تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شكم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840681479




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

برای موفقیت چه کارهایی نکنیم ؟ لیست آنچه نباید انجام داد


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: برای موفقیت چه کارهایی نکنیم ؟ لیست آنچه نباید انجام داد


وارن بافت می.گوید: «تفاوت بین افراد موفق و افراد بسیار موفق در این است که افراد بسیار موفق به خیلی چیزها «نه» می.گویند.»

آیا می.خواهید بیشتر نوآور باشید؟ انجام تمام کارهایی که وقت و انرژی شما را تلف می.کند متوقف کنید.
ما به لیست.ها علاقه داریم. ما دوست داریم چیزها را زیر هم بنویسیم و آنها را چک کنیم. در زندگی پرشتاب امروزی، لیست.ها کارها را راحت می.کنند و ما را در مسیر صحیح حرکت نگه می.دارند و ما را از انجام واقعی کارها مطمئن می.سازند. آن.ها به ما اجازه می.دهند تا تفکر در یک مورد را متوقف کنیم و به تفکر در مورد دیگری بپردازیم. معمولا مردم در آغاز سال نو در سراسر جهان به تدوین استراتژی برای سال جدید می.پردازند. بنابراین ما به شما می.گوییم چرا به جای لیست آنچه باید انجام داد.، لیست آنچه نباید انجام داد را تهیه نمی.کنید؟ به عبارت دیگر بر ضروریات تمرکز کنید نه بر چیزهای مهم.آسان است که شما وقتتان را برای چیزهای مهم بگذارید – برای مثال.، ارائه یک محصول جدید به منظور ارضاي تمایل کارکنان بخش فروش به پیشنهاد محصول جدید به خریداران. اما لزوما این کار نمی.تواند اثربخش و الهام بخش باشد. به عبارت دیگر، این کار ضروری نیست. در مقابل، ایجاد فرهنگ تجلیل از شکست یک باور ضروری است که می.تواند تمام امور سازمان را شکل دهد، زیرا که اگر کسی در سازمان ریسک.ها را بر عهده نگیرد، سازمان هیچگاه نمی.تواند یک محصول یا خدمت جدید ارائه کند.

هنر قربانی کردن
یک مثال کلاسیک در زمینه نوآوری وجود دارد که می.گوید شما بهترین افرادتان را منحصرا برای کار توسعه یک محصول یا خدمت جدید گمارده.اید و مطمئن هستید که آنها موفق خواهند شد، اما از هزینه واقعی توسعه اینچنین محصول نوآورانه.ای غفلت می.شود، چرا که متخصصان شما مشغول انجام کارهای بی.معنی.تر (و کم سودتر) هستند. توسعه محصول مهم است.

اما توانایی پیش.بینی و کنترل کل فرآیند ضروری است.اکثر رهبران با تجربه تشخیص می.دهند که آنچه نمی.خواهند افرادشان بر آنها تمرکز کنند همانقدر مهم است که آنچه می.خواهند تیمشان بر آنها تمرکز کند. (و بنابراین بهترین نفرات آنها فقط روی پروژه.هایی کار می.کنند که بالاترین اثر را بر شرکت دارند). هردوی استراتژی و موقعیت.یابی به عنوان «هنر قربانی کردن» توصیف می.شوند. بنابراین، رهبران برای داشتن یک استراتژی قدرتمند یا یک موقعیت مناسب در بازار بایستی زمانی را صرف تهیه لیست «آنچه نباید انجام دهند»، کنند.

فضای باز بسازید
افراد کارآفرین به طور طبیعی از تهیه لیست «آنچه نباید انجام داد» اجتناب می.کنند. آنها می.خواهند تا تمام مسائل را حل کنند و نمی.خواهند تا حتی از یک فرصت یا کسب و کار نیز دوری .کنند. یک لیست «آنچه نباید انجام داد» برای آن.ها به این معنا است که بایستی توافق کنند تا از درگیر شدن با مجموعه خاصی از مشتریان چالشی که ممکن است داشته باشند، بپرهیزند.افراد خلاق به طور دیوانه.وار از یک مساله مهم (اما نه ضروری) به مساله مهم دیگری می.روند. انرژی و اشتیاق آنها مسری است. بطور ناشناخته.ای شعله.های کوچک حواس.پرتی را در سازمان روشن می.کنند. مانند یک خدمتکار که مداوم در خانه شما به این طرف و آنطرف می.دود و چیزهایی را تعمیر می.کند که خراب نیست(مانند یک در که جیرجیر می.کند)، درحالی که اجاق شما اصلا کار نمی.کند. وظیفه شما این است که او را به سمت اجاق ببرید و او را مجبور کنید تا اجاق را تعمیر کند.این مثال هنگامی که شما اقدام به تدوین استراتژی می.کنید نیز صادق است. قبل از اینکه روی آنچه لازم است انجام دهید تمرکز کنید، شما بایستی از طریق شناسایی چیزهایی که نمی.خواهید انجام دهید، یک فهرست بسازید. این کار بهترین متفکران سازمان را برای همراستایی با مهم.ترین مسائل سازمان شما، آزاد می.سازد.
قبل از اینکه شما و رهبر تیم شما اقدام به برنامه ریزی برای اقدامات کلیدی سال آینده نمایید، از تمامی .نفرات بخواهید که به دو چیز مسلح شوند. اول، از آنها بخواهید که فعالیتی را نام ببرند که شرکت شما بایستی آن را متوقف کند،
چرا که آن فعالیت به هدر رفتن انرژی می.انجامد و منافع کمی .ایجاد می.کند. این فعالیت می.تواند از هر نوع و از هر بخش سازمان باشد. چند مثال برای کارهایی که باید متوقف شوند، شامل موارد زیر می.شود:
• خدمت.رسانی به یک گروه از مشتریان
• تامین یک محصول یا خدمت
• هماهنگ کردن برخی از مراسم در شرکت
• یک شیوه خاص بازاریابی
• استفاده از یک فرآیند خاص برای دست یافتن به ماده یا محصول X
• یک شیوه خاص عملکرد در زمینه منابع انسانی
• تولید محصول X

جلسه مدیریتی خود را با بحث پیرامون آنچه نمی.خواهید انجام دهید، شروع کنید. یکبار شما لیست «آنچه نباید انجام دهید» را مشخص کرده.اید، شما فرصتی خلق کرده.اید تا روی پنج یا شش مزیت اصلی تمرکز کنید. روی آنها توافق کنید و مسوول هرکار را مشخص نمایید.
عادت.های قدیمی .به سختی از بین می.روند، بنابراین این وظیفه شما است که به همراه تیمتان به صورت فصلی چک کنید تا شیوه.هایی را که توافق کرده.اید متوقف شوند، مجددا مورد استفاده قرار نگیرند.
بهترین رهبران می.دانند که احتمال موفقیت آنها در بازار ارتباط بسیار نزدیکی با اینکه آنها تا چه حد در ایجاد تمرکز در فعالیت.های تیم.های کاری خود موفق عمل می.کنند، دارد. شما نمی.خواهید که مغزهای مهم تیمتان از یک چالش کوچک به چالش کوچک دیگری بپرند. آنچه شما می.خواهید تمرکز کامل بر بزرگ.ترین چالش.ها، بزرگ.ترین فرصت.ها و مهم.ترین مسائل سازمانی است. هنگامی که موفق به انجام این کار شوید، در واقع وعده رهبری خوب را برای تیمتان تحقق بخشیده.اید. همچنین شما به آنها بازدهی و سود که نشان دهنده فعال بودن موتور کسب و کار شما است را پاداش داده.اید. ما به شما قول می.دهیم که نوآوری نیز آسانتر خواهد شد.

منبع : کتاب وارن بافت
http://onlinemanagers.ir/Shop/Produc...x?productID=33






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 209]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن