واضح آرشیو وب فارسی:مهر: سرلشكر فيروزآبادي:اقتدار علمي نياز كشور را به قدرت نظامي كاهش ميدهد
رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح با اشاره به نياز كشور به اقتدار علمي گفت: ما دقيقا در پي آنيم كه با راه انداختن اقتدار علمي و تبديل آن به اقتدار ملي نياز كشور را به قدرت نظامي كاهش دهيم تا كشور بتواند متكي بر پايههاي قدرت علمي، خودش را حفظ كند.
به گزارش خبرگزاري مهر، جلسه هماهنگي برگزاري كنگره اقتدار علمي، اقتدار ملي با حضور رييس هيات امناي دانشگاه عالي دفاع ملي، نمايندگان وزارت علوم و تحقيقات فناوري، دانشگاههاي شهيد بهشتي، علم و صنعت بقيهالله الاعظم، مالكاشتر، دفاع ملي و موسسه پژوهشي و برنامهريزي وزارت علوم برگزار شد.
سرلشكربسيجي سيدحسن فيروزآبادي در اين جلسه گفت: ما در معرض يك اقدام بزرگ علمي و پژوهشي هستيم كه به همت برادران ما در دانشگاه عالي دفاع ملي و همراهي دانشگاههاي ديگر، امروز به يك اقدام ملي تبديل شده است تا از درون رهنمودها و هدايتهاي مقام معظم ولايت و امامت؛ رهبر عزيز، بتوانيم تكليفمان را براي تحقق اقتدار ملي انجام دهيم.
وي افزود: آنچه دستمايه اصلي اقتدار ملي است رهنمودهاي رهبر عزيزمان است كه از سال 1379 به طور مشخص محور اصلي فرمايشهاي ايشان مسير نهضت نرمافزاري، توليد علم، تامين نيازهاي كشور از طريق توليد علم و تعيين اولويتهاي توليد علم قرار گرفته؛ چراكه در يك مبحث وسيع علمي، همه ابعاد لازم براي اين حركت را تبيين فرمودهاند.
سرلشگر فيروزآبادي تصريح كرد: بر اساس يك تحقيق علمي وقتي فرمايشهاي مقام معظم رهبري با الگوهاي مورد نظر مقايسه شد، توانستم ضرورت مساله و تاريخچه موضوع را به دست بياورم. چشمانداز پنجاه ساله و بيست ساله توليد علم، راهبردهايي كه ما را به توليد علم و رهنمون ميكند و همين طور راهكارهاي اجرايي كه بايستي دانشگاهها، مراكز علمي، دانشجويان، مسئولين كشور و مسئولين اقتصادي به كار ببندند تا اينكه اين مسير ترقي و پيشرفت كشور بر اساس توليد علم تامين شود، همه لحاظ شده است. حقيقتا رهبر عزيز ما به عنوان يك حكيم و عالم راه جهش ميهن اسلامي ما را كه در اثر انقلاب از قيد بيگانگان آزاد شده به سمت افقهاي درخشان تبيين كردند.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: امروز ستارگاني اينجا گرد آمدهاند تا همت كنند و خواسته قلبي ولي امر مسلمين و رهبر عزيزمان را پيگيري كنند. محورها و موضوعاتي كه تعيين كردند و براي اين كنگره بسيار ارزشمند است، به خصوص مواردي در آن هست كه جزء نيازهاي اولويتدار توسعه علمي و توليد علم در كشور هست كه بايد انشاءالله تبيين و به دانشگاهها، مديران پژوهشي، مديران برنامهريزي كشور ارائه يابد. اين كنگره يك مجاهدت است كه در مسير رهنمودهاي رهبر عزيزمان براي پيشبرد انقلاب است.
فيروزآبادي درباره اهميت اقتدار علمي افزود: اقتدار علمي نياز كشور را به قدرت نظامي كاهش ميدهد و ما دقيقا در پي آنيم كه با راه انداختن اقتدار علمي و تبديل آن به اقتدار ملي نياز كشور را به قدرت نظامي كاهش دهيم تا كشور بتواند متكي بر پايههاي قدرت علمي، خودش را حفظ كند و در برابر دشمنانش برتري و بازدارندگي داشته باشد.
وي افزود: من علم را در هفتاد سخن از سخنان امام حكمت، اميرالمومنين علي(ع) بررسي كردم كه حاصل آن را عرض ميكنم. امام علي (ع) ميفرمايد "العلم اصل كل خير" علم و دانش، ريشه هر خوبي گنج، نجات ، بزرگواري، حيات، پناهگاه، راهنماي عمل، مصونيت، تواضع و فهم است.
"علم برترين شرف، چراغ خرد، بهترين راهنما، كل خير، نشانه خرد، شناخت و ياور انديشه و حمايت است. علم، خوشي و خرمي ادبا، قاتل جهل، گنج، عامل رشد، خويشاوند بيجفا و هدايت به درستي و حق است. علم سرچشمه خلق، ميراث گرانبها و نعمت كامل، يكي از دو زندگي و بالاترين همنشين است. علم در سخن علي زيبايي، نجات از سرنگوني و سرگرداني، دليل عقل، ثمره حكمت، قرين عقل و بزرگي است. علم؛ حاكم بر مال، نگهبان انسان، برترين مزيت، منادي عمل، باعث تواضع و راهبر حلم است. "العلم جمال لايخفي" علم زيبايياي است كه پنهان نميگردد."
وي افزود: اين سخن امام علي (ع) را بشنويد "دين وسيله است و دانش راهنماست" از دين نيرو و توان ميگيريد و با چراغ دانش حركت ميكنيد. ايمان مثل سوخت هواپيما و خودرو و دانش مثل نقشه راهنما و ادوات ناوبري است. دين و دانش با هم جفت و جور هستند و يكديگر را تقويت ميكنند.
فيروزآبادي گفت: بحمدالله امروز در دانشگاههاي نيروهاي مسلح پيچيدهترين آموزشهاي فني در امور هوانوردي و خلباني، هوافضا، برق و الكترونيك و مخابرات، فناوري و كنترل هوايي، به طور خودكفا در كنار تربيت ديني و اخلاق تدريس ميشود.
دوشنبه 27 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]