واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: خيابانهاي تهران در آستانه انفجار خودروها
وي با بيان اينكه براي حل مشكل ترافيك تهران از سال 1347 طرح جامعي وجود داشته است، گفت: چهل سال گذشته، پيشبيني شده بود كه تهران سه خط مترو به طول 130 كيلومتر داشته باشد، اما هنوز اين امر محقق نشده است.
با افزايش سرسام آور تعداد خودروها و ادامه فرهنگ استفاده از خودروهاي شخصي، طرح جامع مهار ترافيك در شهر تهران در دست بررسي است.
به گزارش واحد مركزي خبر، معاون عمران وزير كشور، چهارشنبه شب در برنامه گفتوگوي ويژه خبري شبكه دوم سيما با اشاره به طرح ارايه شده درباره حل معضل ترافيك تهران هشدار داد: ظرفيت خيابانهاي تهران يك چهارم تعداد خودورهاي اين شهر است.
بوربور افزود:خيابانهاي شهر تهران ظرفيت 750 هزار خودرو دارد، در حالي كه بيش از سه ميليون و دويست هزار خودرو در خيابانهاي اين شهر در رفتوآمد هستند.
وي در ادامه گفت: اگر براي حل مشكل ترافيك، عزم عمومي نباشد، طرح ارايه شده كارآيي لازم را نخواهد داشت.
تشكري هاشمي، معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران نيز در اين برنامه گفت: طرح ارايه شده براي حل مشكل ترافيك تهران از پشتوانه سه سال كار و مطالعه هميشگي برخوردار است و به دليل مباحث مفصل، طرح روز گذشته فرصت تشريح در جلسه شوراي عالي ترافيك را نيافت و قرار است در جلسه بعدي اين شورا بار ديگر بررسي شود.
وي با بيان اينكه براي حل مشكل ترافيك تهران از سال 1347 طرح جامعي وجود داشته است، گفت: در چهل سال گذشته، پيشبيني شده بود كه تهران سه خط مترو به طول 130 كيلومتر داشته باشد، اما هنوز اين امر محقق نشده است.
معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران، نبود مديريت واحد شهري را از جمله عوامل تعويق طرحهاي عمراني در شهر تهران و به ويژه حل نشدن مشكل ترافيك اين شهر دانست و گفت: چهل سازمان، مستقيم و غيرمستقيم در موضوع ترافيك شهر تهران دخيل هستند كه هماهنگي ميان آنها كار مشكلي است.
تشكري هاشمي گفت: چنانچه بخواهيم در كاهش مشكل ترافيك گام برداريم، گام نخست، كاهش سهم حمل ونقل شخصي از 36 به 25 درصد، افزايش سهم حمل ونقل ريلي از 6 به 30 درصد و همچنين افزايش سهم حمل و نقل اتوبوسي از 18 درصد كنوني به 25 درصد است.
سرهنگ هاشمي؛ رئيس راهنمايي و رانندگي تهران نيز دراين برنامه گفت: با آغاز سال تحصيلي و بازگشايي مدارس و دانشگاهها ترافيك تهران بين 25 تا 30 درصد رشد ميكند كه در روزهاي اخير برگزاري نمايشگاه در محل دايمي نمايشگاههاي بينالمللي نيز به اين رقم افزوده است.
وي گسترش شاهراههاي الكترونيك و نيز حمل ونقل عمومي را از جمله عوامل كارساز در كاهش تقاضا براي سفرهاي شهري دانست و گفت: بايد زمينهاي فراهم شود كه استفاده از خودرو شخصي مقرون به صرفه نباشد.
عراقي، سرپرست مركز مطالعات جامع ترافيك شهرداري تهران نيز گفت: در ده سال گذشته، جمعيت تهران حدود 13 درصد رشد داشته و اين در حالي است كه مالكيت خودروها 70درصد و تقاضا براي سفرهاي درون شهري در تهران 27 درصد رشد نشان ميدهد.
عراقي در ادامه با اشاره به طرح ارايه شده براي حل مشكل ترافيك تهران گفت: بر پايه موضوعهاي مطرح شده در اين طرح بايد سالانه 22 كيلومتر خط ريلي جديد و 1200 دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل شهري تهران اضافه شود.
پنجشنبه 7 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]