تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در عمل مؤمن يقين ديده مى‏شود و در عمل منافق شك.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816471618




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

امان از خشکی دهان


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:



دختری 24 ساله هستم که گاهی دهانم بیش از حد خشک می.شود و حتی نمی.توانم آب دهانم را قورت دهم، علت آن چیست و چه باید بکنم؟

دهان وقتی خشک می.شود که بزاق ترشح نشده یا خیلی کم ترشح می.شود. وقتی بزاق کمتر ترشح می.شود، فقط کمی احساس تشنگی می.کنید، اما خشک شدن دهان بیش از احساس تشنگی است. بزاق به چشیدن مزه آنچه می.خورید و می.نوشید کمک می.کند و بر هضم غذاها نیز موثر است. علاوه بر این ذرات غذاها را از دندان.ها دور می.کند و اسیدها را خنثی می.کند. بنابراین از پوسیدگی دندان.ها جلوگیری می.کند. اما کاهش میزان ترشح بزاق باعث خشکی و سفتی پوست اطراف دهان نیز می.شود. لب.ها ترک می.خورند و حتی ممکن است در گوشه.های دهان زخم.هایی ایجاد شود. زبان نیز خشک و سفت می.شود. ممکن است در قورت دادن غذاها و یا حتی صحبت کردن نیز دچار مشکل شوید. از دیگر علائم خشک شدن دهان، ایجاد بوی بد است، چون بزاق ترشح نمی.شود تا ذرات را از روی دندان.ها پاک کند و اگر از برق لب یا رژلب استفاده کنید، آنها به دندان.های شما خواهد چسبید.
داروها نیز در این امر بی.تاثیر نیستند بیش از 400 نوع دارو، از جمله داروهای مخصوص سرماخوردگی و آلرژی.ها باعث خشک شدن دهان می.شوند. داروهای مخصوص افزایش فشار خون و داروهای درمان بیماری.های روانی نیز گاهی این اثرات را دارند. پرتودرمانی و درمان.های مخصوص سرطان.ها نیز گاهی به غدد ترشح.کننده بزاق آسیب می.رسانند، شیمی.درمانی نیز فعالیت بزاق را کم می.کند.
آسیب.دیدگی عصب.ها نیز می.تواند عامل باشد گاهی اوقات خشک شدن دهان با آسیب.دیدگی عصب.های سر یا گردن مرتبط هستند. عصب.های خاصی مسئول انتقال پیام.ها بین مغز و غدد بزاقی هستند. اگر این عصب.ها آسیب ببینند قادر نخواهند بود به غدد بزاقی دستور بدهند تا بزاق تولید و ترشح کنند. بدون ترشح بزاق مزه غذاها را حس نخواهید کرد، زیرا بزاق مسئول انتقال مزه.ها به سلول.های عصبی در دهان و گلو است
سیگار این شرایط را حادتر می.کند سیگار به تنهایی باعث خشکی دهان نمی.شود، اما کشیدن سیگار، پیپ و استفاده از دیگر موادمخدر، خشکی دهان را تشدید می.کند. بنابراین سیگار خود را از همین حالا ترک کنید.
مراقب دندان.هایتان باشید کاهش ترشح بزاق برای دندان.ها خطرناک است. بنابراین بررسی منظم دندان.ها لازم و ضروری است. هر روز مرتب دندان.های خود را مسواک بزنید و از نخ دندان استفاده کنید تا بقایای غذا و باکتری.ها روی دندان.های شما باقی نماند، اگر به هر دلیلی بعد از صرف غذا نتوانستید مسواک بزنید، دهان خود را بشویید و از دهان.شویه نیز استفاده کنید.
بزاق را تحریک کنید با پزشک متخصص مشورت کنید و از او بخواهید داروهای موردنیاز را برایتان تجویز کند. برای تحریک بزاق آبنبات.های بدون قند بخورید و یا آدامس بدون قند بجوید. جویدن باعث تحریک و ترشح بزاق می.شود. نوشیدن متناوب آب به مرطوب نگه.داشتن دهان کمک می.کند. نوشیدن آب یا شیر با غذا باعث افزایش رطوبت دهان شده و به جویدن و قورت دادن غذا کمک می.کند. در اتاقی بخوابید که دارای دستگاه بُخور برای مرطوب نگه داشتن دما و هوای اتاق باشد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن