تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعاى شخص روزه‏دار هنگام افطار مستجاب مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870159708




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

شيخ‌الاسلام : تهران آماده همكاري با كنيا در همه زمينه‌ها است


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: شيخ‌الاسلام : تهران آماده همكاري با كنيا در همه زمينه‌ها است
سياسي. سياست خارجي . هسته‌اي . شيخ‌الاسلام
قائم مقام وزير امور خارجه و فرستاده ويژه رييس جمهوري اسلامي ايران در نايروبي در ديدار با معاون رييس جمهوري كنيا از پيشرفت‌هاي چشمگيري كه در روابط دو كشور حاصل شده ابراز خرسندي كرد و خواستار گسترش اين همكاري ها شد.

به گزارش روز جمعه ايرنا به نقل از اداره كل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه ، حسين شيخ‌الاسلام كه مشغول ديدارهاي رسمي با برخي از مقامات كشورهاي شرق آفريقا است، در ديدار با كالونزو موسيوكا معاون رييس جمهوري كنيا به اجراي پروژه‌هاي راهسازي و نيروگاه‌هاي توسط شركت‌هاي توانمند ايراني اشاره و آمادگي تهران را براي همكاري با دولت كنيا در تمامي زمينه ها اعلام كرد.

قائم مقام وزير امور خارجه با تشريح فعاليت‌هاي صلح آميز هسته‌اي ايران و تاييد كامل آژانس بين‌المللي انرژي اتمي در رابطه با صحت اين فعاليت ها و عدم انحراف آن گفت كه تهران با توجه به اين منابع نفتي محدود است، براي تامين انرژي مورد نيا خود مصمم به استفاده از انرژي هسته است.

وي با اشاره به عضويت ايران در معاهده منع گسترش سلاح‌هاي هسته‌اي (ان.پي.

تي)، استفاده صلح آميز از انرژي هسته‌اي را حق مسلم جمهوري اسلامي ايران دانست.

شيخ‌الاسلام با يادآوري سفرهاي مقامات عاليرتبه دو كشور در گذشته، از دعوتنامه كيباكي رييس جمهوري كنيا براي محمود احمدي نژاد رييس جمهوري اسلامي ايران جهت ديدار رسمي از اين كشور تشكر كرد.

وي با اشاره به همكاري‌هاي بسيار خوب دو كشور در زمينه‌هاي سياسي، بين المللي و اقتصادي اظهار اميدواري كرد با انجام اين ديدار در آينده نزديك دو كشور با عقد قراردادهاي بيشتر زمينه همكاري‌هاي گسترده تر ، اجراي پروژه‌هاي متنوع و نيز توسعه مبادلات بازرگاني را فراهم كنند.

قائم مقام وزير امور خارجه همچنين ابراز اميدواري كرد با مشورت و تبادل نظر روساي جمهوري دو كشور اجلاس ايران و آفريقا كه قرار است در سال ‪۲۰۰۹‬ ميلادي برگزار شود، نشست موفقتري براي توسعه همكاري‌هاي ايران با قاره آفريقا باشد.

كالونزو موسيوكا معاون رييس جمهوري كنيا نيز در اين ديدار بر تعهد دولت كنيا در حمايت از مواضع جمهوري اسلامي در مجامع بين‌المللي تاكيد كرد .

وي با يادآوري دروغگويي اشغالگران در عراق در رابطه با وجود تسليحات اتمي در آن كشور اظهار داشت: اين واقعه درسي براي همه جهانيان است كه فهميده اند، حل مشكلات هسته‌اي كشورها راه حل ديگري مي‌طلبد و بايد از طريق گفت و گو حل و فصل شود.

وي با اشاره به كنيايي بودن باراك اوباما رييس جمهوري منتخب آمريكا اظهار اميدواري كرد كه يكجانبه گرايي در سياست خارجي آمريكا محو شود و جهانيان آرامش خاطر پيدا كنند.

معاون رييس جمهوري كنيا با دعوت از شركت‌هاي توانمند ايراني براي اجراي پروژه‌هاي مشترك در كنيا به زمينه همكاري‌هاي دو كشور در اتحاديه كشورهاي حاشيه اقيانوس هند اشاره كرد و خواستار بهره برداري بيشتر از توان سياسي بين‌المللي جمهوري اسلامي ايران براي حل برخي مشكلات منطقه‌اي شد.
 جمعه 24 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن