تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسد نمى ورزد، و منافق حسد مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1838101727




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

درمان تومور سرطان سينه با استفاده از فناوري نانو


واضح آرشیو وب فارسی:بازتاب آنلاین: درمان تومور سرطان سينه با استفاده از فناوري نانو
دانشمندان با استفاده از فناوري نانو به روشي دست ‌‌يافتند تا بدون آسيب به سلول‌‌هاي سالم، به سلول‌‌هاي تومور دارو برسانند.
به گزارش خبرگزاري فارس، دانشمندان دانشگاه استنفورد با كمك نانولوله‌‌هاي كربني و مولكول‌‌هاي پپتيدي، رساندن داروي پاكسي‌‌تاكسل به تومور سينه را ده برابر بهتر و تصويربرداري فوتواكوستيك را تقويت كردند. در اين روش از مولكول‌‌هاي پپتيدي به‌عنوان شناساگر اختصاصي براي دارورساني هدفمند و فعال به سلول‌‌هاي تومور استفاده شد.
دانشمندان به روشي دست ‌‌يافتند تا بدون آسيب به سلول‌‌هاي سالم، به سلول‌‌هاي تومور دارو برسانند. اين روش كه در آن از نانولوله كربني تك‌‌ديواره استفاده شد، به دانشمندان اجازه داده‌است كه نسبت بيشتري از داروي ورودي به بدن را به سلول‌‌هاي سرطاني برسانند، اين كار منجر به كاهش مقدار كل داروي لازم براي تزريق و ايجاد اثر درماني مطلوب مي‌شود.
در اين تحقيق از داروي پاكسي‌‌تاكسل عليه سلول‌‌هاي سرطاني در سينه موش استفاده شد. دانشمندان به اين نتيجه دست يافتند كه با استفاده از نانولوله‌‌ها مي‌‌توان پاكسي‌‌تاكسل را به ميزان ده برابر بيشتر از فرمول تجاري استاندارد آن‌ ‌ـ‌تاكسول®‌ـ به سلول‌‌هاي سرطاني برسانند، همچنين بعد از شروع 22 روز از درمان، اندازة تومور در موش‌‌هاي درمان‌شده با اين فرمول به كمتر از نصف اندازة تومور در موش‌‌هاي درمان شده با تاكسول ®‌ـ بود.
سطح و اندازه نانولوله‌‌ها عامل مهمي در تعيين چگونگي برهم‌‌كنش آن با رگ‌‌هاي خوني است. ديواره رگ‌‌هاي خوني تومور با منافذ خود، مدخلي را بري ورود نانولوله‌‌ها به بافت سلول‌‌هاي سرطاني ايجاد مي‌‌كند. سطح خارجي اين لوله‌‌ها پوشيده از PEG است. PEG به‌صورت سه شاخه از لوله اصلي جوانه زده و پاكسي‌‌تاكسل به سر اين شاخه‌‌ها متصل است.
رگ‌‌هاي خوني سالم هم در ديواره خود منافذي دارند؛ اما ين منافذ بسيار ريزتر از منافذ ديواره رگ‌‌هاي خوني تومور است. با مهندسي نانولوله‌‌هاي مورد استفاده، مي‌‌توان قطر آن‌ها را به مقداري تنظيم كرد كه به اندازه كافي بزرگ بوده و ضمن توانايي عبور از منافذ ديواره رگ‌‌هاي خوني تومور، توان عبور از منافذ ديواره رگ‌‌هاي معمولي را نداشته باشند. اين موضوع نانولوله‌‌ها را به ابزار دارورساني بسيار قدرتمند و مؤثري تبديل كرده‌است.
داي سرپرست گروه، مي‌‌گويد: استفاده از اين سوراخ‌‌ها براي دارورساني با نانولوله‌‌ها، هدفمند كردن غير فعال نام دارد، اما مي‌‌توان با روشي كه هدفمندي فعال‌‌تري است به دارورساني دقيق‌‌تري دست يافت. در اين روش يك پپتيد يا آنتي‌‌بادي به نانولولة حاوي دارو متصل مي‌‌شود كه به‌‌طور اختصاصي قابليت اتصال به تومور را دارد و در نتيجه اثربخشي درماني افزايش مي‌‌يابد.
دانشمندان همچنين از نانولوله‌‌هاي هوشمند و هدفمند براي مكان‌‌يابي سلول‌‌هاي سرطاني در موش زنده استفاده كردند. در اين روش زماني كه لوله‌‌ها به داخل بدن مي‌‌روند، يك تايش ليزر به‌سمت حيوان هدايت مي‌‌شود. نانولوله‌‌ها انرژي ليزر را جذب كرده، از خود امواج اولتراسوند آزاد مي‌‌كنند كه نشان‌‌گر محل تومور است.
اين روش كه تصويربرداري مولكولي فوتواكوستيك نام دارد، روشي سريع‌‌تر و ارزان‌‌تر از MRI است و همانند CT-Scan و PET به تابش‌‌هاي يونيزان نياز ندارد. با اين روش تا عمق دو اينچ از بدن قابل مشاهده است كه براي ديدن سينه و پروستات كافي‌‌ست، همچنين اين روش سازگار با اندوسكوپ است و به كمك آن اعضاي داخلي بدن هم ديده مي‌‌شود و تومورهاي كوچك و جديدي كه با ساير روش‌‌ها قبل تشخيص نيست، قابل تشخيص مي‌‌شود. از معايب اين روش سختي ايجاد تمايز بين بافت سالم و بافت‌‌هايي است كه در مرحلة اوليه هستند؛ اما با چسباندن يك پپتيد به لوله، لوله قادر به يافتن پروتئيني خاص در گيرنده شده، شناسايي را اختصاصي‌‌تر مي‌كند.
 چهارشنبه 6 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بازتاب آنلاین]
[مشاهده در: www.baztabonline.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن