تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر كس با آبى غسل كند كه پيش‏تر در آن غسل شده است و به جذام مبتلا شود، كسى را جز خو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836289883




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

حسين قشقاوي: سازمان ملل براي آزادي ديپلماتهاي ايران همكاري كند


واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: حسين قشقاوي: سازمان ملل براي آزادي ديپلماتهاي ايران همكاري كند
بارها تصريح كرده‌ايم ايران و مصر در حوزه‌هاي تمدني بزرگي قرار دارند و دو ملت از ظرفيت بالاي فرهنگي برخوردارند.
آفتاب: سخنگوي وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران با اشاره به اينكه تلاش‌هاي گسترده براي آزادي ديپلمات ربوده شده ايراني در پاكستان ادامه دارد، گفت: «انتظار داريم دولت پاكستان اقدامات جدي براي آزادي او و رفع نگراني خانواده‌اش انجام دهد».

قشقاوي در نشست خبري امروز خود افزود: «علاوه بر گفت‌وگوي تلفني آقاي متكي با همتاي پاكستاني‌اش، بار ديگر سفير پاكستان در تهران ديداري با مدير كل آسياي غربي وزارت امور خارجه انجام داده است».

وي اضافه كرد: «در اين ديدار بار ديگر تأكيد شد بر اساس كنوانسيون‌‌هاي سازمان ملل متحد، حفاظت از مال و جان ديپلمات‌ها بر عهده كشوري است كه در آن مستقر هستند».

سخنگوي وزارت امور خارجه ايران گفت: «به طور كلي فكر مي‌كنيم تمهيدات بيشتري لازم است تا با توجه به اينكه در شهر پيشاور قبلا هم تجربيات تلخي داشته‌ايم، اقدامات امنيتي مناسبي ازجانب مقامات پاكستاني انجام شود».

قشقاوي افزود: «تماس و گفت‌وگو با مقامات محلي و رئيس پليس ايالت سرحد پاكستان همچنان ادامه دارد».

سخنگوي وزارت خارجه در پاسخ به سؤالي درباره موضع ايران در قبال آخرين نسخه معاهده امنيتي امريكا و عراق گفت: «بهتر است بعد از تصويب نهايي اين معاهده در مجلس عراق درباره آن اظهار نظر كنيم؛ چرا كه همچنان بحث‌هاي جدي درباره اين معاهده در مجلس عراق انجام مي‌شود».

وي افزود: «هم اكنون در مجلس عراق درباره مصونيت قضايي، بازرسي محموله‌هاي ورودي به عراق، خروج از بند هفت منشور سازمان ملل متحد و مسائل ديگر بحث و بررسي مي‌شود».

قشقاوي ادامه داد: «مهم اين است كه موضع و نظر مسئولان عراقي كه تابع انتظارات مراجع ديني و شخصيت‌هاي تأثيرگذار سياسي است در اين معاهده مورد توجه قرار گيرد».

سخنگوي وزارت امور خارجه همچنين درباره نتايج اجلاس ديروز دمشق گفت: «اين اجلاس سومين اجلاس امنيتي همسايگان عراق بود كه از جمهوري اسلامي ايران آقاي فيروزنيا مدير كل خليج فارس وزارت خارجه به همراه هياتي در اين اجلاس شركت و سخنراني خوبي هم ارائه كرد».

وي افزود: «حفظ صلح، ثبات و امنيت در عراق براي همه همسايگان در اولويت قرار دارد و موضوع اين اجلاس اين است كه به سازوكارهاي روشني درباره همكاري با دولت عراق برسيم».

سخنگوي وزارت امور خارجه ايران با تشكر از گزارش بان كي مون دبير كل سازمان ملل متحد درباره چهار ديپلمات ربوده شده ايراني در 27 سال قبل، گفت: «اميدواريم سازمان ملل با تشكيل كميته‌اي، آزادي ديپلمات‌هاي ايراني را پيگيري كند».

قشقاوي افزود: «هر چند سال‌ها پيش بايد سازمان ملل اقدامات جدي انجام مي‌داد ولي باز هم مي توان كاري كرد».

وي ابراز اميدواري كرد اين چهار ديپلمات بعد از 27 سال به آغوش خانواده‌هايشان بازگردند.

قشقاوي در پاسخ به سؤالي درباره موضوعات مورد گفتگو در سفر امروز رئيس جمهور لبنان به تهران گفت: «روابط برادرانه دو ملت ايران و لبنان تاريخي است».

وي با اشاره به تلاش‌هاي جمهوري اسلامي ايران با كمك برخي كشورها به ويژه قطر براي تشكيل دولت وحدت ملي در لبنان كه به انتخاب آقاي ميشل سليمان به عنوان رئيس جمهور اين كشور منجر شد، گفت: «ديگر نهادهاي لبنان هم در چارچوب دموكراسي در حال شكل گيري است».

قشقاوي افزود: «حاصل اين تلاش‌ها و ارتباط گسترده ما با شخصيت‌هاي تأثيرگذار دولتي و غيردولتي، احزاب و گروه‌هاي سياسي و حتي مذهبي لبنان، حاكي از ادامه روابط دوستانه دو كشور است».

وي گفت: «بر همين اساس آقاي ميشل سليمان امروز در سفر به ايران ابعاد گسترده روابط دو كشور را در حوزه هاي سياسي، اقتصادي و فرهنگي و به ويژه در مذاكرات با رئيس جمهور ايران بررسي خواهد كرد».

قشقاوي افزود: «اين سفر گام مناسبي در تعميق هر چه بيشتر مناسبات دوجانبه و نيز رايزني‌هاي منطقه‌اي خواهد بود، به ويژه مقابله با توطئه هاي رژيم صهيونيستي و حمايت از مقاومت ملت لبنان در مقابل توطئه هاي رژيم صهيونيستي».

خبرنگاري با اشاره به سخنان روز گذشته فرمانده نيروي دريايي ارتش از قشقاوي پرسيد: «آيا ايران از گزينه نظامي براي آزادي كشتي ربوده شده كشورمان استفاده خواهد كرد»؟

قشقاوي پاسخ داد: «همه گزينه‌هاي مناسب را روي ميز كارمان

” ميليبند و همه كشورهاي منطقه به وضوح از سلاح‌هاي هسته‌اي رژيم صهيونيستي آگاهند و روند فعاليت‌هاي صلح آميز ايران را هم مي‌دانند.... “

داريم و بررسي مي‌كنيم اما اينكه كدام گزينه را در نهايت انتخاب خواهيم كرد، بعدا مشخص مي‌شود».

سخنگوي وزارت خارجه در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه آيا اين كشتي ايراني است يا نه گفت: «اين كشتي ايراني است و حدود هفت يا هشت خدمه آن نيز ايراني و مابقي غيرايراني هستند».

وي افزود: «اين كشتي حامل بار گندم از يكي از كشورهاي اروپايي بوده است».

خبرنگاري با اشاره به آخرين گزارش مدير كل آژانس بين المللي انرژي اتمي درباره ايران پرسيد: «در بخشي از گزارش محمد البرادعي، تهران به همكاري نكردن متهم شده است و رسانه‌هاي غربي از جمله نيويورك تايمز درخصوص اين موضوع گزارش‌هايي داده‌اند كه موجب نگراني غرب شده است؛ پاسخ تهران چيست»؟

قشقاوي در پاسخ گفت: «برخي رسانه‌ها، گزارش‌هاي تناقض آلود و كاملاً مبهمي درباره گزارش البرادعي منتشر كرده‌اند كه كاملاً واضح است با اغراض سياسي تهيه شده است».

وي به گزارش نيويورك تايمز اشاره كرد و با تحليل اجزاي آن افزود: «ذيل اين گزارش كاملا مطالب صدر آن را نقض مي‌كند و معلوم نيست نويسندگان اين گزارش اصلا متوجه بوده‌اند چه چيزي مي‌نگارند يا خير».

سخنگوي وزارت خارجه گفت: «گزارش‌هاي رسانه‌هاي غربي نوعا سردرگمي و بي‌انسجامي عجيبي در خود دارند كه كاملا مشخص است».

وي افزود: «از طرفي ناچارند اغراض و اهداف سياسي دولتمردانشان را در گزارش بگنجانند و از طرف ديگر پاك دستي‌هاي جمهوري اسلامي ايران در دستيابي به انرژي صلح‌آميز هسته‌اي آنها را دچار اين سردرگمي مي‌كند».

خبرنگاري با اشاره به اينكه حدود يك ماه است دولت انگليس عامل گروگانگيري و قتل ديپلمات‌هاي ايراني در سال 1359 را آزاد كرده و به آنها تبعيت انگليسي داده است، پرسيد: «وزارت خارجه چه واكنش قضايي به اين موضوع داشته است»؟

قشقاوي پاسخ داد: «اين امور هم در حوزه سياسي و هم در اداره كل حقوقي وزارت خارجه به طور جدي پيگيري مي‌شود».

وي افزود: «اخيرا شاهد اظهارات ديويد ميليبند وزير خارجه انگليس بوديم كه ايران را تهديد منطقه دانسته بود؛ البته درباره گرايش‌هاي سياسي تعصب آميز وي به اسرائيل و گرايش‌هاي صهيونيستي او شكي نيست».

” مردم آمريكا به سياست تغيير اوباما رأي دادند و در بعد سياست بين‌المللي واشنگتن، بايد ديد در آينده چه اتفاقي مي‌افتد.... “

قشقاوي ادامه داد: «ميليبند و همه كشورهاي منطقه به وضوح از سلاح‌هاي هسته‌اي رژيم صهيونيستي آگاهند و روند فعاليت‌هاي صلح آميز ايران را هم مي‌دانند».

وي افزود: «در اين شرايط براي همه آشكار است كه دارنده سلاح خطرناك‌تر و تهديدآميزتر است تا كشوري كه در پي استفاده صلح آميز است».

قشقاوي گفت:‌ «اگر او نظرسنجي منصفانه‌‌اي در انگليس انجام دهد قطعا مردم انگليس هم تهديد قطعي براي منطقه را اسرائيل مي‌دانند».

سخنگوي وزارت خارجه تصريح كرد: «اين گونه اظهارات نمي‌تواند نقش انگليسي‌ها را در تولد مولود نامشروع صهيونيست، از اذهان عمومي دنيا پاك كند».

قشقاوي ادامه داد: «موضع انگليس روشن‌تر از آن است كه نياز به توضيح داشته باشد، البته موضع هسته‌اي ما هم كاملا روشن و شفاف است و در گزارش‌هاي آژانس هم به اين موضوع تصريح شده است».

سخنگوي وزارت امور خارجه ايران در پاسخ به اين سؤال كه آيا با انتخاب اوباما در امريكا، احتمال مذاكره بين تهران و‌ واشنگتن درباره افغانستان وجود دارد، گفت: «بايد منتظر آغاز دوره رياست جمهوري اوباما باشيم».

قشقاوي افزود: «بايد ديد كه شعار «بله ما مي توانيم» آقاي اوباما در كنار شعار «تغيير» تا چه حد جدي و عملياتي است».

سخنگوي وزارت امور خارجه ايران گفت: «مردم آمريكا به سياست تغيير اوباما رأي دادند و در بعد سياست بين‌المللي واشنگتن، بايد ديد در آينده چه اتفاقي مي‌افتد».

قشقاوي اضافه كرد: ايران قبلاً در بحث تشكيل دولت ملي در افغانستان با كشورهاي مختلفي از جمله امريكا همكاري كرده است.

سخنگوي وزارت امور خارجه ايران همچنين در پاسخ به سؤالي درخصوص سخنان آيت الله هاشمي رفسنجاني در خطبه هاي نماز جمعه هفته گذشته تهران كه گزارش محمد البرادعي مدير كل آژانس بين المللي انرژي اتمي را دوپهلو خواند گفت: همواره اعلام كرده ايم كه بخشي از گزارش هاي آقاي البرادعي جنبه حقوقي دارد و مبتني بر كار سازماني و صنفي وي است.

قشقاوي افزود: با توجه به اينكه ايران عضو پيمان منع گسترش سلاح هاي هسته اي (ان پي تي) است تعهداتي در چارچوب پادمان جامع دارد.

وي اضافه كرد: آقاي البرادعي براي

” بخشي از گزارش مدير كل آژانس بين المللي انرژي اتمي، سياسي و خارج از قواعد بين المللي است.... “

چهاردهمين بار تأكيد كرد كه ايران از تعهدات پادماني خود تخطي نكرده است.

سخنگوي وزارت امور خارجه با اشاره به برخي بندهاي گزارش البرادعي گفت: در اين گزارش تصريح شده است مواد هسته اي ايران انحرافي به سوي موارد نظامي نداشته است.

قشقاوي افزود: راستي آزمايي آژانس اظهارات ايران را در موارد مختلف تأييد كرده است.

وي اضافه كرد: «گزارش البرادعي همچنين تأكيد مي كند كه محصولات كارخانه نطنز در كانتينرهاي پلمپ شده زير نظر آژانس است و هيچ گونه انحرافي به سمت فعاليت هاي نظامي ندارد».

سخنگوي وزارت امور خارجه همچنين به بخشي از گزارش البرادعي اشاره كرد كه زير فشار برخي از كشورها و با انگيزه سياسي تنظيم مي شود.

وي گفت: «بخشي از گزارش مدير كل آژانس بين المللي انرژي اتمي، سياسي و خارج از قواعد بين المللي است».

قشقاوي افزود: «عالم سياست بي انتهاست و مطالبات در اين عرصه كه بيشتر آن هم خارج از قواعد است با انگيزه فشار است و ريشه در دشمني ها و دوستي ها دارد».

وي در پاسخ به سؤالي درباره مناسبات ايران و مصر گفت: «بارها تصريح كرده‌ايم ايران و مصر در حوزه‌هاي تمدني بزرگي قرار دارند و دو ملت از ظرفيت بالاي فرهنگي برخوردارند».

سخنگوي وزارت خارجه ايران اضافه كرد: «فكر مي‌كنيم اين ظرفيت بزرگ دو ملت مي‌تواند مناسبات دو كشور را پيش ببرد».

قشقاوي در عين حال تصريح كرد: «در حوزه سياسي، تحول خاصي در روابط دو كشور به وجود نيامده و روند گذشته در جريان است».

سخنگوي وزارت خارجه همچنين در پاسخ به سوال خبرنگاري درباره اقدامات اين وزارتخانه براي آزاد كردن كشتي دزديده شده ايراني در سومالي گفت: «سفارتخانه هاي ايران در كشورهاي كنيا، سومالي و اتيوپي پيگير اين موضوع هستند و در وزارت امور خارجه هم كميته‌اي زير نظر معاون افريقايي تشكيل شده است».

وي اضافه كرد: «به نظر مي‌رسد براي حل ريشه‌اي اين معضل همكاري دسته جمعي كشورها و اقدامات سازمان ملل متحد لازم است».

قشقاوي گفت: «بخشي از مسئوليت بر عهده كشورهايي است كه در اين حوزه آبي قرار دارند و بايد مسئوليت اين اقدامات را بپذيرند».

سخنگوي وزارت امور خارجه همچنين در پاسخ به سؤالي درخصوص اقدام امريكا به تأسيس پايگاه نظامي در حوالي تنگه هرمز گفت: «مقامات نظامي ايران درباره مسائل امنيتي مرتبط با تنگه هرمز اظهار نظر كرده اند و موضع وزارت خارجه نيز همان موضع مقامات نظامي است».
 دوشنبه 4 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 251]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن