تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نصيحت كردن در حضور ديگران، خُرد كردن شخصيت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869292336




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سياست - انتقاد صريح لاريجاني از طرح تحول اقتصادي


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: سياست - انتقاد صريح لاريجاني از طرح تحول اقتصادي
سياست - انتقاد صريح لاريجاني از طرح تحول اقتصادي

علي لاريجاني روز پنج‌شنبه طي سخناني با بيان اينكه «مجلس هشتم جلوي كارهاي تورم‌زا را مي‌گيرد»، اظهار داشت: مجلس حامي دولت و همه نهادهاست؛ اما وقتي كه به حقوق مردم تعدي شود و آنجا كه منافع ملي رعايت نشود جلوي آن كار را مي‌گيريم. به گزارش ايسنا، رئيس مجلس طي سخناني در همايش يادواره شهيدان شهرستان شهريار افزود: «مجلس به جاي پرداختن به مناقشات فرعي به مسائل اصلي مردم مي‌رسد تا رونق اقتصادي و توليد در كشور ايجاد شود و مشكل تورم و اشتغال حل شود. چراكه مشكل تورم و اشتغال بدون رونق توليد در كشور حل نمي‌شود.» وي با بيان اينكه «مجلس با لوايحي كه تورم‌زاست مخالفت مي‌كند»، گفت: «ما در گذشته با لايحه برداشت 15 ميلياردي كه براي تزريق به سيستم توليد به مجلس ارائه شده بود مخالفت كرديم؛ چراكه معتقديم اينگونه پمپاژ پول در كشور نقدينگي را افزايش مي‌دهد و توليدي در كار نيست و فقط باعث ايجاد تورم شديد در كشور خواهد شد، اما اگر اين نقدينگي به سمت توليد در حركت باشد مجلس از اين‌گونه طرح‌ها حمايت مي‌كند.

بحث ما در مجلس كاملا كارشناسانه مي‌باشد و نه سياسي.» لاريجاني با بيان اينكه «خط قرمز مجلس حقوق مردم و مصالح ملي است»، گفت: «شرايط مجلس به‌گونه‌اي پيش رفته كه وقتي براي دعواهاي سياسي ندارد و نگاه ما توجه به متن مشكلات مردم است.» وي همچنين به طرح تحول اقتصادي دولت اشاره كرد و گفت: «ما در مجلس براي بررسي اين طرح كميته ويژه‌اي را تشكيل داده‌ايم چراكه اين طرح ساختار اقتصادي كشور، بهره‌وري و يارانه‌ها را عوض مي‌كند و بايد با ديد تخصصي به آن نگاه كرد و معتقدم كه همه قوا بايد براي اجرايي شدن اين طرح با هم متحد و همفكر باشند و دغدغه ما اين نيست كه اين طرح به نفع فلاني يا ديگران است.» رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: «ما معتقديم اينگونه يارانه دادن در كشور مشكلات بسياري دارد و دغدغه ما اين است كه در اين سيستم هزينه مردم افزايش مي‌يابد و گاز و برق‌شان سه برابر شود و ممكن است كه 50 يا 70 هزار تومان به هر نفر داده شود اما بايد بدانيم كه او در زندگي خود كم مي‌آورد و دغدغه ما اين است كه مبادا اجراي اين طرح شوك تورمي در كشور ايجاد كند و اگر بدون دقت اين طرح ايجاد شود مشكلات متعددي در كشور ايجاد مي‌شود. لاريجاني در ادامه اظهار داشت:‌ اگر ما در مجلس با دقت كار مي‌كنيم به خاطر اين است كه اين شوك تورمي در كشور ايجاد نشود چراكه با محاسبات مجلس اجراي اين طرح يك پرش قيمت ايجاد مي‌كند، و ما از دولت يك مدل اقتصادي خواسته‌ايم كه تا به امروز مدل دقيقي به ما ارائه نشده است.» وي در ادامه افزود: «من قبول دارم كه نحوه توزيع يارانه‌هايي كه امروز وجود دارد درست نيست لذا براي اجراي اين طرح اختلافي وجود ندارد و بحث ما يك بحث كارشناسي است و اگر صحبت ديگري در اين خصوص مطرح مي‌شود درست نيست.»
 جمعه 1 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن