واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: واعظ زاده: دفاتر حمايت از نخبگان در استانهاي كشور راه اندازي ميشود
علمي آموزشي. معاون علمي. نخبه. بسيج
معاون علمي و فناوري رياست جمهوري از راه اندازي دفاتر حمايت از نخبگان در استانهاي كشور خبر داد و گفت: اين برنامه جزو برنامههاي مدون حمايت از نخبگان است.
دكتر صادق واعظ زاده روز دوشنبه در مراسم تجليل از برگزيدگان علمي بسيج در بسيج منطقه تهران افزود: به منظور حمايت از نخبگان سراسر كشور برنامه مدوني تنظيم و كار عملياتي آن آغاز شده است كه راه اندازي دفاتر نخبگان در همه استانهاي كشور يكي از اين برنامهها است.
وي اظهار داشت: براي تشكيل اين دفاتر با استانداران صحبتهاي لازم صورت گرفته و به زودي شاهد راه اندازي آنها خواهيم بود.
واعظ زاده ضمن تبريك هفته بسيج گفت: امروزه بسيجيان نخبه زيادي در كشور وجود دارند و در اين عرصه سازمان بسيج علمي شكل گرفت.
معاون علمي وفناوري رييس جمهور بيان داشت: سال گذشته مجموعه بسيج به عنوان يك مركز نخبه پرور رسما در بنياد ملي نخبگان شناخته شد و حمايت هايي كه به مراكز نخبه پرور و پيشتاز داده ميشود تا حدودي به اين مركز تعلق گرفت.
وي در ادامه اظهارداشت: براي يك حركت علمي در كشور نياز به مجموعههاي جهادي داريم ، مجموعههايي كه انگيزه، سرعت و هدفشان از ايمان و اعتقاد سرچشمه گرفته باشد.
واعظ زاده با اشاره به اينكه بسيج يك سازمان اداري نيست بلكه يك شبكه گسترده در كشوراست و بايد به شكل شبكهاي اداره شود، گفت: اگر يك حركت علمي ريشهاش بر اساس اعتقاد و ايمان باشد از نظرمادي هم موفق خواهد بود.
واعظ زاده در ادامه با بيان اينكه بسيجيان در عرصه جنگ و جهاد، فداكاري زيادي از خود نشان دادند، خاطر نشان كرد: اگرچه امروزه جنگ پايان يافته ، اما عرصه نويني پيش پاي ما گشوده شده و امروز در عرصه جهاني با موفقيت هاي نو و تازهاي مواجه هستيم.
وي ادامه داد : امروزه رقابتها از سطح همسايگي و منطقهاي گذشته و به سطح گسترده جهاني كشيده شده است، اگر در دهههاي گذشته رقابتها جنبه نظامي داشت، امروز صحنه جديدي بازشده كه زير بناي آن عرصه علمي است.
رييس بنياد ملي نخبگان با اشاره به اينكه علم در جوامع امروزي حرف اول را ميزند، خاطر نشان كرد: علم اساس رقابت در حوزههاي ديگر است و مبناي عرصههاي نظامي و اقتصادي، رقابت علمي است و هر كشوري وارد عرصه علمي شود پيروز است.
وي افزود: امروز سرمايه انساني متخصص ، مالكيت فكري و نوآوري عوامل اصلي رقابت و صحنه رقابت بنگاههاي دانش بنيان در سطوح و اشكال متفاوت است.
واعظ زاده گفت: مزيت رقابتي ما فرهنگ اسلامي و ايراني ما است. هيچ فرهنگي در جهان نيست كه تا اين اندازه بر علم و علم آموزي تاكيد كرده باشد و علم را مقدسترين عبادات بخواند.
معاون علمي و فناوري رييس جمهور با بيان اينكه، روحيه و تفكر بسيجي يك مزيت رقابتي است و دفاع مقدس ارزشهايي را متبلور كرد كه دستمايه حركت در تمام عرصهها است ، تاكيد كرد: امروز بايد اين مزيت را در صحنه علم متبلور كنيم.
وي با تاكيد بر داشتن انگيزه درعرصه علم گفت: اگر كسي بخواهد در اين عرصه بدرخشد بايد ۸۰ساعت در هفته كار كند و اين امر فقط با يك انگيزه بسيار قوي امكان پذير است.
مراسم تجليل از برگزيدگان علمي بسيج روز دوشنبه با حضور معاون علمي و فناوري رياست جمهوري در بسيج منطقه تهران برگزار شد.
دوشنبه 4 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]