واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: تفاهم نامه همكاري دانشگاه تبريز با سازمان آموزش فني و حرفهاي كشور
تبريز- خبرگزاري ايسكانيوز: دانشگاه تبريز به منظور آموزش مهارتهاي فني و مديريتي موردنياز دانشجويان در بازار كار با سازمان آموزش فني و حرفهاي كشور تفاهم همكاري امضا ميكند.
به گزارش روز دوشنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، معاون وزير كار و امور اجتماعي و رئيس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور در نشستي كه به همين منظور در تالار علامه جعفري دانشگاه تبريز برگزار شد، طي سخناني بزرگترين نرخ بيكاري در كشور را در بين فارغ التحصيلان دانشگاهي عنوان كرد و گفت: رويكرد جديد سازمان آموزش فني و حرفهاي كشور گسترش آموزش مهارتهاي فني و حرفهاي و توانمندسازي آنان در حين تحصيل متناسب با نيازهاي بازار كار و ايجاد زمينههاي لازم جهت حضور فعال دانشجويان در فعاليتهاي كارآفريني، اقتصادي و مديريتي كشور است.
وي افزود: سازمان آموزش فني و حرفهاي كشور در اين راستا با دانشگاهها تفاهم نامههاي همكاري منعقد مي كند كه در قالب اين طرح دانشجويان در كنار تحصيل خود در دانشگاهها با يك حرفه تخصصي متناسب با بازار كار آموزش مهارت لازم را فرا مي گيرند.
رئيس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور با بيان اينكه هم اكنون 25 تا 30 درصد فضاي آموزش مهارتهاي فني و حرفهاي كشور در اختيار دانشجويان قرار گرفته است، افزود: سازمان آموزش فني و حرفهاي كشور اجراي اين طرح را در 14 استان كشور آغاز كرده است.
معاون وزير كار و امور اجتماعي كشور آموزش مهارتهاي فني و حرفهاي دانشجويان حين تحصيل را گامي مثبت براي توسعه اقتصادي و سربلندي كشور عنوان كرد و يادآور شد: در صورت اجراي موفق اين طرح در بين تمام دانشگاههاي كشور ميزان بيكاري در بين فارغ التحصيلان دانشگاهي بشدت كاهش خواهد يافت.
شريف النسبي با اشاره به همكاري سازمان آموزش فني و حرفهاي با دانشگاه تبريز در اين زمينه گفت: در مرحله اول اجراي اين طرح 60 ميليارد سرمايه گذاري مشترك از سوي دانشگاه تبريز، سازمان آموزش فني و حرفهاي و استانداري آذربايجان شرقي صورت خواهد گرفت.
به گفته وي در توافقنامه اوليه مقرر شده است با قرار دادن 26 كارگاه آموزشي در داخل دانشگاه و خوابگاههاي دانشجويان از طرف دانشگاه تبريز، سازمان آموزش فني و حرفهاي كشور تجهيز و ارائه آموزشهاي مهارتي فني و حرفهاي لازم را به دانشجويان فراهم كند.
معاون وزير كار و امور اجتماعي كشور هزينه آموزش مهارت فني و حرفهاي دانشجويان در اين كارگاه ها را رايگان اعلام كرد و افزود: دانشجويان بعد از كسب مهارت هاي لازم در اين كارگاهها و بعد از قبولي در آزمون، گواهي مهارت فني و حرفهاي دريافت مي دارند.
دكتر سيد محمدتقي علوي، رئيس دانشگاه تبريز نيز در اين نشست ضمن ابراز خرسندي از اجراي اين طرح در دانشگاهها گفت: اجراي اين طرح براي دانشجويان باعث موفقيت بيشتر آنان در عرصههاي مختلف براي توسعه و آباداني كشور خواهد شد.
وي وجود مراكز رشد و كارآفريني در دانشگاهها را براي ارتقا و درجه بندي دانشگاهها و توسعه فعاليتهاي علمي و پژوهشي موثر دانست و گفت: اجراي اين طرح در دانشگاه تبريز با توجه به پتانسيلهايي كه اين دانشگاه دارد، باعث توسعه منطقه و كشور خواهد شد.
علوي، اجراي اين طرح را در دانشگاه تبريز ضروري دانست و گفت: هم اكنون بالغ بر 15 هزار دانشجو در دانشگاه تبريز مشغول به تحصيل هستند كه از اين تعداد نزديك به 8000 نفر در خوابگاهها زندگي مي كنند.
رئيس دانشگاه تبريز وجود آزمايشگاههاي مجهز در دانشگاه تبريز را در خاورميانه بي نظير توصيف كرد و افزود: وجود شش قطب علمي فعال، راه اندازي رشتههاي جديد بين رشتهاي و وجود 77 رشته دكتري و 106 رشته كارشناسي ارشد از ديگر پتانسيلهاي دانشگاه تبريز به عنوان يكي از دانشگاههاي جامع كشور به شمار مي رود.
بر پايه اين گزارش، براساس توافقات انجام شده در اين نشست مقرر شد، تفاهم نامه همكاري ميان دانشگاه تبريز و سازمان آموزش فني و حرفهاي كشور هر چه سريعتر به امضاي طرفين رسيده و اجراي اين طرح در اين دانشگاه آغاز شود./02
دوشنبه 20 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]