واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: وزيرآموزش وپرورش دراجلاس پيامنور: درهركوچه پسكوچهاي كه ميتوانيد دانشكده ايجاد كنيد،نگران بحثهاي حاشيهاي نباشيد ظرفيت دورههاي تحصيلات تكميلي پاسخگو نيست
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: آموزشي
وزير آموزش و پرورش و رييس سابق دانشگاه پيام نور با تاكيد بر ضرورت گسترش دورههاي تحصيلات تكميلي دركشور و با اشاره به آمار يكي از اعضاي هيات علمي مبني بر 21 برابر شدن خروج از افراد كشور طي يكسال گذشته، گفت: اگر نتوانيم شرايط ورود به دورههاي تحصيلات تكميلي را براي متقاضان فراهم كنيم، ممكن است اين افراد از دست بروند.
به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر عليرضا علياحمدي در مراسم بيستمين سالگرد تاسيس دانشگاه پيامنور، با بيان اينكه امسال 750 هزار نفر در آزمون كارشناسي ارشد ثبتنام كردهاند، گفت: از اين تعداد تنها براي 40 هزار نفر ظرفيت ايجاد شده است كه اين رقم اصلا پاسخگوي اين ميزان متقاضي نيست.
رييس سابق دانشگاه پيامنور با اشاره به استانداردها و ظرفيتهاي موجود در دانشگاه پيامنور، اظهار كرد: ظرفيت دورههاي كارشناسي ارشد را ميتوان در دورههاي مجازي و نيمه حضوري دانشگاه پيامنور افزايش داد و مسئولان دانشگاه پيامنور بايد در اين زمينه وزارت علوم را قانع كنند.
وي با اشاره به برخي دانشگاههاي كشور كه به تعداد خيلي محدود دانشجوي دكترا پذيرش ميكنند، گفت: اين دانشگاهها امكانات و فرصتهاي موجود در مملكت را ميگيرند و تنها تعداد كمي دانشجو پذيرش ميكنند، در واقع چرا بايد با اين اقدام جوانان مملكت دچار مشكل شوند.
وي همچنين به مسئولان دانشگاه پيامنور گفت: بايد از ايجاد دورههاي فراگير در ساير دانشگاهها استقبال شود.
زمينه ارتقاي دستياران علمي دانشگاه فراهم و تسهيل شود
در هر كوچه پس كوچهاي كه ميتوانيد دانشكده ايجاد كنيد، نگران بحثهاي حاشيهاي نباشيد
علي احمدي نافعترين سيستم دانشگاهي در ترويج علم را مربوط به دانشگاه پيامنور عنوان كرد و گفت: در زمينه توليد علم نيز ميتوانيم با افزايش دورههاي تحصيلات تكميلي رشد كنيم.
وي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به دستياران علمي دانشگاه پيامنور خطاب به مسئولان دانشگاه، تاكيد كرد: زمينه ارتقاي اين دستياران بايد تسهيل شود.
وي در خصوص پروژههاي مربوط به دانشگاه پيامنور به مديران و روساي اين دانشگاهها در شهرستانها و حتي استان تهران، تصريح كرد: به هر قيمتي كه ميتوانيد وام گرفته و پروژههاي خود را تكميل كنيد، در تهران نيز در هر كوچه پس كوچهاي كه ميتوانيد دانشكده ايجاد كنيد، چراكه اين جريان براي كشور بسيار مفيد است و در اين ميان نگران بحثهاي حاشيهاي نيز نباشيد.
وزير آموزش و پرورش تصريح كرد: ما ميتوانيم به رفع مشكل كمبود نيرو در دانشگاه پيام نور كمك كنيم، به عبارت ديگرهر فردي كه وجودش در دانشگاه پيام نور مفيد باشد، خلاش را در آموزش و پرورش تحمل ميكنيم.
وي همچنين در خصوص مشكل فضا و ساختمان در دانشگاه پيامنور، گفت: در خصوص ساختمانها نيز به دنبال اين هستيم كه بخشي از داراييهاي غيراولويتدار را براي انجام فعاليتهاي تربيتي، فرهنگي، اداري و غيره تبديل به احسن كنيم و در اين زمينه در خدمت دانشگاه پيام نور نيز خواهيم بود.
زمينه ارتقاي معلمان در دانشگاه پيام نور ايجاد شود
وزير آموزش و پرورش همچنين براي ارتقاي سطح تحصيلي معلمان از رييس دانشگاه پيامنور خواست تا با كسب مجوزهاي لازم و امكاناتي كه از سوي آموزش و پرورش به دانشگاه ارائه ميشود، ظرفيت براي ادامه تحصيل معلمان ايجاد شود.
وي افزود: در واقع اگر آموزش و پرورش بيش از گذشته توانمند شود، اين موفقيت در دانشگاهها نيز نمود پيدا خواهد كرد، اين فرايند براي آينده مملكت مفيد است.
وي همچنين خواستار توسعه رشتههاي مهارتي و گسترش دانشكده مهندسي به خصوص در رشتههاي مهندسي نرم شد و گفت: آينده كشور به اين رشتهها نيازمند است.
رييس سابق دانشگاه پيامنور در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه اجراي عدالت روشها و رويكردهاي متفاوتي دارد، گفت: يكي از رويكردهايي كه مورد غفلت قرار گرفته، رويكرد توانمند سازي است و در واقع توانمندسازي نيازمند الزاماتي است كه اگر ما افراد را به طور طبيعي در جريان تعليم و تربيت، متخصص بار بياوريم و قابليتهاي حرفهاي و تخصصي آنها را به ثمر برسانيم اين زمينه را فراهم كردهايم.
وي با اشاره به برخي اقدامات صورت گرفته در زمينه سهام عدالت، وام زودبازده و غيره، گفت: مجموعه اين عوامل دست به دست هم ميدهند تا توسعه عدالت محور در كشور فراهم شود.
علي احمدي در خاتمه با بيان اينكه در بحث سهام عدالت براي هر خانواده 5 ميليون و براي هر فرد يك ميليون در نظر گرفته شده است، گفت: در اين زمينه دومين سري سود سهام در برخي از استانها در حال تخصيص است. همچنين بحث سهام عدالت براي اقشار محروم جامعه در حال اتمام و به سمت تخصيص سهام عدالت در قشر متوسط در حال حركت است.
انتهاي پيام
يکشنبه 3 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 185]