واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: / خبرهايي از حوزهي سينما / بزرگداشت علي حاتمي و...
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر - سينما
برنامه بزرگداشت زندهياد "علي حاتمي" در دوازدهمين سالگرد خاموشي اين هنرمند در قالب نمايش فيلم دركانون فيلم منتقدان و نويسندگان سينمايي در خانه سينما برگزار ميشود.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به گزارش انجمن منتقدان و نويسندگان سينمايي، اين برنامه با حضور خانواده زندهياد علي حاتمي، شنبه (9 آذر ماه) ساعت 17 در سالن اجتماعات خانه سينما برگزار ميشود.
نشست نقد و بررسي آثار اين هنرمند با حضور "فريدون جيراني"، "حميد نعمتالله" و "سعيد مستغاثي" برپا خواهد شد.
***
كتاب "سينما و امنيت اجتماعي" شامل مقالات و گفتگوهايي با صاحبنظران سينمايي و كارشناسان علوم انتظامي و اجتماعي به كوشش مسعود فراستي نويسنده و منتقد سينما، همزمان با جشنواره فيلم پليس چاپ و منتشر
ميشود.
سومين جشنواره فيلم پليس اين كتاب را با هدف بررسي آسيبهاي اجتماعي، نقش موثر سينما در استقرار و گسترش امنيت اجتماعي و آشنايي متقابل جامعه سينمايي و نهادهاي مسئول برقراري نظم و امنيت اجتماعي در كشور با خواستهها و انتظارات يكديگر تهيه و تدوين كرده است.
اين كتاب در 300 صفحه در قطع رقعي و با تيراژ دو هزار جلد، همزمان با سومين جشنواره فيلم پليس منتشر و در اختيار مخاطبان جشنواره قرار خواهد گرفت.
سومين جشنواره فيلم پليس با مشاركت و حمايت موسسه مالي و اعتباري قوامين و با هدف تقويت باورها، ارزشهاي ديني و اخلاقي براي پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي،آموزش رفتارهاي صحيح اجتماعي به سطوح مختلف جامعه، ارتقاي احساس امنيت اجتماعي در ميان مردم از طريق خلق آثار ارزشمند تصويري و آشناسازي اقشار مختلف جامعه با وظايف و مأموريتهاي پليس تخصصي 19 تا 22 آذر ماه امسال، در تهران برگزار ميشود.
***
«سينماي ملي» كه در بردارنده آثاري با مختصات فرهنگي و مذهبي است، ميتواند نقش تاثيرگذاري در اين زمينه داشته باشد.
اين تهيهكننده سينما افزود: پرداختن به هويت و فرهنگ ايراني در آثار سينمايي علاوه بر يادآوري هويت و تمدن اصيل اين مرز و بوم براي ملت ايران، ميتواند با توجه به تنوعي كه دارد در سطح بينالملل و براي مخاطبان گسترده هنر هفتم نيز جذابيت داشته باشد.
رزاق كريمي با اشاره به اين نكته كه آثار سينمايي ملي بايد با مخاطب ايراني ارتباط برقرار كند، يادآور شد: اين موضوع بدين معنا نيست كه سينماي ملي مخاطب خارجي نداشته باشد، بلكه اولويت جامعه ايراني و مخاطبان داخلي است.
اين تهيهكننده افزود: آثار ساخته شده در سينماي ملي بايد از نظر موضوع، ساختار و شيوه بيان مبتني بر جامعه امروز ايراني باشد.
وي در پايان گفت: شايد ديگر كشورها مدعي به كارگيري واژه ملي براي سينماي خود نباشند، در حالي كه ما با ديدن آثار سينماي اين كشورها ياد فرهنگ و تمدن آنها ميافتيم و اين مساله برميگردد به مختصات جامعه اين كشورها كه ريشه در تمدن ديرينشان دارد و در فيلمهاي آنها بازتاب پيدا كرده است.
همايش «سينماي ملي، طرحي براي فردا» 29 و 30 آذر ماه در قالب كارگاههاي تخصصي در دانشكده سينما و تئاتر و برنامه رسمي آن از اول الي سوم دي ماه سال جاري توسط انجمن منتقدان و نويسندگان سينمايي ايران در موزه هنرهاي معاصر تهران برگزار خواهد شد.
انتهاي پيام
جمعه 8 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]