تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837898376
محصولي طي نامهاي سوابق و برنامههاي خود را براي تصدي وزارت كشور اعلام كرد
واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: محصولي طي نامهاي سوابق و برنامههاي خود را براي تصدي وزارت كشور اعلام كرد
تهران- خبرگزاري كار ايران
محصولي طي نامهاي سوابق و برنامههاي خود را براي تصدي پست وزارت كشور اعلام كرد.
به گزارش"ايلنا"، متن اين نامه به شرح زيراست:
انقلاب اسلامي از طليعه نهضت اسلامي تاكنون در وضعيت "اقتدار توام با مظلوميت" بوده است كه دفاع مقدس و مجموعه حوادث ديگر 30 سال پس از پيروزي انقلاب مظهر آن است. "مظلوميت انقلاب" ناشي از حجم عظيم توطئههاي سياسي و تهديدهاي نظامي و تحريمهاي سنگين اقتصادي، جنگ رواني و رسانهاي بيسابقه سلطه طلبانه نظام استكباري و در راس آن دولتهاي متوالي امريكا است كه هرچه در توان داشتند از راهاندازي جريان تجزيهطلبي، ترور شخصيتهاي برجسته انقلاب، تدارك كودتا و تحميل جنگ 8 ساله تا مقابله اقتصادي و سياسي در سطوح بينالمللي و حتي مخالفت آشكار با پيشرفتهاي علمي و فنآوريهاي نوين همه را به ميدان آوردند. "اقتدار انقلاب" نيز ناشي از اراده پولادين ملت ايران و ايستادگي بر اصول و استقامت در برابر اين چالشها و فشارها بود.
امروز ايران از اقتدار ملي كم سابقهاي برخوردار است. به نحوي كه دشمنان ملت ايران به اين امر اذعان دارند و ميدانند ايران مولفه قدرت بزرگي در معادلات منطقهاي و بينالمللي است تا آنجا كه بسياري از تصميمات غيرعادلانه آنان را عقيم گذاشته است. پيامد بسيار مهم اين اقتدار و مظلوميت، توجه روزافزودن ملتهاي عالم به "گفتمان سلطهناپذيري و ايستادگي" در برابر زورگوئيها و ارادههاي شيطاني سلطهگران بينالمللي است.
آنچه امروز در عراق، افغانستان، لبنان و فلسطين و امريكاي لاتين ميگذرد نشانههاي بارز غلبه گفتمان ضد سلطه بر ساير گفتمانها است.
انقلاب اسلامي بر محور انديشه امام خميني (قدس سره) در سالهاي پاياني قرن بيستم، حوزه نظري و مفهومي بديعي را در برابر گفتمان تمدن غرب كه بر لائيسم - سكولاريسم استوار است، پديدار ساخت و حاكميت و سلطه فكري و عملي آن را با چالش روبرو كرد.
شكست تابوي جدايي امور قدسي از امور عرفي، تفكيك دين از علم و سياست، اخلاق از اقتصاد و قدرت، ناسازگاري دين و آزادي، ترجيح كميت و كيفيت و غلبه ماديت بر معنويت به عنوان مهمترين مولفههاي ليبراليسم كه در واقع به مثابه مقدسات و قطعيات مسلم زندگي انسانها تبليغ و ترويج ميشد با ظهور انقلاب اسلامي و دولت اسلامي كه تاكيد بر توحيد، كرامت انساني، عدالت و درهم تنيده بودن دين و دنيا و ضرورت حاكميت اخلاق در همه عرصههاي زندگي فردي و اجتماعي دارد مورد چالش جدي واقع شد و دنياي معاصر را در آستانه تحول فكري و فرهنگي عظيمي قرار دارد.
در موقعيت كنوني، جمهوري اسلامي بعنوان نمونه عملي تحقق گفتمان ديني، كه بر مبادي فطري بشر تاكيد دارد ميبايست كارايي و اثربخشي خود را در متن زندگي محسوس و واقعي انسان اها بيش از پيش نشان دهد و گامهاي بلند ديگري بردارد. و "گفتمان عدالت محسوس و پيشرفت چشمگير" را كه به فرموده رهبر فرزانه انقلاب، «گفتمان دهه چهارم انقلاب اسلامي» است با درنظر گرفتن مباني فكري اسلامي و تجربه عملي 3 دهه انقلاب اسلامي بعنوان يگانه طريق نيل به الگوي حقيقي مبتني بر مباني انقلاب اسلامي، قانون اساسي و نظرات حضرت امام و رهبر عزيز مبناي عمل خويش قرار دهد.
چنانچه اضلاع اين رويكرد يعني1- "عدالت گستري" كه در متن خود مبارزه با مفاسد و تبعيض را شامل است و ناظر به توزيع عادلانه امكانات در همه كشور، ايجاد فرصتهاي برابر، شكوفايي استعدادها، توجه بيشتر به مناطق محروم و پايهگذاري مناسبات سياسي و اقتصادي و فرهنگي با كشورها و مجامع بينالمللي بر مبناي عدالت و احترام متقابل است.2- "مهرورزي" به مفهوم حركت در جهت وحدت اخلاق مهربانانه است.3- "خدمت به مردم" به عنوان ركن سوم كه افتخار خدمتگزاران در نظام اسلامي است و فارغ از آن اصولا شاني براي دولت و ساير قوا و نهادها باقي نميماند و4- تلاش براي "پيشرفت و تعالي كشور در زمينههاي مادي و معنوي" كه از جمله نهضت نرمافزاري و توليد علم و شكوفايي و خلاقيت در متن آن نهفته است همه تجلياتي از رويكرد ديني و انساني نظام اسلامي است.
دولت اسلامي مبتني بر اصول فوقالاشاره كه خود نتيجه تجربه موفق مردمسالاري ديني است، با زعامت رهبري عزيز و ولايت امر و پشتيباني مردم و نمايندگان آنان و ساير اركان نظام اسلامي درصدد است تا كشوري الگو و نمونه ارائه دهد و اين مقصد ممكن و تحققپذر است. چنانچه ملت عزيز ايران امروز در پايداري و مقاومت، بيان كلمه حق، مقابله با زيادهخواهيها و خودخواهيهاي مستكبران جهاني، اعتماد به نفس، خوداتكايي، سازندگي كشور و نجابت و ايمان سرآمد، ممتاز و در جهان الگو و شناخته شده است.
رهبر معظم انقلاب نيز فرمودند:
"هرچه زمان ميگذرد و نظام نوخاسته و پرتوان جمهوري اسلامي، با تجربههاي انبوه زندگي بشر، تماس بيشتري مييابد، حقانيت و صدق وعدههاي الهي و تخلفناپذيري سنتهاي قرآني آشكارتر ميگردد. "
"اقتدار ملي"
با توجه به وظايف ذاتي وزارت كشور و توجه اساسي كه بايد به "حفظ و ارتقاءاقتدار ملي" داشته باشد ضروري است به طور ويژه به اين مقوله پرداخته شود. «اقتدار ملي» لازمه تحقق اهداف و خواستههاي يك ملت و كشور است. هر ملتي براي پايداري و پيشرفت، براي تامين امنيت و آرامش، براي برخورداري از عزت و شوكت براي غلبه بر مشكلات و چالشهاي خود، نيازمند كسب و افزايش"اقتدار ملي" است.
مهمترين عناصر و اركان اقتدار ملي عبارتند از: ايمان قوي و ريشهدار، پايبندي به اصول انقلاب اسلامي، بصيرت و دشمن شناسي، اتحاد و اتفاق ملي، حمايت و پشتيباني مردمي از نظام اسلامي، اعتماد به نفس، اميدواري و داشتن افق روشن از آينده، پيشرفتهاي گوناگون، خصوصا در عرصه علم و فناوري، الهام بخش انقلاب اسلامي در جهان امروز كه قبلا به آن اشاره شد.
تجربه انقلاب اسلامي به عنوان يك واقعيت مجسم و روشن نشان ميدهد كه راه آينده كشور چه در مصاف با چالشها و چه در تحقق اهداف ايران اسلامي خصوصا گفتمان دهه چهارم، صيانت و ارتقاء دائمي همه عناصر و اركان سازنده "اقتدار ملي" كشور است.
اينكه كه اين حقير به صحنه آزموني خطير به خدمت فرا خواندهشدهام، ضمن اعلام آمادگي همه جانبه براي ارائه خدمتي بيمنت به ملت عزيز و نظام مقدسمان، مصمم هستم تا در وزارت كشور به عنوان يكي از محوريترين دستگاههاي نظام جمهوري اسلامي، تمركز اصلي خود را در سياستها، راهبردها و برنامهها بر روي صيانت اصول چهارگانه دولت اسلامي و ارتقا دائمي اركان "اقتدار ملي" كشور، "كارآمدي"، "رضايتمندي و شادابي عمومي"، "همبستگي ملي" و "امنيت فراگير اجتماعي" در چارچوب منويات امام راحل(ره)، رهبر معظم انقلاب(مدظله)، قانون اساسي، اهداف سند چشمانداز بيست ساله جمهوري اسلامي ايران، برنامه چهارم توسعه، سياستهاي كلي اصل 44 و قوانين موضوعه قرار دهم. بدون ترديد انجام اين مهم، تعامل سازنده با همه دستگاهها به ويژه نمايندگان محترم مردم را امري ضروري مينمايد. بر همين اساس برنامههاي خوش را به شرح ذيل به استحضار شما نمايندگان محترم مردم، در مجلس شوراي اسلامي ميرسانم:
حوزه سياسي
الف)تحكيم، تعميق و تقويت مردمسالاري ديني از طريق:
1) تلاش در جهت فراهم نمودن فضاي سالم و رقابتي در انتخاباتهاي مختلف كشور با هدف مشاركت حداكثري
2) بسترسازي براي اطلاعرساني سالم و فعاليت رسانهاي قابل تطبيق با مولفههاي يك جامعه اخلاقي، تقويت فضاي نقد سالم و سازنده توام با حفظ حريم آزادي فردي و اجتماعي
3- تكميل زير ساخت هاي سخت افزاري و نرم افزاري برگزاري انتخابات رايانه اي براي دستيابي به عناصر سهولت دقت، سرعت و سلامت
ب) حراست از حقوق شهروندي و تامين و تعميق آزاديهاي (فردي، اجتماعي، سياسي)
1- تلاش براي آسيب شناسي تجربه تحزب در كشور و قوانين مربوطه موجود
2- اهتمام براي تهيه لوايح و آئين نامه هاي كار آمد و بروز براي ساماندهي و حمايت از احزاب و فعاليت گروه هاي سياسي.
3- تقويت نقش هماهنگ كنندگي وزارت كشور در راستاي هم افزايي فعاليت نهادها و دستگاه هاي مختلف به منظور اعمال دقيق قانون
4- حراست از حقوق شهروندي و آزادي هاي قانوني
ج) تلاش براي برقراري تعامل سازنده و قانوني با قوه مقننه و قضائيه و ساير نهادها
حوزه اجتماعي
الف- حفظ و ارتقاء سرمايه اجتماعي، تقويت رضايت مندي عمومي، گسترش نهادهيا مدني و تقويت مشاركت مردم در اداره امور با هدف افزايش نشاط ملي در كشور، از طريق:
1- توانمند سازي نهادهاي مدني و شوراها با عناصر آموزش، شفاف كردن مقررات و آئين نامه ها و اختيارات و ايجاد تناسب بين اختيارات و مسئوليتها.
2 - تهيه شاخص رضايت مندي عمومي و ارزيابي نقش مديريت ها و برنامه ها بر مبناي مدلهاي نو آورانه براي نيل به شكوفايي ملي در سراسر كشور
3- تجديد نظر در مناسبات حاكم بر گزينش مديران و باز كردن عصره براي ورود مديران جوان و با انگيزه
ب) تقويت همبستگي اجتماعي از طريق:
1- تاكيد بر گسترش استفاده از نمادها، ارزشها و باورهاي اعتقادي و ملي در برنامه هاي اجتماعي و تربيتي
2- برنامه ريزي و تامين ساز و كار هاي نرم افزاي و سخت افزاري براي تامين حقوق و حمايت از افراد آسيب ديده اجتماعي و توسعه آموزش مهارتهاي زندگي براي مقابله با آسيب هاي اجتماعي
3- تدوين برنامه عملياتي براي اجراي مصوبات شوراي عالي امنيت ملي در خصوص حفظ جايگاه و تكريم فرهنگ اقوام
4- تلاش براي حسن استفاده از ظرفيت هاي فرهنگي، سياسي، اجتماعي اقليت هاي ديني و در تقويت همبستگي اجتماعي
5- تلاش براي نهادينه كردن جايگاه و حقوق ايثارگران نخبگان و قهرمانان در مناسبات اجتماعي
ج) تضمين حقوق و توسعه مشاركت فرهنگيف اجتماعي و سياسي بانوان و تحكيم و پايداري نهاد خانواده از طريق:
1- حمايت از مجامع و نهادهاي غير دولتي كه زمينه مشاركت بيشتر فرهنگي، علمي اجتماعي و سياسي بانوان را فراهم ميكنند
2- ايجاد هماهنگي در بين دستگاهها براي ايجاد تسهيلات رفاهيف ورزشي، آموزشي، تفريحي مخصوص بانوان در برنامه هاي توسعه استانها
3- تجديد نظر در مناسبات گزينش مديران براي بستر سازي ورود بانوان به عرصه مديريت كشور
4- همكاري و همراهي با نهادهاي مسئول مرتبط با خانواده هاي بيسرپرست و زنان خود سپرست براي حفظ كيان خانواده
5- توجه جدي به امر آموزش جوانان قبل و بعد از ازدواج، به منظور تحكيم بيشتر خانواده
6- بازبيني آئين نامهها و مقررات مربوط به زنان و عند للزوم و تجديد نظر در آن به نفع حمايت از خانواده و رسالت خانوادگي زنان
حوزه امنيتي
توسعه امنيت فراگير با رويكرد درون زا و پايدار از طريق:
الف) تامين امنيت ملي:
1) تهيه بانك اطلاعات مرزهاي جمهوري اسلامي ايران
2- تقويت هماهنگي بين نهادها و دستگاه هاي مرتبط با امنيت ملي شامل (نيروهاي مسلح، نهادهاي اطلاعاتي، امنيتي و سياسي)
3- تهيه اطلس گروه هاي معارض بويژه در استانهاي مرزي
4- حسن تعامل و همكاري مشترك با دستگاههاي امنيتي كشورهاي مختلف بويژه كشورهاي همسايه در راستاي تقويت و تامين امنيت
5- ساماندهي امور اتباع و مهاجرين خارجي و برخورد قانوني با اتباع غير مجاز
ب) تامين و صيانت از امنيت اجتماعي
1- حفظ و تامين امنيت و حريم خصوصي آحاد جامعه
2- مقابله قاطع و قانوني با اراذل و اوباش و متجاوزان به حقوق عمومي و هنجارهاي اجتماعي
3- مقابله جدي با معضل مواد مخدر در جامعه
4- صيانت از حقوق شهروندي و كرامت انساني
5- ساماندهي برنامه هاي مبارزه با قاچاق انسان، اسلحه و مهات، پيگيري خنثي سازي مواد منفجره باقي مانده از دوران دفاع مقدس در مناطق جنگي.
ج) تامين امنيت سياسي:
تامين امنيت فعاليت قانونمند سياسي، مجامع عمومي، راهپيمايي هاف گردهمايي ها و ...
د) تامين و تقويت امنيت رواني جامعه
1- تشكيل كميته مقابله با عمليات رواني و اطلاع رساني تخريبي دشمنان انقلاب و مردم در شوراي امنيت كشور
2- تقويت و كار آمد كردن كميسيون هاي زير مجموعه شوراي امنيت كشور
3- آموزش مباني و لوازم امنيت رواني براي مسئولين امنيتي و سياسي استانها
4- اطلاع رساني شفاف و موثر براي توسعه آموزش هاي مرتبط با امنيت رواني
حوزه هماهنگي امور اقتصادي و عمراني
1- تلاش براي اتمام طرحهاي نيمهتمام استانها
2- تلاش براي اجراي طرحهاي متناسب با ظرفيت ها وتوانمنديهاي بومي و منطقهاي هر استان از نظر تامين نيروي انساني مورد نظر، تامين مواد اوليه، تامين بازار
3- تلاش براي توسعه زير ساختها در استانها
4- تقويت ستادهاي ساماندهي و مديريت بازار و كالاهاي اساسي
5- نظارت بر اجراي طرحها در قالب زمان مشخص و جلوگيري از اسراف و حيف و ميل بيتالمال
6- محوريت توجه به مناطق محروم و حاشيه كشور
7- كمك به بازسازي مناطق آسيبديده از سوانح طبيعي و تلاش براي جبران خسارات ناشي از خشكسالي- سرمازدگي و نظاير آن
8- تلاش جدي براي ايجاد اشتغال مناسب با استعدادها و ظرفيتهاي هر منطقه
9- كمك به شهرداريها حسب امكانات موجود
10- توسعه بازارچههاي مرزي، نمايشگاههاي مشترك، كمك به تسهيل امر صادرات و واردات
11- توجه ويژه به حمل و نقل عمومي و درون شهري
12- تقويت سامانهملي نظارت عمومي بر طرحها و پروژههاي عمراني كشور
13- اولويت توجه به روستاها و مناطق محروم براي دستيابي به شرايط توزيع جمعيتي متناسب با ظرفيتهاي مناطق مختلف و كنترل جابجاييها و مهاجرتهاي جمعيتي.
سازمانهاي تابعه:
الف) سازمان ثبت احوال:
1- حراست از مرزهاي تابعيتي كشور و مقابله با تهديدات مربوط به اسناد هويتي ايرانيان
2- تقويت برنامههاي مكانيزاسيون خدمات سجلي
3- توسعه بهرهگيري از ظرفيت كارت هوشمند ملي براي ارائه خدمات اقتصادي و اجراي برنامههاي سياسي و نظير انتخابات و مقابله با مصاديق سوءاستفاده.
ب) سازمان مديريت بحران:
1- ايجاد ساز وكار براي مديريت يكپارچه و هماهنگ حوادث غيرمترقبه
2- ارائه و تقويت برنامههاي مرتبط با پيشگيري و كاهش هزينههاي حوادث غيرمترقبه
3- نهادينه كردن آموزش مقابله با بحران.
ج) سازمان شهرداريها
1- تلاش براي ايجاد فرهنگ و انگيزه بكارگيري عناصر معماري اسلامي و ايراني در ساخت و سازهاي عمومي و توسعه شهري
2- سازماندهي و مكانيزه كردن خدمات شهري ونهادينه سازي خدمات الكترونيك
3- تهيه ساز و كار لازم جهت بررسي وتصويب سالانه تفريغ بودجه شهرداريها
4- تلاش براي خودكفايي مالي شهرداريها براي اجراي برنامههاي عمران شهري
5- تلاش براي نوسازي بافتهاي فرسوده شهري
نيروي انساني
1- جذب و تقويت نيروي انساني مومن انقلابي، مسووليت پذير، كارآمد و متخصص و برخوردار از وجدان كاري و انضباط و روحيه تعاون
2- ايجاد زمينههاي لازم جهت جذب نخبگان و برگزيدگان براي اداره امور كشور
3- قانونمند كردن معيارهاي شايستگي در عزل و نصبها و لحاظ نمودن نتايج عملكرد در مديريت سياسي و مديريت شهري
4- استقرار نظارت جامع و يكپارچه مبتني بر تحقق اهداف دولت خدمتگذار با رويكرد پايش نتيجهگرا، پاسخگويي در مقابل مسوليتها وامكان اعمال اختيار مديريتي و قانوني
آنچه مذكور افتاد بخشي از برنامههاي اينجانب و متناسب با وظايف و اختيارات وزير كشور است.
پشتيبانيهاي فكري با ارائه راهكارها و طرحهاي جديد از ناحيه خبرگان و دلسوزان و همه كساني كه خود را به تعالي و پيشرفت ايران عزيز متعهد ميدانند، بخصوص نمايندگان محترم مجلس، فرصتهاي مغتنمي است كه بايد از آن استقبال شود در هر صورت خدمت به مردم و گام نهادن در مسير روشن و الهي ملت ايران كه همان مسير انبياء و شهدا و صالحان است توفيق بزرگي است كه همه خدمتگذاران بدان مفتخر خواهند بود.
سوابق اجرايي وزير پيشنهادي كشور:
1-همكاري با جهاد سازندگي
2-فرمانداري شهرستان اروميه
3-معاون استانداري آذربايجان غربي
4-فرماندهي سپاه پاسداران منطقه 5 (آذربايجان شرقي و غربي)
5-فرمانده لشكر 6 ويژه پاسداران
6-معاون طرح و برنامه وزارت دفاع
7-مجري پروژههاي مختلف عمراني و صنعتي
8-دبير شوراي مشورتي مجمع تشخيص مصلحت نظام (در دبيرخانه مجمع تشخيص)
9-مشاور رئيسجمهور
سوابق علمي و پژوهشي:
تاليف كتاب مديريت طرحهاي عمراني، تدريس دروس مديريتي و عمراني ومهندسي سيستمها در دانشگاه علم و صنعت، مجري پروژههاي مختلف تحقيقاتي مانند امكانسنجي جهاد خانهسازي (در 6 مجلد) بهينه سازي ساخت و ساز مدارس كشور (در 13 مجلد)
پايان پيام
كد خبر: 457914
يکشنبه 26 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]
-
گوناگون
پربازدیدترینها