تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831619598




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

عزت الله ضرغامي در هفتمين همايش چهره هاي ماندگار: زمينه مهم توليد علم و نظريه پردازي «آزاد انديشي» است


واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: عزت الله ضرغامي در هفتمين همايش چهره هاي ماندگار: زمينه مهم توليد علم و نظريه پردازي «آزاد انديشي» است


تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: عزت الله ضرغامي گفت: در بحث آزاد انديشي، رهبري معظم انقلاب چند سال است نسبت به نهضت نرم افزاري و توليد علم و نظريه پردازي فرمايشات بسيار مهمي كرده اند كه زمينه بروز اين امر مهم ،آزاد انديشي است.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگي هنري باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، هفتمين همايش چهره هاي ماندگار با تقدير از 18 تن از چهره هاي ماندگار و موفق ايران شامگاه ديروز در مركز همايش هاي بين المللي صدا و سيما برگزار شد.
مراسم با پخش سرود جمهوري اسلامي ايران و قرائت قرآن آغاز شد و پس از آن گروه كر دو قطعه كه اولين آن «به لاله در خون خفته» و ديگري نيز از سرودهاي انقلابي بود اجرا كردند كه به همراه آن كليپ هايي نيز نمايش داده شد.
در ادامه مجري برنامه محمدرضا شهيدي فر با تبريك تولد حضرت رضا (ع) و اشاره به اجراي گروه كر و ياد و نامي از شهدا گفت: اولين دوره همايش چهره هاي ماندگار در سال 1380 و توسط صدا و سيما برگزار شد.
وي پس از تجليل از اين سنت پسنديده، آيين پاسداشت بزرگان از رضا پور حسين رييس ستاد همايش و مدير شبكه چهار سيما دعوت كرد كه براي ايراد سخنراني به روي سن برود.

** نوآوري و شكوفايي در انتخاب ها

پور حسين گفت: همايش هفتم چهره هاي ماندگار زماني برگزار مي شود كه ايران در سايه بيداري نشات گرفته از انقلاب و امام گام هايي برداشته و با عنايت خداوند و توجهات هوشمندانه رهبري قله هاي علمي را يكي پس از ديگري فتح و به سوي چشم انداز 1404 قدم بر مي دارد.
وي افزود: همايش هفتم چهره هاي ماندگار دو ويژگي بارز دارد اول اينكه به موضوع نوآوري و شكوفايي در انتخاب ها توجه جدي شده است و دوم اينكه در اين همايش نماينده اي از نسل نو دانشمندان ايراني در يكي از رشته هاي علوم پايه معرفي مي شوند.
وي در پايان گفت: ستاد چهره هاي ماندگار از توجه رياست سازمان صدا و سيما، روساي فرهنگستان هاي چهار گانه، روساي دانشاه هاي صنعتي شريف و تهران و مراكز علمي و انجمن ها كه ما را ياري كردند صميمانه تشكر مي كند.
در ادامه مراسم، كليپي از برگزاري اين همايش و چهره هاي ماندگار سال هاي گذشته پخش شد.

**چهره هاي ماندگار ؛ مرجعي براي شناخت مشاهير معاصر

در ادامه محمود اسعدي دبير همايش چهره هاي ماندگار گفت: در هفتمين همايش چهره هاي ماندگار در كنار استوانه هاي علم و معرفت كه برخي قريب يك قرن به پايايي بنياد دانش و هنر كمك كرده اند، ظهور ميانسالان نخبه را شاهديم كه با صفاي باطني و نيروي الهي خويش فعاليت هاي سترگ علمي، فرهنگي داشته اند.
وي افزود: فرزندان اين سرزمين بر مبناي انديشه هاي تعالي بخش اسلام دريافتند كه رشد واقعي با تكيه بر نيروي خودي و باور اراده خويش ميسر است و احياي عظمت فرهنگ و تمدن اسلامي نيازمند دانشگاه ها و مراكز تاثيرگذار است.
اسعدي اظهارداشت: قدرداني از دانشمندان، جريان زلال علم گرايي را در بطن جامعه جاري و ساري مي سازد. هوش سرشار و طبع و ذوق لطيف ايرانيان اگر با مديريت صحيح هدايت شود ان شاء الله در آينده اي نزديك ايران اسلامي در حوزه فرهنگ و دانش رتبه هاي ممتاز در سطح منطقه و جهان خواهد داشت.
دبير هفتمين همايش چهره هاي ماندگار خاطرنشان كرد: از ميان صدها دانشمند، هنرمند و صاحب نظري كه واجد شرايط بودند در برخي رشته ها به گزينش يك تن بسنده كرده ايم كه فرهنگستان ها، دانشگاه ها و انجمن هاي علمي و پژوهشي در كشف شخصيت ها ياري امان كرده اند.
وي تاكيد كرد: اكنون به جرات مي توان گفت: پس از برگزاري هفت همايش به طور مداوم، چهره هاي ماندگار تبديل به مرجعي براي شناخت مشاهير معاصر شده اند و اين موهبت كمي نيست.

**زمينه مهم توليد علم و نظريه پردازي، آزاد انديشي است

در ادامه مراسم رييس سازمان صدا و سيما ضمن تبريك ميلاد اما رضا (ع) گفت: ياد مي كنم از چهره هاي ماندگاري كه امروز در ميان ما نيستند و باعث افتخار نظام كشور و ملت بودند به ويژه از روح پرفتوح شاعر بزرگ مرحوم قيصر امين پور ياد كنم و از خانواده بزرگوار او سپاسگذاري مي كنم و ان شاء الله امشب از اين شاعر ارزشمند به عنوان چهره ماندگار تجليل به عمل مي آيد و همچنين آرزوي سلامتي و شفاي عاجل براي چهره ماندگار و شخصيت برجسته كشورمان دكتر حسن حبيبي دارم.
وي در ادامه از پور حسين، محمود اسعدي و مير باقري به خاطر تلاشهايشان در اين زمينه تشكر كرد و گفت:در صحبتهايم دو نكته را بررسي خواهم كرد كه اولين آن نوآوري و شكوفايي و ديگري نظريه پردازي و فضاي آزادانديشي در كشور است.
ضرغامي با اشاره به آيه اي از قرآن و اين تفسير شهيد مطهري درخصوص آن كه «فكر ناب و انديشه سالم و عمل صالح در يكديگر متاثرند »گفت: تعريف نوآوري امروز عبارتست از معرفي و ارايه يك ايده و يك روش به طوري كه با گذشته متفاوت باشد و البته فعاليت مطلوب تري را نيز ترسيم كند و نوآوري يك فرآيند است كه آن خود معطوف به عمل است و اگر به دنبال آن سازندگي نباشد ، نوآوري در مفهوم اصلي خود ارزش و اعتباري ندارد.
وي افزود: مساله اي كه رهبري بر آن تاكيد دارند نوآوري در تمام ابعاد است و مي فرمايند كه مردم بايد آرام آرام شهد شيرين نوآوري را بچشند.
ضرغامي ادامه داد: ستاد چهره هاي ماندگار حركت خود را بر اين اساس پيش بيني مي كند. شخصيت هاي برجسته اي كه نخبگان ايران هستند و جوانان پرشور به آنها نگاه مي كنند و مي بالند.
وي اظهارداشت: در قرن معاصر با جوامع دانش بنياد رو به رو هستيم در اين جوامع نرم افزار نسبت به سخت افزار و نيروهاي انساني نسبت به سرمايه هاي تشكيلاتي حرف اول را مي زند و تاثير گذاري چند برابر دارد. نخبگان ما در چنين شرايطي مي توانند كشور را هدايت كنند و به سمت هدف هاي از پيش تعيين شده پيش ببرند.تكريم آنها ارج نهادن به مقام علم و نشان دادن چراغ هايي روشن پيش روي ملت ايران است.
رييس سازمان صدا و سيما تاكيد كرد: چهره هاي ماندگار كساني كه ساليان زياد در همه بخش ها خدمات شايسته اي در حوزه نظري انجام داده اند و راه هاي بلندي را طي كرده اند و در كنار آنها بزرگاني كه همسوي با اين توجه بيشتري به فعاليت هاي ديگري كه بتواند معناي شكوفايي بدهد داشته اند خدماتي كه در محدوده عمل و در جامعه ،مردم شيريني آنها را ببينند.
وي با اشاره به سريال دكتر قريب كه استقبال خوبي از آنها شده و شخصيت دكتر قريب و خدمات بسيار وي گفت: دكتر عباس شيباني نيز از چهره هاي ارزشمندي است كه امشب از او تجليل مي شود كه قطع نظر از جايگاه علمي شان خدمات بسيار ارزنده اي انجام داده اند. اين دو حوزه مورد توجه چهره هاي ماندگار هستند كه شكوفايي كه امروز شاهد آنيم ان شاء الله به نتيجه مطلوب برسد.
ضرغامي خاطرنشان كرد: در بحث آزاد انديشي، رهبري معظم انقلاب چند سال است نسبت به نهضت نرم افزاري و توليد علم و نظريه پردازي فرمايشات بسيار مهمي كرده اند. زمينه بروز اين امر مهم نيز آزاد انديشي است يعني ايجاد فضايي مطلوب و كارآمد با تحمل شنيدن حرف هاي مخالف براي اينكه افكار مختلف بتوانند در كنار هم رشد كند و تضارب ايجاد شود تا از دل آن انديشه هاي نو پردازش شود.
وي افزود: من تصور نمي كنم رهبري در شرايط كنوني از فضاي آزاد انديشي و نظريه پردازي راضي باشد البته اگر كسي قرار باشد متهم باشد اولين متهم سازمان صدا و سيماست و حاضرم كه مجازات شوم. كه چرا سازمان صدا و سيما براي تضارب آرا صحيح فضايي نداشته است .ايجاد فضاي مناسبي كه از دل آن نظرات جديد به وجود بيايد.اما فقط ما مقصر نيستيم و در بخش زيادي از اين حوزه و عرصه مولد نيستيم ما زمينه ساز بستري هستيم كه اين اتفاق در آن بستر رخ دهد.
ضرغامي با اشاره به سهيم بودن دانشگاهها و حوزه هاي علميه در اين زمينه گفت: آيا انصافا چنين شرايطي در دانشگاهها و كشورمان حاكم است كه اگر قرار شد هزينه اي بپردازيم همه با هم بدهيم.اصولا شنيدن حرف مخالف تحمل مي خواهد و همه بايد هزينه كنيم اما اگر تدابري اتخاذ شود كه حركتي آغاز شود كه بالنده باشد و افقهاي روشن آن را ببينيم هرچقدر هزينه بدهيم ارزش دارد زيرا نگاه ما فرآيندي و مستمر است.
ضرغامي ضمن درخواست از رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي و كميسون فرهنگي مجلس و روساي دانشگاهها اظهار داشت: از همه شما مي خواهم كه اول صدا و سيما را محاكمه كنيد كه براي آزاد انديشي چه كرديد تا موانع را بردارند و در نتيجه فرمايش رهبري محقق شود.
وي در پايان و قبل از قرائت فرازهايي از بيانات رهبري گفت: اميدوارم حرفهاي من زمينه اي باشد كه اين مساله مهم كه رهبر آن را زمينه ساز نظريه پردازي و توليد علم و فكر مي دانند.با ايجاد شرايط مناسب، فضاي مساعد براي آزاد انديشي را فراهم كنيم.
در ادامه مراسم كليپي از همايش چهره هاي ماندگار در سالهاي گذشته به نمايش درآمد و پس از آن يكي از چهره هاي برگزيده جامعه پزشكي هفتمين همايش چهره هاي ماندگار به ايراد سخنراني پرداخت.

**ايران در خاورميانه در زمينه جراحي كليه اول است

سيم فروش به بيان پاره اي از موفقيت ها و ستاوردهاي خويش پرداخت و گفت: چند نمونه از دستاوردهاي بين المللي ام را مي گويم در سال 2004 در بيست و دومين كنگره جهاني بهترين مقاله لاپاراسكوپي را در جهان به نام ايران به ثبت رسانده ام.توانستم در انجمن جهاني جراحان كليه در هيات مديره حضور پيدا كنم و نماينده كشورمان باشم.همچنين 75 مقاله بين المللي را به ثبت رسانده ام. وي افزود: هميشه در پي اين بوده ام كه به سراغ نقاط كوري كه همه فكر مي كنند نمي توانيم به سراغشان برويم حركت كنيم.
سيم فروش درخصوص وضعيت ايران در زمينه جراحي كليه گفت: ايران در خاورميانه در زمينه جراحي كليه اول است ودر زمينه اهداي كليه اول و مساوي آمريكاست.
در ادامه كليپي در رابطه با قيصر امين پور شامل سخنان رهبري و شعر خواني هاي خود او به نمايش در آمد و مجري آن را اداي دين و احترامي به قيصر و خانواده اش خواند و از جمعيت درخواست فاتحه اي براي او كرد.

** گسترش علم واخلاق و معنويت هدف عمده آموزش و پرورش

در ادامه مراسم شكوه نوابي نژاد، روانشناس برتر كشور گفت: همه ما به خوبي آگاهيم كه روند رو به افزايش و رو به گسترش اختراعات و جهش تصاعدي اي كه دارد بدون توجه به جنبه هاي اصيل انساني است.اين حركت آنقدر سريع است كه ابعاد انساني شخصيت انسان را كمرنگ كرده است و اين كمرنگي عمدتا در حوزه هاي اخلاقي و عاطفي است.
وي با بيان اين مطلب كه شرايط زيستي امروز جهان،ارزشهاي اخلاقي خاص خود را مي طلبد، گفت: انسان امروز به يك نظام اخلاقي كه پاسخگوي نيازهاي عاطفي و معنوي او باشد به شدت نيازمند است.علم و تكنولوژي ره آورد حوزه هاي عقلاني است در حالي كه ره آورد حوزه هاي اخلاقي تعهدات و مسئوليتهاي است كه تعادل و توازن رواني و معنوي انسان را تلطيف مي كند.
نوابي نژاد افزود: انتظار مي رود در سال نوآوري و شكوفايي گسترش هماهنگ هر دو حوزه يعني علم و تكنولوژي واخلاق و معنويت هدف عمده آموزش و پرورش قرار گيرد.
وي ادامه داد: اخلاق در خانواده صرفا فضيلت گراست و خانواده بستر رشد اخلاقي انسان است.و پس از سالها مشاوره با جرات مي توانم بگويم خانواده سالم و مطلوب جز در لواي اخلاقيات و ارزشهاي اخلاقي و عمل كردن دوام نمي يابد.
نوابي نژاد در خصوص اخلاق حرفه اي گفت: حاكميت اخلاق در همه حرفه ها ومخصوصا رشته هاي كمكي چون پزشكي و پرستاري و همينطور مشاوره به دليل ماهيت پيچيده و ظريفي كه با رمز و راز زندگي خصوص افراد سر و كار دارد تنها در بستر ارزشهاي اخلاقي و اخلاقي عمل كردن مي تواند مفيد و سودمند واقع شود.
وي درپايان گفت: پيشنهاد مي كنم مبحث ارزشهاي اخلاقي و كاربردي كردن آن تنها به عوان يك درس آن هم بعضا درس اختياري در دانشگاهها تدريس نشود، بلكه مي بايست در تمامي دروس و در تمامي رشته هاي تخصصي و در بستر ارزشهاي اخلاقي مرتبط با هر يك از دروس و توسط اساتيد مورد بحث قرار بگيرد .اين هماهنگي بين رشد و تكنولوژي كه كشور ما نيز پر شتاب آن را طي مي كندد دركنار اخلاق و معنويت قطعا بايد در برنامه هاي آموزشي كشور به ويژه دانشگاهها قرار بگيرد.

** توجه به تعليم و تربيت در رأس اهتمام اهل علم

در ادامه مراسم غلامعلي حداد عادل رييس فرهنگستان زبان و ادب فارسي سخنان خود را با به فال نيك گرفتن تقارن اين همايش و ميلاد امام رضا (ع) شروع كرد و گفت: عشق به ايران بايد در دل همه ما موج بزند. اين ملت بزرگ كهن، معنوي، دوران ساز و تمدن ساز را بايد قدر بدانيم وما فرزند چنين ملتي هستيم.
وي افزود: ديروز در موزه اي در استانبول ميهمان رييس موزه بوديم او به من گفت: نسبت تمدن ايران با كشورهاي اسلامي مثل نسبت تمدن يونان است با كشورهاي غربي، ايران در جهان اسلامي منزلت يونان را در جهان غرب دارد.
حداد عادل تاكيد كرد: اين سخن حقيقت دارد و بايد بدانيم به چنين ملتي متعلق هستيم و روان يست چنين كشور بزرگي عقب مانده ،محتاج ديگران و وابسته به بيگانگان و دشمنان باشد و اين كشور بايد عظمت شايسته شان خود را پيدا كند و راه نجات آن علم است و ايمان.
وي خاطرنشان كرد: جنبش علمي و نهضت نرم افزاري كه رهبري دايما بر آن تاكيد مي كنند راه نجات است .علم بايد با ايمان همراه شود و اگر ايمان باشد آن زمان خود را براي كشور و انقلاب مي خواهيم نه آنكه انقلاب و كشور را براي خودمان بخواهيم. نسلي در ايران پديد آمد كه ما پيشتازان آنها را ديروز در جبهه ها ديديم و امروز در عرصه علم مي بينيم.
رييس فرهنگستان زبان و ادب فارسي گفت: بايد به فرهنگ توجه كنيم، علم به تنهايي كافي نيست و با فرهنگ بايد بصيرت پيدا كنيم.عشق به وطن از طريق فرهنگ حاصل مي شود و زبان و ادبيات كليد آشنايي با فرهنگ ايران اسلامي است.
وي افزود: نكته ديگر اين است كه علم بايد در كشور نهادينه شود.بايد مقداري از وقت و نيروي خود را در كنار كار علمي صرف مديريت علمي كنيم. بايد دانشمندان و اهل علم تا حدي خود را فدا كنند و وقت خود را صرف ايجاد و اداره موسسات علمي كنند، مديريت علمي در سطح كلان تا علم در كشور نهادينه شود. بايد نيروي انساني عالم و مدبر تربيت كنيم.
حداد عادل اضافه كرد: نكته ديگر تعليم و تربيت است. بذر علم و دانش بايد در مدرسه ها در اذهان كودكان و نوجوانان افشانده شود همه چيز حتي دانشگاه از مدرسه آغاز مي شود.
وي گفت: توجه به تعليم و تربيت بايد در راس اهتمام اهل علم قرار گيرد. بايد به تعليم و تربيت به عنوان يك علم توجه كنيم. علمي كه كليد و بستر باقي علوم است و متاسفانه در كشور به تعليم و تربيت و به روش هاي تدريس توجه كافي نمي شود. اگر ما نسلي تربيت كنيم كه راه دست يابي به علم را آموخته باشد ان وقت دائما علم توليد مي كند.
حداد عادل خاطرنشان كرد: قدر انقلاب را بدانيم اينكه خودمان براي خودمان تصميم مي گيريم نعمت بسيار بزرگي است. دست به دست هم دهيم و كشور را آباد كنيم و وقت خودمان را در نزاع هاي بي حاصل تلف نكنيم.
وي در پايان ياد قيصر امين پور را گرامي داشته و غزلي را كه سروده بود براي قيصر قرائت كرد.
در ادامه مجري مراسم يادي از طاهره صفارزاده و دكتر احمد قهرمان (استاد علوم گياهي دانشگاه تهران) و چهره ماندگار سال هاي پيش انجام داد و پس از آن كمال پور تراب براي ايراد سخنراني حاضر شد.

** شناخت، فروغ دل و دانش ،چراغ خرد است

وي گفت: موسيقي زبان انتقال فرهنگ هاست. موسيقي زبان جهاني است. در سرزمين ما كه مهد فرهنگ و معنويت است هنر موسيقي پا به پاي شادي هاي مردم بوده است. چندان كه در فراز ونشيب رخدادهاي انقلاب موسيقي يكي از اركان فرهنگ ،حماسه و پايداري بوده است.
وي افزود: موسيقيدان راستين و متعهد با داشتن ذهن خلاق و متناسب با ذوق مخاطبان با هنر خود آثاري مي آفريند كه شنوندگان را به سوي تعالي رهنمون مي سازد. شناخت، فروغ دل و دانش چراغ خرد است.
پس از آن كليپي در خصوص داوود رشيدي و با صداي بهروز رضوي به نمايش درآمدكه در پايان آن داوود رشيدي از جاي خود برخواسته و براي حاضران دست تكان داد در مقابل تشوق آنها اداي احترام كرد.
در پايان نيز با حضور عزت الله ضرغامي، دكتر مخبر،رئيس شواراي عالي انقلاب فرهنگي، دكتر رهبر رييس دانشگاه تهران، سهراب پور رييس دانشگاه صنعتي شريف ،ميرباقري معاونت سيما، رضا پور حسين رييس ستاد همايش ها و مدير شبكه 4 و محمود اسعدي دبير همايش براي اهداي جوايز حاضر شدند و از 18 چهره ماندگار به اين ترتيب تجليل به عمل آمد: دكتر مصطفي كمال پور تراب، رشته موسيقي،دكتر شمس شريعت تربقان، رشته پزشكي،دكتر عباس شيباني،رشته پزشكي،ستاد داوود رشيدي، رشته بازيگري،استاد نصر الله افجه اي،رشته خوشنويسي،دكتر حسن انوري،رشته ادبيات فارسي،دكتر محمد ادريسي،رشته شيمي،دكتر منصور طاهري اناركي،رشته مهندسي شيمي،دكتر شكوه نوابي نژاد،رشته روان شناسي و مشاوره،استاد علي اكبر صادقي،رشته هنرهاي تجسمي،دكتر ارسلان قهرماني،رشته مهندسي عمران ژئوتكنيك ،استاد محمد گليار،رشته معماري سنتي،دكتر غلامعلي حداد عادل،رشته فلسفه،دكتر ناصر سيم فروش،رشته پزشكي،دكتر محمد جعفر ملكوتي،رشته كشاورزي و خاك شناسي،مرحوم دكتر قيصر امين پور، رشته ادبيات فارسي،استاد سيد مهدي شجاعي،رشته ادبيات فارسي،دكتر محمد مهدي شيخ جباري، رشته فيزيك.

حاشيه:

**چهره هاي ماندگار و همراهانشان يك ساعت و نيم منتظر شروع همايش بودند.
** در داخل سالن اين همايش بزرگ جايي براي خبرنگاران در نظر گرفته نشده بود و از ورود آنها به داخل سالن جلوگيري شد و تنها توانستند از اتاق مخصوص خبرنگاران همايش را ديده و گزارش تهيه كنند.
** اين مراسم به طور مستقيم از شبكه دو سيما،شبكه جام جم و راديو ايران پخش شد.
** براي سخنراني چهره هاي برتر زماني كوتاه درنظر گرفته شده بود كه به علت نبود زمان تنها به گرفتن هديه خود بسنده كردند.
**يكي از چهره هاي ماندگار نسخه به جا و خوبي براي همه پيچيد و از مضرات سوءتغذيه گفت.
** جايزه مرحوم قيصر امين پور به همسر وي تقديم شد.
 دوشنبه 20 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[مشاهده در: www.iscanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 525]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن