واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: ازدواج نيمه مستقل درماني مقطعي براي بحران ازدواج است
به گفته مدرس آموزش مديريت دولتي استان تهران، ازدواج نيمه مستقل مي تواند به عنوان مسكن براي التيام مشكلات ازدواج عمل كند اما نمي توان آن را درمان قطعي براي بحران ازدواج در كشور در نظر گرفت.
ازدواج نيمه مستقل" عنوان طرحي است كه اخيرا از سوي رئيس سازمان ملي جوانان ارائه شده است. طبق اين طرح دختر و پسر پس از عقد، جداگانه و در خانوادهي خود زندگي ميكنند تا شرايط زندگي مشترك براي آنان پديد آيد. بر همين اساس نيز كارشناسان و صاحب نظران اجتماعي نظرات متفاوتي براي اين سبك ازدواج مطرح كرده اند.
نياز عاطفي مقدم بر تمايلات جنسي
دكتر غلامرضا قاسمي كبريا، مديرعامل و عضو هيئت علمي موسسه فرهنگي قلم صنع در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي برنا با اشاره به اين مطلب كه وظيفه مسئولان و دولتمردان اين است كه عواملي را ايجاد كنند تا يك عشق متزلزل به يك ارتباط صميمي منجر شود مي گويد: ازدواج نيمه مستقل براي دوره كوتاهي مي تواند به عنوان يك عامل تسكين عمل كند اما اين درمان مقطعي و كوتاه است.
به گفته وي نياز به ازدواج در جوان يك نياز عاطفي است و بحث جنسي در اين زمان نمي تواند محرك اصلي براي ايجاد يك زندگي مشترك باشد.
قاسمي كبريا در ادامه به اين نكته اشاره مي كند كه پايداري يك زندگي واقعي وابسته به استحكام محبت و عاطفه اي است كه بين دو جوان شكل گرفته است.
مدرس آموزش مديريت دولتي استان تهران همچنين مي گويد:سن ازدواج حقيقي در اين دوران بين 15 تا 25 سال است كه اين دوره درست با اوج نياز جنسي يك جوان مقارن است. در اين دوره هم جوان با سركشي ميل جنسي يا به انحراف كشيده مي شود يا به سركوب كردن اين ميل در ذهن خود آن را مهار مي كند.
به اعتقاد قاسمي كبريا اگر اين ميل در اين دوران به درستي هدايت شود انگيزه لازم براي پذيرقتن يك مسئوليت در او القا مي شود و اگر به دلايل متفاوت اين ميل در جوان سركوب يا سركش شود پس از اين سن جوان ميلي براي ازدواج و تشكيل يك زندگي مستقل نخواهد داشت.
علاوه بر اين نياز عاطفي در بين دو نفر مي تواند آنها را به سمت و سوي ازدواج سوق دهد.
فرهنگ الكترو سنتي
به باور قاسمي كبريا يكي از بزرگترين مشكلات جامعه امروز تقابلي است كه ميان فرهنگ سنتي و مدرنيته وجود دارد.
وي دراين باره مي گويد: متاسفانه يكي از مشكلاتي كه فرهنگ ما با آن دست و پنجه نرم مي كند اين است كه فرهنگ مدرن در برابر فرهنگ سنتي جامعه ما ظهور كرده و اين يعني خطر!
وي راه حل اين مساله را تغيير رويكردها بيان كرده و مي گويد: وقتي فرهنگ يك جامعه دچار نوسان مي شود ، فاكتورهاي جامعه نيز با آن همراه شده و مشكلات مختلفي ايجاد مي شود.
به گفته وي تنها راه حل اين مساله اين است كه فرهنگ سنتي را به سمت مدرنيته شدن بر اساس نيازهاي جامعه هدايت كنيم تا با تغيير برخي رويكردها مشكلات ناشي از تغييرات فرهنگ نيز مرتفع گردد.
انتهاي خبر // شبكه خبري برنا//90 - 90 - 44//www.BornaNews.ir
سه شنبه 5 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برنا نيوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 190]