واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /بازديد خبرنگاران از پيشرفت اجراي مصوبات دولت در مازندران/ بازديد از منطقه ويژه اقتصادي بندر اميرآباد، بيمارستان سوختگي و تالار مركزي ساري
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
خبرنگاران از پروژه منطقهي ويژهي اقتصادي بندر اميرآباد مازندران بازديد كردند.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ادامه پيگيري ميزان پيشرفت مصوبات سفر هيات دولت، خبرنگاران روز دوشنبه به مدت دو ساعت با كشتي از بندر اميرآباد مازندران بازديد و در جريان اين پروژه قرار گرفتند.
به گفتهي مسوولان امر، عمليات اجرايي احداث اين بندر از سال ٧٥ آغاز شده و به دليل وجود پتانسيلها و استعدادهاي بالقوه و مكانيابي موجب شد در سال ٧٦ از سوي شوراي عالي مناطق آزاد، اين بندر به عنوان منطقه ويژه اقتصادي به تصويب برسد. اين بندر در سال ٨٠ افتتاح و در مدت كوتاهي توانست مورد استقبال تجار، صاحبان كالا و سرمايهگذاران قرار گيرد.
در ادامه، خبرنگاران از سكوي حفاري البرز واقع در بندر اميرآباد بازديد كردند.
مهندس سيامك شيرزادگان مسوول راهاندازي اين سكو در اين باره گفت: اين اولين سكوي نيمهشناور ساختهشدهي ايران در كشور است و قابليت حفاري تا عمق هزار متر را دارد كه براي اسكان ١٢٠ نفر خدمه طراحي شده است. ارتفاع اين دكل از طرف بالا ٦٠ متر است.
وي مهمترين مشكل فعلي اين سكو را نبود يدكها براي كشاندن آن به محل مورد نظر دانست و گفت: اين سكو دو شناور لازم دارد.
به گفتهي شيرزادگان كار شروع ساخت اين سكو در سال ٨١ آغاز شده و مراحل مهندسي و خريد آن تا كنون طول كشيده است. همچنين وزن سكو حدود ١٤ هزار تن است و كل مراحل ساخت آن از سوي خود ايرانيان انجام شده است.
به گزارش ايسنا، خبرنگاران همچنين صبح روز سهشنبه از بيمارستان سوختگي زارع ساري بازديد كردند.
قاسم مختارپور مدير فني دانشگاه علوم پزشكي مازندران درباره اين بيمارستان گفت: ساخت اين بيمارستان از مصوبات سفر اول هيات دولت است كه داراي ٧٠ تخت بستري شامل ٢٩ تخت مخصوص سوختگي، ٢٩ تخت مخصوص ترميمي و ١٢ تخت براي بيماريهاي حاد است. همچنين اين بيمارستان داراي ٦ اتاق عمل است. كل پروژه ٥ هزار و ٢٠٠ متر زيربنا دارد و از نظر فيزيكي تا كنون ٦٠ درصد پيشرفت و از نظر ريالي ٤٠ درصد پيشرفت داشته است.
اين بيمارستان در سال ٨١ ساخت خود را شروع كرده ولي در سفر هيات دولت با اعتباري كه به آن اختصاص يافت سرعت كار بيشتر شد. همچنين اين بيمارستان ميتواند علاوه بر مازندران، به استانهاي همجوار نيز سرويس دهد و در صورت تخصيص اعتبار، تا سال ٨٨ به بهرهبرداري كامل ميرسد.
به گفتهي وي، ٥/٤ ميليارد تومان تنها براي تجهيزات اين بيمارستان نياز است.
همچنين خبرنگاران از تالار مركزي شهر ساري بازديد كردند.
به گفتهي محمداسماعيل امامزاده مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي مازندران، اين تالار در زميني به مساحت ٥ هزار و ٢٩٦ متر مربع با مساحت بناي ١٠ هزار و ٦٠٠ متر مربع احداث ميشود و از بزرگترين تالارهاي بزرگ شمال كشور محسوب ميشود.
اعتبار اوليهي اين پروژه ٥ ميليارد و ٤٠٠ ميليون تومان بوده و براي تكميل آن ٣ ميليارد تومان ديگر نياز است.
به گفتهي امامزاده، اين پروژه در سال ٨٦ از سوي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي كلنگ زده و پيشبيني شده در ٣٠ ماه به بهرهبرداري برسد، آن هم در صورت تخصيص اعتبار. اين پروژه داراي ٣ سالن آمفيتئاتر با ظرفيت حداقل ١٥٠٠ نفر بوده و تا كنون ٣٥ درصد پيشرفت فيزيكي داشته است كه اميد ميرود تا سال ٨٨ به اتمام برسد.
به گفتهي مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي مازندران، در دولت نهم اقدامات خوبي در بخش فرهنگ استان مازندران صورت گرفته و اگر اين كار شتاب گيرد تا ٥ سال آينده مازندران ميتواند خود را به معيارهاي كشوري برساند.
به گفتهي امامزاده، در دولت نهم ٨٥ درصد به فضاي فرهنگ استان اضافه شده است.
وي افزود: اين استان داراي ١٢ سينماست ولي اگر بخش خصوصي وارد كار شود زمينههاي لازم را براي آنها در اين باره فراهم كردهايم.
وي در پاسخ به پرسشي درباره علت بستهبودن برخي سينماها در مازندران گفت: علت اصلي، فضاي فرسودهي سينماها بوده است. تا كنون ٤٠٠ ميليون تومان كمك بلاعوض در اختيار سينماها قرار گرفته و عمليات بازسازي ٥ سينما تمام شده است . همچنين با تخصيص اعتبار، ٣ سينماي ديگر نيز امسال به مرحلهي بازسازي خواهند رسيد.
انتهاي پيام
سه شنبه 21 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 137]