تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به نيازمند كمك مالى كند و با مردم منصفانه رفتار نمايد چنين كسى مؤمن حقيقى اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816406783




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اولین باشگاه خلبانی


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:

اولین باشگاه خلبانی


تایگر موس ساخت کارخانه دوهاویلاند بود که در فوریه ۱۹۲۵ آغاز به پرواز نمود. سرعت این هواپیما در موقع نشستن از ۴۵ مایل معادل ۷۲ کیلومتر در ساعت تجاوز نمی کرد و احتیاج به تعمیرات گران و نگهداری در شرایط مخصوص نداشت.










اولین باشگاه خلبانی در سال ۱۹۰۱ تأسیس گردید و پیشنهاد به وجود آوردن این باشگاه به وسیله خانم ورا باتلر به پدرش فرانک هاجز باتلر با بالون کریستال پالاس به خلبانی استندلی اسپنسر در ۲۴ سپتامبر ۱۹۰۱ به پرواز درآمدند. لحظات خوش و هیجان انگیزی در خود احساس کردند و بلافاصله پس از اتمام پرواز به اداره هواپیمائی انگلستان مراجعه و تقاضای تأسیس باشگاه خلبانی نمودند و درخواست آنها پذیرفته شد و باشگاه هوائی انگلستان به وجود آمد.
پس از سال ها کار و کوشش در ۱۵ فوریه ۱۹۱۰ طی مراسمی نام آن را به باشگاه سلطنتی انگلستان تبدیل کردند در حالی که بیش از ۱۰۰۰ نفر عضو داشتند.
بعد از جنگ اول جهانی هزاران نفر فن خلبانی را در باشگاه ها و یا مدارس نیروی هوائی کشور خود یاد گرفته بودند ولی هنوز مخارج تعلیم گرفتن بسیار سنگین بود و عده ای علاقمند به همین دلیل نمی توانستند خلبان شوند.
تعدادی از هواپیماهای تعلیماتی از سرویس ارتش خارج و با قیمت بسیار ارزانی در خدمت افراد و باشگاه ها قرار گرفت ولی باز پرواز و نگهداری آنها مستلزم مخارج گزافی می شد. با این حال تشویق و کمک از طرف دولت و مؤسسات برای تأسیس و ادامه خدمت باشگاه ها مورد توجه بود.
روزنامه دیلی میل برای اختراع هواپیما ۱۰۰۰ پوند جایزه تعیین کرده بود. ژنرال سفتون برانکر رئیس هواپیمائی کشور انگلستان فعالیت شدیدی را برای تأسیس باشگاه ها و تشویق علاقمندان پرواز آغاز نمود. او عقیده داشت هر کسی باید خلبانی بیاموزد و هرگاه مملکتی دارای نیروی هوائی قوی تر و خلبانان ورزیده تری باشد همیشه در مبارزات و جنگ ها پیروز است و به همین منظور در اول سپتامبر ۱۹۲۴ قانونی به تصویب اداره هواپیمائی کشوری انگلستان رسید که به موجب آن به باشگاه های خلبانی کمک شود تا آنها را ه های بهتری را برای تعلیم و تربیت علاقمندان انتخاب کنند.
از جمله به ۱۰ باشگاه به تفکیک وجه نقدی در حدود ۲۰۰۰ پوند داده شد تا آن را برای بهبود وضع باشگاه به کار اندازند و حتی به هر یک از کسانی که موفق به دریافت گواهینامه خلبانی می شدند ده پوند جایزه پرداخت می نمودند. اداره هواپیمائی کشوری مقررات خاصی برای باشگاه ها از لحاظ نوع هواپیما و نحوه تعلیم وضع نمود از جمله قرار شد وزن موتور در هواپیمای آموزشی از ۱۷۰ پوند معادل ۷۷ کیلوگرم بیشتر نباشد و یکی از هواپیماهائی که شرایط پرواز تعلیماتی را حاصل کرد.
تایگر موس ساخت کارخانه دوهاویلاند بود که در فوریه ۱۹۲۵ آغاز به پرواز نمود. سرعت این هواپیما در موقع نشستن از ۴۵ مایل معادل ۷۲ کیلومتر در ساعت تجاوز نمی کرد و احتیاج به تعمیرات گران و نگهداری در شرایط مخصوص نداشت.
هواپیمای تایگر موس حتی بعد از جنگ جهانی دوم برای آموزش خلبانی و شخصی مورد استفاده بود و امکان دارد هنوز در برخی از باشگاه های خلبانی به کار رود.این هواپیما حتی در مسابقات پرواز سال ۱۹۲۶ شرکت نمود و با طی مسافت ۱۴۶۴ مایل معادل ۲۳۵۶ کیلومتر با سرعت ۹۰ مایل معادل ۱۴۵ کیلومتر در ساعت گوی سبقت را از دیگر هواپیماها ربود.
در آمریکا نیز هزاران باشگاه خلبانی برای تعلیم علاقمندان پرواز به وجود آمد. حتی اکتاو شانوت که موفق به اختراع گلایدر یا هواپیمای بی موتور شده بود در کنار دریاچه میشگیان چادر زد و به تعلیم و تربیت جوانان مشتاق به پرواز پرداخت.در زمان جنگ، هواپیماهای کورتیس برای آموزش خلبانی در ارتش و باشگاه ها مورد استفاده قرار گرفت.

آرمان خسروپور بیات

























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 455]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن