تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شكم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867820963




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

توصيه.هاي يک روانشناس به كنكوري.ها


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:





امکان دارد زمان خواب برخي از افراد در شب قبل از کنکور به هم بخورد اما اين امر اصلا مشکلي ايجاد نمي.کند و فقط بايد فرد آرامش خود را حفظ کند.




يک روانشناس گفت: در دو روز باقي مانده به زمان برگزاري آزمون سراسري، داوطلبان فشار درس خواندن را از دوش خود کمتر کرده و به زمان استراحت خود اضافه کنند.

نورگلدي يزداني در گفت.وگو با ايسنا، کنکور را يکي از دغدغه.هاي اصلي خانواده.ها دانست و افزود: بايد محيط خانواده در اين مدت، آرام باشد و رفت و آمد اطرافيان به منازل کمتر شود.

وي ادامه داد: بايد خانواده فرزندان را به علت کوتاهي.هاي احتمالي، در اين دو روز باقي مانده مورد سرزنش قرار ندهند و او را با ديگران مقايسه نکنند.

يزداني بيان کرد: داوطلبان نيز بايد در اين مدت زمان مطلب جديدي را مطالعه نکنند و خلاصه مطالب مطالعه شده و نکات اصلي را مرور کنند و تا روز قبل از آزمون نيز اين شيوه را ادامه دهند.

اين روانشناس اضافه کرد: داوطلبان بايد زمان خوابيدن و بيدار شدن خود را مطابق آزمون سراسري تنظيم کنند و هشت ساعت خواب کافي داشته باشند.

وي گفت: داوطلبان تا روز قبل از برگزاري کنکور مي توانند مطالعه داشته باشند اما بعد از ظهر اين روز را مطالعه نکنند و با رفتن به پارک خود را خسته کنند تا شب راحت تر بخوابند.

اين روانشناس ادامه داد: شب قبل روز آزمون بهتر است که فيلم طنز تماشا کنند و يک شام قوي و سبک ميل کنند و از خوردن غذاهاي سرخ کردني و سنگين بپرهيزند.

وي توصيه کرد که داوطلبان در شب قبل روز آزمون يک ليوان شير ميل کنند و با تلاوت چند آيه قرآن کريم به رختخواب بروند و بهتر است که در صورت به هم نخوردن زمان خواب يک دوش نيز بگيرند.

يزداني ادامه داد: امکان دارد زمان خواب برخي از افراد در شب قبل از کنکور به هم بخورد اما اين امر اصلا مشکلي ايجاد نمي.کند و فقط بايد فرد آرامش خود را حفظ کند.

وي تاکيد کرد: داوطلبان قبل از روز برگزاري آزمون در مراکز مشاوره، تکنيک آرام سازي فعال عضلاني را نيز بياموزند.

يزداني افزود: حتما روز برگزاري آزمون صبحانه مفيدي را ميل کنند که ترجيحا شير، خرما، لبنيات و نان باشد.

وي ادامه داد: در روز کنکور وسايل مورد نياز مانند پاک کن، دو عدد مداد و تراش به همراه داشته باشند و در محل برگزاري آزمون در رابطه با درس صحبت نکنند و يک ساعت قبل از آزمون در محل حاضر باشند.

يزداني همچنين اضافه کرد: به هنگام ورود به جلسه به موارد اعلام شده از طريق بلندگو گوش کنند و با کشيدن چند نفس عميق و قرائت چند آيه قرآن پاسخ دهي به سوالات را آغاز کنند.

وي تاکيد کرد: به هنگام پاسخ دهي اگر با سوال سختي رو به رو شدند اصلا نگران نباشند و با مديريت زمان به سوالات بعدي پاسخ دهند.

يزداني با تاکيد بر مديريت زمان خاطرنشان کرد: داوطلبان اگر جواب سوالي را به ياد نداشتند با گذاشتن علامت ضربدر در کنار آن ابتدا به سوالات آسان و بعد به سوالات سخت پاسخ دهند و حتما جواب.ها را وارد پاسخ نامه کنند.

وي تاکيد کرد: حتما هر10 سوال را به هنگام وارد کردن در پاسخ نامه کنترل کنند و در صورت اضافه آوردن وقت در برگشت به سوال.ها، جواب.ها را تغيير ندهند.

اين روانشناس در خاتمه به كنكوري.ها، گفت: انسان مامور به نتيجه نيست و مامور به تلاش است و بايد به خداوند توکل کرد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن