واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: بررسي عملكرد رسانههاي اسلامي و غير اسلامي در حوزه دين(6)مسئول غرفه فلسطين:رسانه اسلامي چندزبانه، ابزاري براي ناكامي نبرد فكري صهيونيسم است
گروه بينالملل: رسانه، مهمترين ابزار اطلاعرساني عصر حاضر بهمنظور نشر ارزشهاي دين مبين اسلام است و راهاندازي رسانه اسلامي چند زبانه با همكاري كشورهاي اسلامي عاملي مهم در راستاي ناكامگذاشتن نبرد فكري صهيونيسم و استكبار جهاني شمردهميشود.
«ابو سرور» مسئول بخش اطلاعرساني و تبليغات دفتر جنبش مقاومت اسلامي حماس در تهران و مسئول غرفه فلسطين در پانزدهمين جشنواره بينالمللي مطبوعات و خبرگزاريها در گفتوگوي اختصاصي با خبرنگار بخش بينالملل خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) با بيان اين مطلب گفت: در راهاندازي رسانه اسلامي چند زبانه بايد هدفمندي، ارزشمندي و تقويت بُعد مقاومت در برابر هجمههاي استكبار مورد توجه قرارگيرد.
مسئول بخش اطلاعرساني و تبليغات دفتر جنبش مقاومت اسلامي حماس در تهران با بيان اينكه رسانه ميتواند عملكردي منفي يا مثبت در عرصه بينالملل داشتهباشد، افزود: بيان حقايق، مهمترين وظيفه رسانه در عصر حاضر است و اگر فعالان اين عرصه به اين مسأله توجه داشتهباشند عملكرد موفقي خواهندداشت.
او همچنين تصريحكرد: پيامبر(ص) در صدر اسلام نيز براي تبليغ ارزشهاي اسلامي از نامهنگاري بهعنوان رسانهاي فعال در آن زمان بهرهمندشد و با ارسال نامههايي به امپراتورهاي زمان خود همچون امپراتوري «ايران» و «روم» براي تبليغ اسلام تلاشكرد و اين امر اهميت و نقش رسانه را به خوبي نشانميدهد.
ظرفيت بالاي اسلام در پذيرش ديگر گروهها؛ عامل اسلامهراسي غربيها
ابو سرور در پاسخ به سؤال خبرنگار ايكنا مبني بر اينكه «چرا دين اسلام بيش از ديگر اديان مورد هجوم قرار گرفتهاست»، ظرفيت بالاي اين دين در پذيرش ديگر افراد و ملتها را دليلي مهم در اينباره برشمرد و اظهاركرد: بهدليل دعوت اين دين به صلح و عدالت، ارزشهاي اسلامي آماج حملات تبليغاتي غرب به رهبري آمريكا و صهيونيسم قرار گرفتهاست؛ زيرا اين گروهها زماني كه آموزههايي همچون عدالتمحوري و مساوات را به ضرر خود ميدانند تمام تلاش خود را براي مبارزه با اين آموزهها و نشر عقايد باطل خود بهكار ميگيرند.
وي در ادامه ابرازكرد: غيرمسلمانان زماني كه با ارزشهاي اسلامي آشناميشوند به اين دين علاقمند خواهندشد؛ بنابراين دشمنان براي جلوگيري از روند اسلامگرايي در عصر حاضر، اسلام را با نام تروريسم و خشونت به جهانيان معرفيميكنند؛ اين در حالياست كه چنين تبليغاتي نتيجه عكس داشته و خيل عظيمي از غيرمسلمانان به اسلام گرويدهاند.
وي با اشاره به تلاش رسانههاي ضد اسلامي فعالان وابسته به صهيونيسم در عصر حاضر براي تبليغ باورهاي باطل خود و تخريب ارزشها و مقدسات اسلامي تأكيدكرد: با توجه به تبليغات اين گروه از رسانهها، كشورهاي اسلامي وظيفه سنگيني برعهدهدارند و بايد تمام امكانات خود را براي مبارزه با چنين تبليغاتي بسيجكنند؛ زيرا اين رسانهها ارزشها و انديشههاي ناب اسلامي همچون «مقاومت» و «جهاد» را هدف قرار دادهاند و عقايد صهيونيستي را به جهانيان معرفيميكنند.
ابوسرور در ادامه راهكارهاي مبارزه با توطئههاي شوم دشمنان اسلام را تشريحكرد و راهاندازي شبكه اسلامي در اروپا را از مهمترين اين راهكارها برشمرد و يادآورشد: زماني كه اقليتهاي مسلمان اروپا چنين رسانهاي در اختيار داشتهباشند ميتوانند غيرمسلمانان را با دين مبين اسلام بهعنوان ديني مبتني بر ارزشهاي انساني آشناكرده و توطئههاي تبليغاتي غرب را ناكام بگذارند.
مسئول بخش اطلاعرساني و تبليغات دفتر جنبش حماس در تهران در توضيح بيشتر اين مطلب گفت: در حال حاضر بسياري از غربيها ماديگرا شده و از ارزشهاي انساني رويگردان شدهاند؛ بنابراين اقليتهاي مسلمان با توليد و پخش برنامههايي در اين شبكه ميتوانند به همگان اعلامكنند دين اسلام دين انسانيت است، ديني كه در بطن جامعه شكلگرفته و از جامعه انساني جدا نيست و در اين برنامهها ارزشهايي را كه اسلام منادي آن است، در جهان تشنه غرب تبليغ و تحولي بزرگ در عرصه رسانه ايجادكنند.
مسئول غرفه فلسطين در پانزدهمين جشنواره بينالمللي مطبوعات و خبرگزاريها در بخش ديگري از اين گفتوگو روند تلاشهاي مركز اطلاعرساني فلسطين* در راستاي نشر ارزشهاي اسلامي را مورد بررسي قرارداد و گفت: اين مركز پايگاهي ديني است و مهمترين محور اخبار و فعاليتهاي اين پايگاه تشريح جنايتهاي رژيم صهيونيستي در قدس شريف بهعنوان قبله نخست مسلمانان است و فعالان اين رسانه براي افشاي اين جنايتها تلاشميكنند.
وي همچنين مسأله فلسطين را يك قضيه اسلامي دانست و با اشاره به اهتمام ويژه رهبر كبير انقلاب اسلامي ايران حضرت امام خميني(ره) به اين مسأله، يادآورشد: امام(ره) قبل و پس از پيروزي انقلاب اسلامي ايران، قدس را متعلق به تمامي مسلمانان دانست و بر اين مسأله تأكيد داشت و در حال حاضر نيز رهبر انقلاب اسلامي ايران حضرت آيتالله العظمي سيد «علي خامنهاي» اين مسأله را مورد توجه قراردادهاند.
به گفته ابوسرور بسياري از روزنامهها و خبرگزاريهاي فلسطين و حوزه مقاومت، مسأله مهم قدس را در اخبار خود منعكس ميكنند و اطلاعات زيادي درباره جنايتهاي صهيونيسم در «مسجدالأقصي» و قدس شريف با هدف افشاي اين جنايتها در اختيار مخاطبان سراسر جهان بهويژه مسلمانان قرارميدهند.
پانزدهمين جشنواره بينالمللي مطبوعات؛ تحولي بزرگ در عرصه رسانه
نماينده فلسطين در پانزدهمين جشنواره بينالمللي مطبوعات در ادامه، روند برگزاري چنين جشنوارهاي را مورد برررسي قرارداد و اين رويداد را تحولي بزرگ در عرصه رسانه و نقطه شروع خوبي براي اتحاد هرچه بيشتر مسلمانان در اين عرصه توصيفكرد و گفت: اين جشنواره ميتواند نقطه شروعي براي راهاندازي اتحاديه بينالمللي مطبوعات و رسانههاي اسلامي نيز باشد و تنوع مطبوعات و رسانههاي ايراني حاضر در آن، آزادي بيان رسانهها در اين كشور را به خوبي به تصوير كشيدهاست.
ابو سرور با بيان اينكه مركز اطلاعرساني فلسطين دومينبار است كه در جشنواره بينالمللي مطبوعات ايران حضور دارد، يادآورشد: در غرفه فلسطين اين دوره از جشنواره، تعدادي از روزنامههاي وابسته به جنبش حماس فلسطين همچون روزنامه «الرسالة» و «فلسطين» و نشريههايي همچون «فلسطين المسلمة»، «العودة» و «القساميون» ارائهشده و بخشي از اين غرفه به نمايشگاه كاريكاتور با موضوع «محاصره غزه» از آثار «اميه جحا» كاريكاتوريست معروف فلسطيني اختصاص يافتهاست.
وي در بخش ديگري از اين گفتوگو برنامههاي قرآني رسانههاي مختلف فلسطين براي نشر كلام وحي را تشريح و بيانكرد: شبكه ماهوارهاي و راديويي «الأقصي» بخشي از برنامههاي خود را به قرآن اختصاصدادهاند و روزنامهها و نشريههاي مختلفي در اين كشور در اين زمينه فعال هستند.
مسئول بخش اطلاعرساني و تبليغات دفتر جنبش حماس در تهران همچنين با تأكيد بر اينكه فلسطين مهد پرورش شمار زيادي از حافظان قرآن است، يادآورشد: شهروندان فلسطيني از سنين كودكي براي آشنايي با قرآن و فراگيري كلام وحي تلاشميكنند و بسياري از رهبران و اعضاي جنبش حماس از حافظان قرآن هستند.
اسيران فلسطيني زندانهاي اسراييل را به دانشگاههاي قرآني تبديل كردهاند
مسئول غرفه فلسطين در پانزدهمين جشنواره بينالمللي مطبوعات و خبرگزاريها تأكيدكرد: اسيران فلسطيني زندانهاي اسراييل را به دانشگاههاي قرآني تبديل كردهاند و رييس پارلمان فلسطين در زمان اسارت، كل قرآن را حفظ كرد و اين امر بيانگر اهتمام ويژه رهبران اين كشور به كلام وحي است.
ابو سرور در پايان، خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) را از رسانههاي فعال قرآني در عرصه بينالملل برشمرد و ضمن آرزوي سربلندي براي فعالان اين رسانه يادآورشد: چنين رسانهاي در ايران بيانگر اهتمام ويژه مسئولان جمهوري اسلامي ايران به كلام وحي و دفاع از ارزشهاي اسلامي و انقلابي است و پوشش اخبار مربوط به جنايتهاي رژيم صهيونيسم در مسجدالأقصي در اين رسانه قابلتجليل است.
*مركز اطلاعرسانهاي فلسطين در سال 1996 در اين كشور تأسيسشد و در حال حاضر به هشت زبان زنده دنيا همچون «انگليسي»، «عربي»، «فارسي»، «فرانسوي»، «روسي»، «تركي»، «مالاوي» و «اردو» اخبار توليدميكند.
پانزدهمين جشنواره بينالمللي مطبوعات و خبرگزاريها 26 آبانماه با حضور «محمدحسين صفارهرندي» وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در مصلاي تهران گشايش يافت و قرار بود امروز دوم آذرماه به كار خود پايان دهد كه تا فردا نير تمديدشد.
شنبه 2 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]