تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسا روزه‏دارى كه از روزه‏اش جز گرسنگى و تشنگى بهره‏اى ندارد و چه بسا شب زنده‏دارى كه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867153716




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

شیرینی رؤیا، تلخی واقعیت


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:





«اینجا بدون من» تلخ است و آتش اندوه را در جان تماشاگران شعله.ور می.کند.
از آنجا که سازنده.اش اهل سوزناک.کردن ماجرا و ملودرام اشک.انگیز نیست، تلخی.اش افزون.تر و اندوهش عمیق.تر می.شود. فیلم میان یک خانواده می.گذرد. خانواده.ای کارگری؛ مادر در یک کارخانه کنسروسازی کار می.کند و احسان پسر خانواده هم در جایی انباردار است. می.ماند یلدا دختر خانواده که پایش دچار معلولیت است و همیشه در خانه است.
ماجرای این خانواده 3نفره بعد از حضور فردی در میانشان و تبعات این حضور، حکایت اینجا بدون من است که اقتباسی است از نمایشنامه «باغ.وحش شیشه.ای» اثر تنسی ویلیامز. علاقه یلدا به حیوان....های شیشه.ای کوچکش که دائم هم آنها را می.شوید از کار تنسی ویلیامز آمده و توکلی ترجیح.داده از این یکی که نام نمایشنامه هم از آن گرفته شده استفاده کند و در عوض تغییرات را پیش.تر شامل پرده آخر کرده است، جایی که حضور رضا (پارسا پیروزفر) دوست احسان (صابر ابر) در خانه و علاقه یلدا (نگار جواهریان)، فاجعه.ای را رقم زده و رسما دنیا برای این خانواده به آخر خط رسیده است.
وقتی احسان به مادرش می.گوید تنها راه حل همه مشکلات این است که درزهای در و پنجره.ها را بگیرند، شیر گاز را باز کنند و بروند بخوابند آن وقت دیگر تا صبح تمام مشکلات.شان حل می.شود. از اینجا به بعد فیلمساز به شکلی هوشمندانه هم تن به پایان خوش می.دهد و هم نمی.دهد!
رضا بازمی.گردد و همان.طور که یلدا گفته بود از نامزدش جدا می.شود. مادر از کارخانه نه اخراج که بازنشسته می.شود تا هم زندگی شیرین شود و هم تماشاگر راضی و خوشحال؛ اما پیش از آغاز این فصل، در نریشن احسان، بر این نکته تاکید شده که گاهی مرز میان رویا و واقعیت مخدوش می.شود. در پایان این سکانس نیز احسان را در سالن سینما مشاهده می.کنیم. این رویای شیرین همان معجزه سینماست و پناه.بردن به آن شاید تسکینی کوتاه.مدت باشد ولی در نهایت تغییری در واقعیت تلخ ایجاد نمی.کند.
آن نماهای پایانی که به شکلی کنایی، کیفیتی اغراق.آمیز هم دارند، به این کار می.آیند که تماشاگر را با غلظت کمتری از زهر تلخ واقعیت از سالن به بیرون بفرستد و مخاطب عام هم که اساسا راضی از پایان خوش. سینما را ترک می.کند. جز ترکیب بازیگران، شاید یکی از دلایل فروش قابل قبول اینجا بدون من هم پایان.بندی رویاپردازانه.اش باشد. اتفاقی که هر چه باشد، نامش باج.دادن به تماشاگر نیست.
اینجا بدون من با آنکه اقتباسی از تنسی ویلیامز است، خوب و درست ایرانی شده و به همین دلیل هم به باور می.نشیند. فقر آدم.ها، تلاش.شان برای تغییر شرایط و سرخ.نگه.داشتن صورت با سیلی مثل خرید قسطی کاناپه برای آبروداری پیش داماد احتمالی، عشق غریب احسان به سینما آنقدر به زندگی نزدیکند که انگار منبع اقتباس نه تنسی ویلیامز که آدم.های همین تهران 1390 هستند. رمز موفقیت بهرام توکلی در سومین ساخته.اش اهمیت.دادن به جزئیاتی است که به.خصوص در آثاری که سویه واقع.گرایی اجتماعی دارند، به فراموشی سپرده می.شوند.
در هر 3باری که احسان به سینما می.رود توکلی پرده نقره.ای را نشا.نمان نمی.دهد و تنها دیالوگ.ها را می.شنویم و جالب اینکه در هر سه.بار یک فیلم روی پرده می.افتد؛ «گربه روی شیروانی داغ» (ریچارد بروکسل) که مثل خود اینجا بدون من اقتباسی است از آثار تنسی ویلیامز و جالب اینکه این یکی بر خلاف اغلب آثار ویلیامز پایان خوش هم دارد. هرچند برای خانواده. احسان تنها در عالم رویا می.توان پایان خوشی متصور شد و در واقعیت، شیر گاز امروز باز نشود، فردا این اتفاق می.افتد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن