تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 11 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برترین عبادت مداومت نمودن بر تفکر درباره خداوند و قدرت اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862955933




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رشد مصرف برق به مرز هشدار رسيد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: رشد مصرف برق به مرز هشدار رسيد
وي خاطرنشان كرد: ايران در مقايسه با كشورهاي توسعه يافته، انرژي بيشتري مصرف مي‌كند اما در رقابت با توسعه يافتگي بازنده خواهد شد.
معاون وزير نيرو در امور برق و انرژي با بيان اينكه روزانه از سهم گاز مصرفي نيروگاه‌ها كاسته و به سهم گازوئيل اضافه مي‌شود گفت: وضعيت كنوني مصرف برق در شبكه سراسري كاملا غيرمنطقي، غير طبيعي و نگران‌كننده است.

عباس علي‌آبادي در گفت و گو با فارس افزود: موضوعي كه بنده بر آن تاكيد دارم اين است كه مصرف برق بايد كنترل شود چرا كه ميزان مصرف انرژي در كشور بيش از اندازه و استانداردهاي جهاني است.

وي ادامه داد: وضعيت كنوني مصرف برق در حال حاضر در شبكه سراسري برق كاملا غيرمنطقي، غيرطبيعي و نگران كننده است كه به لحاظ اقتصادي به كشور صدمه وارد مي كند.

درك اسراف انرژي براي آيندگان سخت است

علي‌آبادي گفت: انرژي موجود در كشور به طور قابل توجهي در حال اسراف است و تحمل آن براي كشور مشكل خواهد بود.

معاون وزير نيرو در امور برق و انرژي افزود: درك اسراف انرژي و برق در كشور براي آيندگان سخت خواهد بود چرا كه آنها در آينده همواره اين سوال را مطرح خواهند كرد كه اين نسل كنوني چرا انرژي را بيش از حد مصرف كرده است.

عدم پاسخگويي منابع كشور در دراز‌مدت به مصرف بالاي انرژي

علي‌آبادي اظهار داشت: منابع كشور در درازمدت با روند كنوني مصرف انرژي نمي‌تواند پاسخگوي اين هزينه بالا باشد يعني اگر رشد مصرف انرژي اين گونه ادامه يابد چند سال ديگر با مشكل مواجه خواهيم شد.

وي افزود: مصرف انرژي و به خصوص برق به معناي توسعه آن كشور محسوب مي‌شود اما در ايران مصرف‌ انرژي تنها به معناي توسعه نيست و اسراف هم در كنار آن مطرح است.

وي خاطرنشان كرد: ايران در مقايسه با كشورهاي توسعه يافته، انرژي بيشتري مصرف مي‌كند اما در رقابت با توسعه يافتگي بازنده خواهد شد.

توليد برق با سوخت مايع 6 برابر نيروگاههاي آبي

معاون وزير نيرو در امور انرژي و برق با بيان اينكه در حال حاضر استفاده از ذخاير سوخت نيروگاهي افزايش يافته گفت: قيمت توليد برق به وسيله سوخت مايع 6 برابر قيمت توليد برق از نيروگاه‌هاي برق آبي است.

وي افزود: از هر يك ليتر گازوئيل 500 توماني حدود 3 كيلو وات ساعت برق توليد مي‌‌شود.

وي ادامه داد: قيمت توليد هر كيلووات ساعت برق 190 تومان است اما مردم هزينه به مراتب كمتري را براي آن پرداخت مي‌كنند.

طرح تحول اقتصادي گامي براي جلوگيري از اسراف انرژي

علي‌آبادي تاكيد كرد: دولت در طرح تحول اقتصادي به نحوي برنامه ريزي كرده است كه از اسراف انرژي و به خصوص برق جلوگيري شود.

مخازن نيروگاه ها پر است

معاون وزير نيرو در امور انرژي و برق در خصوص ميزان ذخيره سوخت نيروگاه‌ها گفت: در حال حاضر مخازن سوخت نيروگاه 100 درصد پر است و مشكلي نيز وجود ندارد اما افزايش سرعت مصرف انرژي ما را در اين زمينه نگران كرده است.

علي‌آبادي افزود: حجم مخازن نيروگاه ها امسال افزايش يافته است اما چون تحويل گاز به نيروگاه‌ها به دليل اولويت داشتن واحد‌هاي مسكوني كاهش يافته مجبور به استفاده از سوخت گازوئيل شده‌ايم.

وي تاكيد كرد: در حال حاضر با سرعت بسيار بالا داريم به سمت مصرف سوخت گازوئيل مي‌رويم به طوريكه سهم گاز مصرفي نيروگاه‌ها روزانه در حال كاهش است.
 دوشنبه 4 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 125]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن