تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خودت را به داشتن نيّت خوب و مقصد زيبا عادت ده، تا در خواسته ‏هايت موفق شوى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831445563




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

افسردگی و نقش ورزش در درمان آن


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: افسردگی و نقش ورزش در درمان آنافسردگی از قدیمی.ترین بیماریها است. افسردگی اساسی در قیاس، با افسردگی ساده ضررهای جدی تری می.زند، کارایی را مختل می.کند و در کل این بیماری جهانی موجب ضرر و زیان به جامعه می.شود...



"افسردگی و ورزش " مقاله.ای است به قلم دکتر "علیرضا غفاری نژاد" که در سایت خبری سازمان تربیت بدنی ارائه شده است.
دکتر غفاری نژاد دراین مقاله ضمن تعریف بیماری "افسردگی" و علائم آن به تاثیر ورزش در درمان این بیماری پرداخته است.
وی تاکید کرد که ورزش به تنهایی نمی.تواند عامل اصلی درمان این بیماری باشد ، اما می.تواند به عنوان یک کمک رسان واقعی عمل نماید.
او دراین مقاله از دو رشته "شنا" و "یوگا" به عنوان رشته.هایی که نقش بسیار مفیدی را در نشاط بیماران مبتلا به افسردگی ایفا می.کند، نام برده است.
دکتر غفاری نژاد در مقاله.اش نوشته است:
صحبت درباره افسردگی همیشه مفید است.
بسیاری از ما افسردگی را معادل غمگینی می.دانیم. هرانسانی در سازمان روانی خود "خلق" دارد و از آن دریچه به دنیا می.نگرد. اگر سرحال باشیم ، در روابط خود سخت نمی.گیریم واگر بد حال باشیم، پرخاشگر، غمگین و عصبانی هستیم. پس انسان از دریچه احساس دنیا را مشاهده می.کند نه از دریچه منطق.
این خلق نوساناتی دارد. بدهکاری ها، بحث.ها، جدل.ها، زخم زبان.ها می.توانند باعث غمگین شدن فرد شوند، ولی تا زمانی که این امر به صورت خلقی دائمی در نیامده است ، افسردگی محسوب نمی.شود.
افسردگی یک بیماری است ، یعنی تلقینی نیست و اطرافیان در مراجعه به چنین افرادی گوشزد می.کنند به خود تلقین نکن ، سفر برو ، نحوه زندگی خودت را تغییر بده و هزاران راه حل پیشنهادی را ارائه می.دهند که نمی.توان گفت بی.تاثیر است ، اما عملا تاثیر زیادی ندارد و کمک چندانی به بیمار نمی.کند.
افسردگی یک سندرم است ، یعنی مجموعه.ای از علایم است که در یک محل مخصوص مشاهده نمی.شود و یک علت خاص را نمی.توان برای آن پیدا کرد.
افسردگی از قدیمی.ترین بیماریها است. افسردگی اساسی در قیاس، با افسردگی ساده ضررهای جدی تری می.زند، کارایی را مختل می.کند و در کل این بیماری جهانی موجب ضرر و زیان به جامعه می.شود.
شناخت زود هنگام بیماری در درمان آن کمک زیادی به پزشک می.کند.
افسردگی اساسی در سنین بالای ‪ ۴۰‬سال بیشتر شیوع دارد و در زنان حدود دو برابر بیشتر از مردان شایع است .
● علایم افسردگی کدامند؟
▪ خلق فرد افسرده می.شود، یعنی غمگینی طولانی مدت دارد.
▪ علاقه مندی وی نسبت به علایق گذشته.اش از دست می.رود و غالبا بی.حوصله است.
▪ کم اشتهایی او را می.آزارد و غذا نمی.خورد ، البته در برخی انواع آن پرخوری شیوع دارد.
▪ خواب فرد مبتلا غالبا دچار مشکل می.شود معمولا نیمه شب بیدار می.شود و تا صبح نمی.تواند بخوابد و کسل است و بالعکس در جوانان مبتلا، پر خوابی شیوع دارد.
▪ افسردگی معمولا با اضطراب همراه است .
▪ بی.خوابی و بی.قراری شیوع دارد .
در فرهنگ ما بیشتر افرادی که مراجعه می.کند ، به جسم پردازی بیشتر توجه دارند و شکایات از دردهای جسمانی دارند ، اما در جوامع غربی اعلام می.کنند دلتنگ و غمگین هستیم.
معمولا در جوامع شرقی فرد پس از ابتلا به افسردگی به دلیل عوارض جسمانی به پزشک یا متخصصین دیگر مراجعه کرده و پس از ناامیدی از پزشکان به متخصصین مغز و اعصاب مراجعه می.نمایند .
دردهای افسردگی واقعی هستند، یعنی دردها بیشتر زودگذر و سوزش دار می.باشند،از نشانه.های دیگر دردهای عصبی این است که بیشتر در زمان استراحت به سراغ بیمار می.روند تا در ضمن فعالیت و ورزش ، دردها عمدتا در مسیر اعصاب نیستند و حالت چرخشی دارند . گاهی این درد در سر و گاهی در قسمتهای دیگر بدن تظاهر می.کند که بعضا قدیمی.ها از آن به عنوان بیماری باد ‪WIND‬ ‪ SICK‬یاد می.کردند.
افسردگی در بیماران بالای ‪ ۴۰‬سال شایع تر است ولی می.تواند در یک پسر بچه ‪ ۹‬ساله هم دیده شود . در افراد بالای ‪ ۴۰‬سال چون سندرم آشیانه خالی را داریم، یعنی اینکه بچه.ها و فرزندان به دنبال زندگی خود رفته.اند و این افراد تحت فشار تنهایی و زحماتی که در طول زندگی خود برای فرزندان خود کشیده.اند، دچار نشخوار فکری می.شوند که این امر ، زمینه.ای برای ابتلا به بیماریهای داخلی می.شود.
این افراد به مرگ زیاد می.اندیشند و به فکر خودکشی می.افتند، اما از آنجا که دین اسلام با خودکشی منافات دارد ، کمتر آن را به مرحله اجرا می.گذارند و فقط به صحبت در این مورد اکتفا می.کنند.
افسردگی با حوادث زندگی بسیار مرتبط است. اختلالات خلق در بعضی خانواده ها زیادتر است و استرس.ها نقش تسریع.کننده ای را در روند افسردگی دارند.
هرکدام از ما در روز چندین واحد استرس تحمل می.کنیم.( مثلا در بحث ها، اختلافات کاری و مشکلات کاری ) باید توجه داشته باشیم که فرد از استرس لبریز نشود ، چون از یک سو استرس می.تواند ایجاد افسردگی کند و از سوی دیگر افسردگی ممکن است منبع استرس شده و یک سیکل معیوب را تشکیل دهد.
افرادی که در زندگی خیلی بد بیار هستند ، بیشتر دچار افسردگی می.شوند.
در زمان ابتلا به افسردگی ، نوراپی نفرین و سروتونین که از ناقلین سلولهای مغزی هستند ، کم ترشح می.شوند وما باید علائم را با دارو و ورزش و روانپزشکی خنثی نماییم .
هر ابزاری که درست شناسایی شود مفید است . ورزش برای افسردگی مفید است ، اما چه نوع ورزشی ؟ باید این ورزش توسط مربیان علاقمند به علم روز تجویز شود تا حس سلامتی و اعتماد به نفس ایجاد کند و بیماری را کنترل نماید.
ورزش نمی.تواند به تنهایی عامل اصلی درمان باشد ، اما می.تواند به عنوان یک کمک رسان واقعی عمل نماید.
نوع ورزش باید مانند دارو ، به صورت دوره.ای و مستمر انجام شود . اما چیزی که مسلم شده ، شنا و یوگا می.توانند نقش بسیار مفیدی را در نشاط این نوع بیماران ایفا کند.



پایگاه جامع اطلاع رسانی پزشکی ایران سلامت ( www.iransalamat.com )






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 398]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن