واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: ديگاه تني چند از مسوولان فرهنگي كرمان پيرامون اهميت مطالعه
داخلي. فرهنگي. كتاب. گزارش.
چند تن از مسوولان فرهنگي استان كرمان با تاكيد بر اهميت مطالعه براي جامعه، از كتاب به عنوان احياكننده تفكر و انديشههاي والا و منبعي عظيم براي جويندگان علم و دانش ياد كردند.
نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه كرمان با اشاره به سهم ناچيز مطالعه كتاب در جامعه خواستار گسترش فرهنگ مطالعه در بين مردم شد.
حجتالاسلام سيديحيي جعفري روز يكشنبه در گفت و گو با ايرنا وحدت، دوري از پراكندهكاري و موازيكاري مسوولان فرهنگي را در افزايش سرانه سهم مطالعه در كشور موثر ارزيابي كرد.
وي از همبستگي مسوولان به عنوان راهي براي مبارزه با تخريب فرهنگي دشمنان ياد و بيان كرد: كتاب به عنوان ابزار مهم فرهنگسازي نقش مهمي در مبارزه با تخريبهاي فرهنگي دشمنان دارد.
او كتاب را وسيله انتقال فرهنگ و علوم مختلف عنوان كرد و گفت: افزايش مطالعه در پيشرفت جوامع امروزي موثر است.
قائم مقام ادارهكل فرهنگ و ارشاداسلامي كرمان هم كتاب را يكي از موثرترين ابزارهاي تبليغي در عرصه رسانه بيان كرد.
احمد سعيدي به ايرنا گفت: كتاب ميراثي هميشگي و عنصر انديشهساز در زندگي ميباشد كه نقش آن در ميان همه رسانهها بارزتر است.
وي عزتمندي، شايستگي و ارتقا در ابعاد مختلف را مربوط به كساني دانست كه كتاب را به عنوان دوست خود برگزيدهاند.
او با بيان اينكه ترويج هر امري روش و طريق هنرمندانهاي را ميطلبد افزود: مولف و نويسنده مهمترين نقش را براي ايجاد مطلب مخاطب پسند و تاثيرگذار بر عهده دارد.
وي حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامي را يكي از مهمترين اثرگذاران در راستاي ترويج و گسترش فرهنگ كتابخواني در جامعه عنوان كرد.
او حمايت از مولفان و صاحبان قلم، اهدا كتاب به مراكز مختلف علمي، آموزشي و مذهبي و تشويق و ترغيب خيرين در احداث كتابخانههاي عمومي را از جمله فعاليتهاي ادارهكل فرهنگ و ارشاد اسلامي كرمان برشمرد.
وي افزود: خريد ۵۵عنوان و حدود ۱۰هزار جلد كتاب از محل كميته خريد كتاب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از اقدامات اين ادارهكل در سال جاري است.
او شمار كتابفروشيهاي استان كرمان را نيز ۱۲۰باب عنوان كرد و با اشاره به گستردگي استان گفت: اين تعداد كتابفروشي ناكافي ميباشد.
وي تاكيد كرد: در راستاي تخصصي شدن و داير كردن كتابفروشيها در بيشتر نقاط اين استان بايد امكاناتي ايجاد شود.
نماينده مردم كرمان و راور در مجلس شوراي اسلامي هم با اشاره به اينكه كتاب جزو واژههاي مقدس و مورد احترام است گفت: بدون شك خدمتگذاران عرصه كتاب و مطالعه خادمين برتر جامعه محسوب ميشوند.
محمدعلي كريمي توجه به نياز مخاطب را از عوامل توسعه فرهنگ مطالعه در جامعه ذكر كرد.
وي مقابله با شبكههاي انحصاري توزيع كتاب و استفاده از فنآوريهاي جديد و نو در صنعت چاپ را از ديگر عوامل توسعه فرهنگي دانست.
او مولف، ناشر و كتابخوان را سه عضو اصلي چرخه توليد تا مصرف كتاب عنوان و بيان كرد: ايجاد تعامل سهجانبه و منطقي بين آنها به همراه سياستگذاريهاي صحيح در بالا بردن توسعه فرهنگ مطالعه نقش بسزايي دارد.
مدير امور كتابخانههاي عمومي كرمان نيز اين كتابخانه را از عوامل تاثيرگذار در گسترش فرهنگ كتابخواني در جامعه عنوان كرد.
محمدجواد حسين زاده گفت: طي سالهاي اخير و با افزايش كتابخانههاي عمومي در كرمان ميزان مطالعه نيز در اين استان افزايش يافته است.
وي افزود: طي پارسال با مراجعه دو ميليون و ۵۰۰هزار نفر به كتابخانههاي عمومي اين استان يك ميليون و ۶۰۰هزار جلد كتاب به امانت گرفته شد.
او گفت: ۹۳باب كتابخانه عمومي در سطح استان كرمان فعال است.ك/۴ ۶۶۰/۵۰۷/۶۵۷/۷۴۳۸
يکشنبه 26 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 211]