تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836992715




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خاورميانه در پي آدرس گذاري اينترنتي


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: خاورميانه در پي آدرس گذاري اينترنتي


ميثم لطفي: پذيرفتن فناوري هاي جديد همواره با كندي صورت مي گيرد، ولي در نهايت زماني كه مزاياي آن براي همگان معرفي شد سرعت رشد آن افزايش مي يابد.از جمله فناوري هايي كه امروزه با سرعت پايين بين همه مناطق دنيا به خصوص خاورميانه در حال رشد است بايد به IPV6 اشاره كرد. بدون شك همه كارشناسان IT تاكنون نام IPV6 كه سيستم جديد آدرس گذاري اينترنتي است را شنيده اند و مي دانند كه اين سيستم قرار است جايگزين نسخه پيشين خود يعني IPv4 شود، اما كمتر كسي به صورت جدي از اين فناوري استقبال كرده و امكانات لازم براي رشد آن را فراهم آورده است.

IPV6 سيستم جديد آدرس دهي بر اساس پروتكل اينترنتي است كه مي تواند تعداد آدرس هاي اينترنتي را نسبت به IPv4 تا چندين برابر افزايش دهد.(IPv5 تنها يك سيستم آزمايشگاهي براي انتشار صوت و تصوير در اينترنت محسوب مي شد و هرگز در خارج از آزمايشگاه مورد استفاده قرار نگرفت.) در حالي كه IPv4 مي تواند 3/4 ميليارد آدرس اينترنتي ايجاد كند، IPV6 مي تواند از دو هزار و 128 ميليارد آدرس اينترنتي پشتيباني كند و بر اين اساس IPهاي بيشتري ايجاد شود.
«تريور ديرينگ» مدير بازاريابي تجهيزات مخابراتي و شبكه اي شركت Juniper در اين باره مي گويد: «براي برخي مناطق نظير خاورميانه كه سرعت رشد و انتشار فناوري در آن بسيار بالاست، IPV6 سريع تر از بريتانيا جايگزين IPv4 خواهد شد. من معتقدم خاورميانه مي تواند در اين زمينه نه تنها از بريتانيا، بلكه از تمام كشورهاي اروپاي غربي پيشي بگيرد. اگر شما به كشورهايي مثل كره كه تعداد مشتركان تلفن همراه در آن بسيار زياد است نگاه كنيد درخواهيد يافت كه تنها عامل موفقيت آنها در اين زمينه IPV6 بوده است.»
ديرينگ يكي از بزرگ ترين مشكلات در اين زمينه را حاكميت آمريكا بر IPv4 و سيستم هاي وابسته مي داند و اعلام مي دارد تاكيد آمريكا بر سيستم پيشين آدرس گذاري اينترنتي موجب خواهد شد سرعت رشد اين تحول در جهان كاهش پيدا كند.
بر اساس آمارهاي به دست آمده، در حال حاضر تنها 30 درصد مديران دولتي آمريكايي كه در زمينه فناوري اطلاعات كار مي كنند براي استفاده از IPV6 اقدام كرده اند.
لازم به ذكر است كه IPV6 يك فناوري جديد محسوب نمي شود و از سال 1994 پايه هاي آن گذاشته شده بود. در خاورميانه نيز شركت هاي اينترنتي و مخابراتي از سال هاي قبل تلاش هايي را براي به روز رساني سيستم هاي آدرس گذاري اينترنتي انجام داده بودند و موفقيت هايي را هم كسب كرده بودند كه از جمله آنها مي توان به شركت اماراتي اتصالات اشاره كرد. اين شركت از سال 2001 تاكنون از سيستم IPV6 استفاده مي كند و به همين خاطر نسبت به رقباي خود موفق تر بوده است.
به طور كلي زماني كه تعداد مشتركان تلفن همراه در يك منطقه افزايش مي يابد و درخواست مشتركان براي استفاده از خدماتي مثل Wi-Fi، WiMax، RFID، UWB و بلوتوث بالا مي رود، كنار گذاشتن سيستم IPv4 و استفاده از IPV6 بهترين راه ممكن خواهد بود و مي تواند همه مشكلات موجود را از ميان بردارد.
اين سيستم به جز افزودن آدرس هاي جديد مي تواند امكانات ديگري را در اختيار افراد قرار دهد. IPV6 در كنار افزايش انعطاف پذيري سيستم مركزي باعث خواهد شد تا كيفيت تمام خدمات عرضه شده افزايش يافته و در نتيجه ميزان رضايت مندي مشتريان به طور قابل توجه بيشتر شود.
