تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هيچ شفيعى براى زن نزد پروردگارش نجات بخش تر از رضايت شوهرش نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837134071




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

10 فرار بزرگ مجرمان از زندان!!


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: اگه می.تونی منو بگیر!

مجرم.ها همیشه آدم های باهوشی بوده اند. آن.ها به همان اندازه که از هوششان در اعمال خلافکارانه استفاده می کنند، وقتی پایشان در جایی مثل زندان گیر می کند، سلول های خاکستری مغزشان را بیشتر از قبل به کار می اندازند تا از آن چهار دیواری لعنتی فرار کنند. در این بین زندانی.هایی هم بوده اند که زندان.های مهم و مخوف را طوری دو دره کرده اند که اسمشان در تاریخ نه به عنوان تبهکار بزرگ بلکه به عنوان افرادی که مهم ترین فرار ها را از زندان ها داشته اند، در رفته است. آن چه این زیر می خوانید، ده فرار بزرگ آدم.های خلافکار از زندان هاست که در تاریخ ثبت شده اند.

1- تونل هایی چه بلند

مهم ترین فرار تاریخ از زندان را 76 سرباز در سال 1944 رقم زدند. این فرار به خاطر ریسک پذیری بالا و خطر بسیار زیاد در مقایسه با تمام فرار.هایی که تا امروز از زندان.ها شده، .در رتبه اول قرار گرفته است و هنوز هم به خاطر پیچیدگی اش خیلی.ها را متحیر می.کند. ماجرا هم از این قرار بود که سال 1944، 76 نفر از زندانی.های حزب نازی در آلمان تصمیم به فرار از زندان «لوفت تری» که مخصوص زندانی های نظامی آلمان بود می.گیرند. نکته مهم ماجرا هم تلاش یکساله 600 زندانی این زندان برای آن 76 نفر بود که توانستند در این مدت سه تونل بزرگ زیرزمینی به اسامی .تام، دیک و هری به عمق نه متر حفر کنند اما حاصل این زحمت یکساله چندان چشمگیر نبود چون هنگام فرار سه نفر از آن 76 نفر توانستند فرار کنند و مابقی زندانی.ها یا اعدام شدند یا دوباره زندانی. از ماجرای کلی این فرار، جان استرجر فیلمی .با عنوان «فرار بزرگ» با بازی درخشان استیو مک کوین ساخت.

2- ترکیه، توهم؟!

پلیس و زندان بانان ترکیه به اعمال خشونت معروف هستند، برای همین هم طبیعی است که اگر یک زندانی با جرم سنگین در این کشور اسیر شود، به فکر فرار هم بیفتد و دومین فرار بزرگ تاریخ را رقم بزند. 24 اکتبر 1970 بیلی .هایز که یک دانش آموز آمریکایی بود به جرم قاچاق یک کیلوگرم حشیش در مرز یونان توسط پلیس ترکیه دستگیر شد و او را به 30 سال حبس محکوم کردند. این دانش آموز قاچاقچی پنج سال از مدت محکومیتش را در زندان ساگ میلی چار سپری کرد اما مسئولان ترکیه بعد از مدتی او را به زندانی در آب.های مدیترانه منتقل کردند و آن جا بود که بیلی تصمیم جدی گرفت که اززندان فرار کند. راه فرار هم ساده بود، .وقتی مسوولان زندان او را برای کار به لنگرگاه کشتی.های ماهیگیری می.بردند، او در فرصتی مناسب داخل دریا می.پرد، مسافتی را شنا می.کند و از ساحل غربی جزیره یک قایق تفریحی می.دزدد. بیلی یک روز بعد باهمین قایق خودش را به یونان رساند و بعد از آن کتابی نوشت با عنوان «اظهار نیمه شب» و در آن به اثبات بی.گناهی.اش پرداخت.

3- فرار از زندان پر پیچ و خم

هر چقدر که دو فرار قبلی بدون خون و خون ریزی بود، این فرار، خشن از آب در آمد. اصلا زندان Maze به خاطر درگیری.های شدیدش معروف شده است. این درگیری.ها در سال 1983 و دقیقا زمانی اتفاق افتاد که 35 سرباز ارتش جمهوری خواه ایرلند شمالی در زندان Maze که به زندان غیرقابل فرار در اروپا معروف شده بود، زندانی شدند. اما این سرباز.ها از همان روز.های اول تصمیم گرفتند با کمک همان ارتش آزادی بخش IRA فرار کنند. این گروه برای فرار، اسلحه.هایی را که به داخل زندان آورده بودند، در اختیار سربازان ایرلندی گذاشتند و آن.ها هم برای فرار به نگهبانان زندان حمله کردند و موفق شدند از زندان فرار کنند و یک ماشین نظامی .هم بدزدند اما همه آن.ها در دروازه اصلی شهر به تور نیروهای حکومتی خوردند که این رویارویی به درگیری خونینی انجامید و 20 نفر کشته و زخمی.شدند. از مجموع 35 نفر هم 16 نفر دستگیر شده و مابقی فرار کردند.

4- فرار از آلکاتراز

وقتی کسی به سرش بزند که از شر زندان خلاص شود، حتما این کار را می.کند و برایش آلکاتراز و اوین فرقی ندارد، برای همین سال 1962 فرانک موریس، کلارنس و جان انگلین که سوابق درخشانی در فرار از زندان.های مختلف داشتند، این بار سه تایی نشستند و نقشه فرار از آلکاتراز را کشیدند. آن.ها می.خواستند کاری کنند که اسمشان در گینس ثبت شود و همین طور هم شد. این سه نفر که از هوش زیاد رنج می.بردند، .در زندان با وسایلی مثل دریل، موتور جارو برقی و میله.های فلزی مختلف، اجزای یک «کلک» دریایی را به صورت پیش ساخته آماده کردند. بعد با نقشه ای که در اختیار داشتند، فهمیدند که یکی از دودکش.های زندان به ساحل راه دارد. برای همین آن.ها یک شب با وسایل و تجهیزات از این دودکش عبور کردند و به ساحل خلیج رسیدند. بعد هم اجزای کلک را روی هم سوار کردند و شاد و خوشحال خودشان را به دریا زدند. تا صبح روز بعد هیچ کس، حتی هم سلولی هایشان هم از فرار این سه نفر با خبر نشدند، چون آن.ها قبل از فرار، .با صابون، موی انسان و دستمال توالت آدمک هایی ساخته و روی تخت.هایشان گذاشته بودند اما آن ور آب اتفاق بدی داشت می.افتاد، کلک دست ساز پیش ساخته استادان تاب موج.های دریای سانفرانسیسکو را نیاورد و موریس، کلارنس و جان انگلین هر سه در دریا غرق شدند و تا امروز هیچ کس نتوانسته است جنازه آن.ها را پیدا کند.

5- ماجرا های آقای دیتیر دنگلر

دیتیر دنگلر که خلبان نیروی هوایی آمریکا بوده اسیر می.شود. بعد از این اتفاق دنگلر را به همراه تعدادی دیگر به جنگلی در شمال ویتنام می.برند اما بعد از مدتی دنگلر به همراه شش زندانی دیگر به انبار اسلحه.های نگهبانان زندانی دسترسی پیدا می.کنند و بعد از خلع سلاح سه زندان بان به جنگل.های ویتنام می.روند. ولی این فرار برای آن.ها چندان دلچسب نبود چون هر هفت نفر 23 روز تمام در جنگل و گرمای شدید با حشرات و زالو.های خطرناک سر می.کنند. البته در این بین گرسنگی زیاد باعث مرگ پنج نفر می.شود، برای همین هم فقط دنگلر و یک نفر دیگر می.توانند با هلی کوپتر فرار کنند. نکته مهم فرار دنگلر هم این بود که او تنها سرباز آمریکایی درطول جنگ ویتنام نام گرفت که موفق به فرار از دست ویتنامی.ها شد.

6- فرار به سبک هلی کوپتری

ویژگی فرار پاسکال پایت در این است که او برخلاف همه از پشت بام زندان فرار کرد. دلیل فرار از پشت بام هم این بود که اکثر زندان.های کشورهای اروپایی یک حیاط تفریحی در پشت بام برای کارکنان دارند. پایت هم که به 30 سال زندان محکوم شده بود، وقتی از این ماجرا خبردار می.شود در سال 2001 یک فرار جسورانه از زندان Luynes فرانسه ترتیب می.دهد. در این فرار، او با یکی از دوستانش هماهنگ کرد که هلی کوپتری را بر پشت بام زندان بنشاند و ترتیب فرار او را بدهد. این اتفاق افتاد و او توانست برای اولین بار در تاریخ توسط یک هلی کوپتر از زندان فرار کند. البته پایت قبل از فرار به چهار نفر از دوستان خودش قول داده بود که آن.ها را هم نجات می.دهد، برای همین دوسال بعد با یک هلی کوپتر دیگر به زندان Luynes برگشت اما دیگر موفق نشد فرار کند. او دستگیر شد و هفت سال دیگر به 30سال قبلی اش اضافه کردند و او به زندان Grasse در جنوب شرقی فرانسه تبعید شد اما پایت با این چیز.ها از رو نرفت و دوباره در سال 2007 با هلی کوپتر و این بار با کمک چهار نفر از دوستانش فرار کرد و دیگر هیچ کس اثری از او پیدا نکرد.

7-فرار از زندان لیبی

درسال 1864 یک گروه از سرباز.ها که در این زندان اسیر بودند با رهبری کول توماس ای رزو جی همیلتن برای فرار از زندان لیبی تونلی زیر زمین کندند. آن.ها برای کندن این تونل خیلی سختی کشیدند چون اساسا لیبی از آن کشورهایی است که پر از حیوانات و حشرات موذی است. حتی این کشور را جهنم موش.ها هم می.نامند. حالا حساب کنید که آن.ها در این وضعیت برای فرارشان تونل کندند. اما به هر صورت آن.ها بعد از 17 روز حفاری به یک انبار دخانیات رسیدند. در این فرار 109 نفر شرکت داشتند که از این تعداد 48 نفر بعد از فرار تسلیم شدند، دو نفر در رودخانه غرق شدند و 59 نفر هم فرار کردند.

8- یک داستان غیر قابل باور

فرار جیا کومو کاسانوا از زندان ماجرایی شبیه یک داستان ساختگی است اما این داستان واقعیت دارد و در سال 1753 اتفاق افتاده است. کاسانوا وقتی زندانی می.شود ابتدا یک فلز به شکل میخ می.دزدد و بعد با آن به همراه یک کشیش که هم سلولی.اش بوده سوراخی در سقف سلولشان ایجاد می.کنند و بعد از طریق این سوراخ، وارد اتاق دیگری از زندان شده از پنجره آن اتاق با استفاده از نردبان و طناب و شکستن قفل وارد راهروی اصلی زندان می.شوند و فرار می.کند. کاسانوا بعد از فرار از زندان طی یادداشتی ماجرای فرارش را شرح داد اما همه این را به عنوان یک چاخان بزرگ از یک آدم مجرم می.دانستند تا این که بعد از مرگش این یادداشت به تایید مسوولان زندانی که او آن جا زندانی بود رسید.

9- کشیش ها هم بله!

در ماجرای قبلی یک کشیش، همدست یک متهم برای فرار از زندان شد اما این جا دیگر خود کشیش دست به کار شده و فرار کرده است. جان جرارد – کشیش مسیحی.ای که به خاطر انجام ماموریت.های مذهبی در کلیسا.های کاتولیک در زمان ملکه الیزابت تحت بازجویی و شکنجه بود- توسط دادگاه محکوم به مرگ شد و او را تا زمان فرا رسیدن اجرای حکم به زندان اصلی شهر لندن بردند. او که یک کشیش مذهبی و مبارز بود در طول زمانی که در زندان بود نامه.هایی به هوادارانش در بیرون از زندان با آب پرتقال می.نوشت و می.فرستاد و با همین نامه.ها بود که دوستانش برای فرار او از زندان تلاش کردند و بالاخره توانستند با طناب او را از دیوار زندان بالا بکشند. با این که در اثر کشیده شدن روی دیوار در این فرار به جرارد جراحات زیادی وارد شده بود اما توانست بعد از فرار با قایق به رم برود و تا آخر عمرش زندگی خوش و خرمی .داشته باشد.

10- فرار مسلحانه

جان دیلینگر به قانون شکن افسانه ای معروف است. او رابطه خوبی با هوش نداشت و ترجیح می.داد فرار.هایش را با زور اسلحه انجام دهد. او یک بار در سال 1933 از زندان لیماس اوهایو فرار مسلحانه کرد اما بعد از مدتی دستگیر شد اما بار دوم در سال 1934 با نیروی زیادی از ارتش و پلیس درگیر شد و برای همیشه از زندان فرار کرد. مایکل مان فیلم دشمن ملت را با بازی جانی دپ بر اساس زندگی او ساخت.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 227]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن