد : بدنبال چاپ آگهي هاي يك صفحه اي در روزنامه هاي الحيات و گاردين در تاريخ ششم آذرماه امسال و در روزنامه الشرق الاوسط در روز بعد پيرامون ابتكار صلح عربي و اقدام به چاپ پرچم كشورمان دربين پرچم ساير كشورهاي اسلامي و اشاره به اجلاس سال 82 وزراي امور خارجه سازمان كنفرانس اسلامي در تهران اين سفارت طي تماس با مسئولان اين جرايد و ارسال اطلاعيه هاي جداگانه براي سردبيران هر يك از اين روزنامه ها اعتراض شديد خود را نسبت به چاپ آگهي هاي مذكور كه شائبه شناسايي طرح صلح با اسراييل از طرف كشورمان را دامن زده ابراز داشته و از آنها خواسته است در اولين شماره خود نسبت به درج جوابيه هاي ارسالي اقدام كنند. در بيانيه هاي اعتراضي سفارت كشورمان ياد آوري و تاكيد شده است كه جمهوري اسلامي ايران از ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي تاكنون هيچگاه رژيم نامشروع و جعلي اسراييل را به رسميت نشناخته و همواره در تمامي اجلاسهاي بين المللي و منطقه اي ـ از جمله در نشست وزراي خارجه سازمان كنفرانس اسلامي در سال 82 در تهران تحفظ هميشگي خود را در اين خصوص و هر اقدامي كه به هر نحوي شائبه شناسايي اين رژيم را دامن بزند ابراز داشته و مجددا بر آن تاكيد مي نمايد. در بيانيه هاي اعتراضي سفارت ايران در لندن چاپ پرچم كشورمان در كنار طرح صلح با رژيم صهيونيستي كه بدون هماهنگي و مجوز صورت گرفته و همچنين اشاره به اجلاس تهران فاقد وجاهت قانوني دانسته شده است .
اعتراض فراكسيون سبزهاي آلمان از دعوت سركرده منافقين
فراكسيون سبزهاي پارلمان آلمان با انتشار بيانيه اي از اقدام تعدادي از نمايندگان پارلمان اين كشور در دعوت از « مريم رجوي » از سركردگان گروهك تروريستي منافقين به اين كشور و حضور وي در پارلمان انتقاد كرد. فراكسيون سبزها در اعلاميه خود كه به امضاي « كلوديو روت » رييس اين فراكسيون رسيده شوراي مقاومت ايران را پوششي براي فعاليت سازمان تروريستي دانسته و عنوان كرده كه رييس چنين گروهي فردي مناسب براي مذاكره و گفت وگو نيست . فراكسيون سبزهاي پارلمان آلمان در اين اعلاميه با اشاره به سابقه تروريستي گروهك منافقين و دخالت آنها در جنايتهاي صدام عليه كردها شيعه ها و حمله به ايران آورده است : قضاوت براساس واقعيت ها ما را به تروريستي بودن اين گروه واقف مي سازد. اين فراكسيون به فعاليت ها و عملكرد ضد دمكراتيك اين گروهك اشاره و نوشته است : اين سازمان تحت پوشش شوراي ملي مقاومت به دنبال جذب حامي و مظلوم نمايي است .
گمانه زنيها براي رياست سازمان تامين اجتماعي
به گزارش سايت « جهان » در پي تغيير اساسنامه سازمان تامين اجتماعي از سوي دولت احتمال بركناري حسينعلي ضيائي مدير عامل اين سازمان و جايگزيني مسعود زريبافان زياد شده است . مسعود زريبافان كه فعاليت خود را در دولت نهم با دبيري هيئت دولت شروع كرد در آخرين سمت خود به عنوان عضو كارگروه توسعه حمل و نقل عمومي و مديريت سوخت كشور منصوب شده است . از مدتي پيش موضوع انتصاب زريبافان در سازمان تامين اجتماعي مطرح بود اما با تصويب اساسنامه جديد سازمان تامين اجتماعي در هيئت وزيران كه بر اساس آن اختيار انتخاب مدير عامل سازمان تامين اجتماعي به رئيس جمهور سپرده شده گفته مي شود دوباره بحث تصدي زريبافان در اين سازمان قوت گرفته است .
جمعه 8 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 164]