كارشناسان امروزه دريافته اند، IPV6 بهترين سيستم براي عرضه خدمات بيشتر صوتي و تصويري در اينترنت محسوب و باعث مي شود مشكلات موجود در اين زمينه مرتفع شود.
از ديگر مزاياي اين سيستم مي توان به توانمند ي هاي آن براي دستگاه هاي قابل حمل اشاره كرد. IPV6 به تمامي مشتركان تلفن همراه امكان مي دهد تا آسان تر از گذشته به شبكه هاي موجود دسترسي داشته باشند و بدون تماس مجدد با شبكه مركزي و تغيير IP خود، مزاياي اينترنت پرسرعت را به كار برند.
ديرينگ در ادامه صحبت هاي خود مي افزايد: «اگر به عنوان مثال، يك مشترك تلفن همراه قصد دارد كه سيستم داخلي گوشي خود را از شبكه A به شبكه B انتقال دهد، IPV6 به كاربر امكان مي دهد تمام مدتي كه در شبكه B به سر مي برد IP خود در شبكه A را حفظ كند. بنابراين اگر ما از يك تلفن همراه نسل سوم با تلفن هاي مجهز به IP استفاده مي كنيم، IPV6 مهم ترين نياز كنوني ما محسوب مي شود.»اين امكانات فني، سيستم IPV6 را به جزء لاينفك سيستم هاي اينترنتي و مخابراتي امروزي تبديل مي كند و مي تواند محركي براي تغيير IPv4 به آن محسوب شود. اما سوالي كه براي مديران IT باقي مي ماند آن است كه آيا اين افراد واقعاً مجبورند سيستم خود را به IPV6 تغيير دهند؟ در پاسخ به اين افراد بايد بگوييم : «بله، آنها مجبورند به IPV6 مهاجرت كنند.» آنچه كه موفقيت شركت هاي فعال در اين زمينه را تضمين مي كنند استفاده از اين سيستم است و اگر اين شركت ها در آينده نزديك سيستم IPV6 را به كار نگيرند، به طور قطع از گردونه رقابت خارج خواهند شد.
به اعتقاد ديرينگ تعداد محاسن به كارگيري IPV6 بيشتر از معايب آن است و به همين خاطر استفاده از آن سازمان ها را متحمل ضررهاي فراوان نخواهد كرد. با اين وجود، عدم تمايل مراكز بزرگ دولتي و غيردولتي براي استفاده از آن يا كندشدن سرعت به كارگيري IPV6 مي تواند مشكلاتي باشد كه حين گذار از IPv4 به IPV6 ايجاد مي شود.
سازمان ها امروز نگران مشكلات ناشي از انتقال سيستم كنوني خود از IPv4 به IPV6 هستند و در تلاشند با استفاده از سيستم هاي مديريتي جديد، صدها دستگاه خود را بدون بروز هرگونه مشكلي به سيستم هاي جديد آدرس گذاري اينترنتي مجهز سازند.
ديرينگ بر اين باور است كه بيشتر روترهاي كنوني بدون بروز هرگونه مشكلي مي توانند به IPV6 ارتقا يابند، اما در اين ميان ممكن است تعدادي از سيستم ها هم با مشكل مواجه شوند. شركت ها و سازمان هاي بزرگ كه در آن صدها دستگاه مختلف و درگير با اين شبكه ها موجود است، مي توانند با بررسي هسته مركزي شبكه خود دريابد كه استفاده انتقال سيستم هاي كنوني به IPV6 چه مشكلاتي را براي آنها به همراه خواهد داشت.نخستين عاملي كه شركت ها در انتقال IPv4 به IPV6 بايد به آن توجه كنند و از بروز هرگونه مشكل در اين زمينه جلوگيري كنند، استفاده از جديدترين فناوري هايي است كه امروز در خاورميانه عرضه شده و امكان بروز مشكلات را تا ميزان زيادي كاهش مي دهد. اين سيستم ها كه هم اكنون در برخي از شركت هاي منطقه مورد استفاده قرار گرفته است نتايج قابل قبولي را به دنبال داشته و باعث شده تا ديگر شركت ها نيز موافقت خود را براي به كارگيري آنها اعلام كنند.
كارشناسان خاورميانه را به عنوان يكي از بزرگ ترين مراكز دنيا در رشد و توسعه IPV6 مي دانند و به همين خاطر مي كوشند با افزايش سرمايه گذاري در اين منطقه، سرعت رشد سيستم هاي جديد آدرس گذاري اينترنتي را نسبت به ديگر مناطق دنيا افزايش دهند.
منبع: WWW.CNN.COM
 يکشنبه 19 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 156]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن