تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ كس چيزى را در دل پنهان نداشت، جز اين كه در لغزش هاى زبان و خطوط چهره او آشكار شد....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840657099




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

فرصت هايي كه درصف هاي CNG مي سوزد


واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: فرصت هايي كه درصف هاي CNG مي سوزد
در روزهاي سردو با پايين آمدن دماي هوا، اين سوال به اذهان خطور مي كند كه آيا امسال قطعي سرماي هوا تأثيري بر فعاليت جايگاه هاي انگشت شمار CNG مي گذارد. در خراسان شمالي بيش از 5 هزار خودروي دوگانه سوز وجود دارد كه نياز روزانه آن ها به استفاده از گاز طبيعي به ميليون ها متر مكعب گاز مي رسد. اقشار زيادي از رانندگان داراي خودروي دوگانه سوز هستند و از طريق حمل و نقل مسافر روزي كسب مي كنند و تصور اين كه نتوانند از خودروي خود استفاده كنند، ذهن آن ها را مشغول كرده است. با وجود سرماي هوا صف جايگاه هاي CNG هم چنان طولاني و خسته كننده است.يك راننده ساكن در شيروان مي گويد: سال گذشته تنها جايگاه سوخت گازي شيروان يك هفته در ميان، به دليل نقص فني و تعميرات تعطيل بود و اين امر مشكلات فراواني براي رانندگاني مثل من كه از خودروي گاز سوز استفاده مي كنند، به وجود آورد. وي مي افزايد: هنوز هم گاهي اين جايگاه كار نمي كند و مجبور مي شويم براي سوخت گيري مسير شيروان بجنورد را طي كنيم.وي ادامه مي دهد: با وجود افزايش روزانه خودروهاي گازسوز كمبود جايگاه هاي CNG در استان مشكل ساز شده است. ترس از قطع گاز و راكد شدن فعاليت خودروها به خصوص براي من كه از طريق رانندگي نيازهاي روزانه خانواده ام را برطرف مي كنم، به دغدغه اي تبديل شده است.

وي مي افزايد: قطع گاز CNG در سال گذشته خسارت زيادي به رانندگان زد كه اميدواريم اين مشكل با توجه ويژه مسئولان امسال ديگر تكرار نشود.

يك راننده ساكن در بجنورد نيز مي گويد: با وجود فعاليت يك جايگاه CNG ديگر، باز هم كمبود جايگاه سوخت گازي وجود دارد.

كاظم زاده ادامه مي دهد: هنوز هم شاهد صف هاي طولاني هستيم كه در جايگاه CNG كنار پايانه به وجود مي آيد و بسياري از رانندگان نيز ترجيح مي دهند از اين جايگاه براي سوخت گيري استفاده كنند.

وي اضافه مي كند: محلي كه در آن جايگاه سوخت CNG ديگر بجنورد ساخته شده، دور است.وي مي گويد: بسياري از رانندگان به خصوص رانندگاني كه بجنوردي نيستند و براي سوخت گيري به شهر مي آيند نمي توانند به راحتي جايگاه CNG جديد را پيدا كنند و ترجيح مي دهند به جاي سرگردان شدن در شهر به اين جايگاه كه تقريبا در كنار جاده واقع شده است، مراجعه كنند.

يك راننده آشخانه اي نيز مي گويد: دارندگان خودروهاي گاز سوز با وجود هزينه اي كه براي دوگانه سوز كردن خودرو به آن ها تحميل مي شود، باز هم بايد مشكلات بسياري را در رابطه با كمبود جايگاه CNG متحمل شوند.

بصيري مي افزايد: با تبليغات گسترده اي كه براي استفاده از سوخت گازي مي شد، اين گمان مي رفت كه حداقل بعضي از امكانات از جمله جايگاه هاي سوخت گازي فراهم باشد تا خودروها حداقل به لحاظ سوخت گيري مشكلي نداشته باشند.

وي ادامه مي دهد: قطع گاز جايگاه هاي CNG و صرف زمان طولاني براي سوخت گيري از مشكلات عمده مالكان خودروهاي دو گانه سوز است.

يك كارشناس انرژي مي گويد: تغيير و اصلاح الگوي مصرف انرژي و بهينه سازي مصرف سوخت، كم شدن وابستگي به سوخت هاي وارداتي، كم شدن انتشار گازهاي گلخانه اي و كاهش آلودگي محيط زيست از جمله مواردي است كه به توليد خودروهاي گاز سوز منجر شده است.

وي مي افزايد: برودت بي سابقه هوا در سال گذشته موجب قطع سوخت در جايگاه هاي CNG شد و در واقع افت فشار اين قطع گاز را به استان تحميل كرد.

وي ادامه مي دهد: توليد و تبديل خودروهاي دو گانه سوز اگر چه روند پر شتابي گرفته است ولي به همان نسبت نيز بايد جايگاه هاي سوخت گيري مخصوص اين خودروها افزايش پيدا مي كرد كه عوامل متعددي موجب كندي روند اين كار شده است.وي با اشاره به ورود روزانه بيش از 10 خودروي دو گانه سوز به جمع خودروهاي موجود و افزايش درخواست براي خريد اين گونه خودروها اظهار مي دارد: با روند فعلي، مسئولان بايد هر چه سريع تر نسبت به اتخاذ تدابير مناسب براي تأمين سوخت اين خودروها اقدام كنند تا بسياري از افرادي كه به وسيله خودرو گذران زندگي مي كنند، آسيب نبينند.

وي با اشاره به اين كه اتفاقاتي مانند قطع گاز تركمنستان به ايران قابل پيش بيني نيست، مي گويد: در راستاي تأمين سوخت مورد نياز اين خودروها بايد تمام امكانات و احتمالات را در نظر گرفت و براي زمستان امسال آماده شد.

وي تأكيد مي كند: حتي بايد سهميه مخصوصي براي خودروهاي گاز سوز در نظر گرفت تا در پي قطع احتمالي گاز بتوان اين سهميه را به سرعت جايگزين كرد و خودروهاي گاز سوز بتوانند همچنان به كار خود ادامه دهند.

اين كارشناس انرژي در رابطه با نقص فني كه در بعضي از اين جايگاه ها اتفاق مي افتد، مي گويد: بسياري از افرادي كه در جايگاه هاي سوخت CNG كار مي كنند نمي دانند چگونه بايد از وسايل و تجهيزات اين جايگاه ها نگهداري كنند.

وي عنوان مي كند: گاه از جايگاه هايي كه براي استفاده تعداد مشخصي خودرو طراحي شده است بيش از ظرفيت آن استفاده مي شود كه اين امر به نقص فني، خراب شدن زودتر از موعد و پي در پي جايگاه ها مي انجامد.

وي تأكيد مي كند: كارگران و مالكان جايگاه ها بايد از آموزش هاي تخصصي ويژه اي علاوه بر آن چه مي دانند بهره مند شوند تا نسبت به تجهيزات جايگاه ها كه به سختي تأمين مي شود، با حساسيت بيشتري عمل كنند.

معاون هماهنگي امور عمراني استاندار خراسان شمالي نيز مي گويد: در حال حاضر 8 جايگاه سوخت گازي فعال در خراسان شمالي وجود دارد و احداث 7 جايگاه تك منظوره ديگر نيز به پايان رسيده است و به زودي از آن ها بهره برداري مي شود.

نور علي طالب زاده عنوان مي كند: هم اكنون براي احداث 6 جايگاه CNG ديگر زمين تأمين و واگذار شده است.

وي مي افزايد: با بهره برداري از اين جايگاه ها مشكل كمبود اين جايگاه ها حل مي شود و ديگر شاهد صف هاي طولاني نخواهيم بود.

وي مي افزايد: تأمين گاز مورد نياز جايگاه ها نيز بستگي به شرايطي دارد كه در هنگام سرما پيش خواهد آمد و جاي اين اميدواري هست كه مشكل افت فشار گاز امسال وجود نداشته باشد.

به گفته وي اگر استان با چنين مشكلي روبه رو شد اولويت گاز رساني به مشتركان خانگي و فضاهاي آموزشي است و پس از آن تأمين سوخت بازار، صنايع و جايگاه هاي ديگر مدنظر قرار خواهد گرفت.

مدير عامل شركت گاز خراسان شمالي نيز مي گويد: با توجه به مقدار مصرف گاز در 8 ماه ابتداي سال، گاز مورد نياز جايگاه هاي سوخت تأمين شده است و در اين رابطه مشكلي وجود ندارد.مهندس حسين تقي نژاد مي افزايد: در ماه هاي سردسال و با افزايش مصارف خانگي ممكن است به دليل اعمال محدوديت ها يا افت فشار، تعدادي از جايگاه هاي سوخت از مدار مصرف خارج شود.

وي تأكيد مي كند: براي رفع مشكل دارندگان خودروهاي دوگانه سوز امكان ارائه كوپن بنزين به صورت موقت وجود دارد كه با هماهنگي استانداري و شركت ملي پخش فرآورده هاي نفتي استان اين كار انجام خواهد شد.

وي با اشاره به اين كه احتمال قطع گاز نسبت به سال گذشته بسيار كم است، مي گويد: از شهريور 85 تا پايان سال 86 و در مدت 19 ماه جايگاه هاي CNG استان، 3 ميليون و 700 هزار متر مكعب مصرف گاز داشت و اكنون در 7 ماه اول سال جاري اين ميزان به 3 ميليون و 890 هزار متر مكعب رسيده است.

وي تأكيد مي كند: با توجه به افزايش تعداد جايگاه هاي CNG به ويژه جايگاه هاي تك منظوره و هم چنين افزايش تعداد خودروهاي گاز سوز، مصرف گاز در جايگاه ها در سال جاري به بيش از 3 برابر سال قبل يعني حدود 8 ميليون متر مكعب مي رسد.

تقي نژاد تأكيد مي كند: برنامه ويژه اي براي جايگاه هاي سوخت گازي تدوين شده است تا در حداقل فشار نيز فشار گاز جايگاه ها ثابت باشد و جريان گاز آن ها قطع نشود.

وي اضافه مي كند: در صورتي كه به لحاظ افت فشار شديد، گاز جايگاه قطع شود، معمولا اين امر مقطعي است و مي توان با اعمال مديريت و فعال كردن تعداد نازل بيشتر، مشكل را بر طرف كرد.

وي تأكيد مي كند: براي هماهنگي بيشتر جايگاه ها نيز ممكن است ساعات سوخت گيري تغيير يابد.

مدير عامل شركت گاز استان اضافه مي كند: در استان 4 جايگاه تك منظوره وجود دارد كه از آن ها بهره برداري مي شود.

وي ادامه مي دهد: جايگاه CNG ترمينال و سيدي در بجنورد و 2 جايگاه ديگر در شيروان و آشخانه فعال است و تا پايان سال 8 جايگاه ديگر در فاروج، جاجرم، قاضي، حكمت بجنورد، اسفراين، رباط قره بيل و حصار گرمخان به بهره برداري خواهد رسيد و تعداد جايگاه هاي فعال و تك منظوره به 12 جايگاه مي رسد.

تقي نژاد اظهار مي كند: از طرفي جايگاه هاي دو منظوره اي نيز در استان فعال است كه از سوي شركت نفت ساماندهي مي شود و در پايان سال در مجموع 19 جايگاه خواهيم داشت.

وي تأكيد مي كند: با توجه به افزايش روزانه خودروهاي گاز سوز، نمي توان به طور دقيق در رابطه با تعداد اين خودروها رقمي را اعلام كرد ولي حدود 5 هزار خودروي دو گانه سوز در استان وجود دارد و هر روز نيز خودروهاي دو گانه سوز ديگري به وسيله 3 كارگاهي كه در بجنورد وجود دارد، دو گانه سوز مي شود.
 چهارشنبه 29 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خراسان]
[مشاهده در: www.khorasannews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 171]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن