تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز، از آيين‏هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817167855




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

استاد دانشگاه صدا و سيما خواستار شد: راه‌اندازي اينترنت ملي براي ساماندهي اطلاعات داخلي


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: استاد دانشگاه صدا و سيما خواستار شد: راه‌اندازي اينترنت ملي براي ساماندهي اطلاعات داخلي
خبرگزاري فارس: استاد دانشكده علوم ارتباطات دانشگاه صدا و سيما طرح اينترنت ملي را براي ساماندهي اطلاعات داخلي بسيار مفيد دانست.


به گزارش خبرگزاري فارس از همدان به نقل از دانشگاه ملاير، حميد ضيايي‌پرور در همايش ملي ناتوي فرهنگي «2» در تالار حافظ دانشگاه ملاير، استفاده از فضاي مجازي براي تغيير حكومت‌ها در قرن 21 را سياست عمده آمريكا در اين خصوص بر شمرد و افزود: جاسوسي اينترنتي، تشكيل اجتماعات مجازي، نافرماني مدني، دمكراسي ديجيتالي، افكارسازي از طريق اينترنت و تكنولوژي‌هاي پايه مانند ايميل، وب سايت، وبلاگ، فروم، چت روم و... هر كدام كاركردهاي ويژه‌اي براي جنگ‌هاي اينترنتي، براندازي نرم و چالش‌هاي سياسي دارند.
وي با بيان اينكه محيط چت روم با امكان انتقال صوت و تصوير و متن، ظرفيت لازم را براي يك جاسوس اينترنتي دارد و كنترل و رديابي آن نيز مشكل است، اضافه كرد: همچنين يك متخصص جنگ رواني مي‌تواند در تالارهاي گفتگو يا وب سايت‌هاي اشتراكي، موضوعي را طرح كرده بازخوردهاي آن را بررسي نمايد.
استاد علوم ارتباطات دانشكده صدا و سيما مشكل اساسي آمريكا در برخورد با ايران را نداشتن اطلاعات نسبت به مردم و افكار عمومي كشور دانست و گفت: تكنولوژي‌هاي بنيانگذاري شده از طريق اينترنت بيشترين اطلاعات را از ايران و كشورهاي مختلف در اختيار آمريكا قرار مي‌دهد، به عنوان مثال نتايج آماري جمع‌آوري شده از طريق موتورهاي جستجوگر و يا جمع‌آوري روزانه 70 هزار فيلم توسط مردم دنيا در سايت يوتيوب از آن جمله است.
ضيايي‌پرور با اشاره به آنكه متأسفانه اكثر سايت‌هاي ايراني در سرورهاي آمريكايي نگهداري مي‌شود، تصريح كرد: به عنوان مثال سايت مناقصات دولتي كشورمان در هاستينگ‌هاي آمريكايي قرار دارد و اين در واقع تقديم اطلاعات ذي‌قيمت به آمريكايي‌ها است.
وي افزود: هم‌اكنون در حدود 2 ميليون كاربر ايميل‌هاي دسته‌جمعي (Mail Group) در ايران وجود دارد كه به راحتي مي‌توانند مي‌توانند افكارسازي كنند و زمينه انتشار شايعه و خبرهاي تحريف شده را بدون دروازه كنترلي ايجاد كنند.
اين استاد دانشگاه در ادامه به برخي اظهارات و نوشته‌هاي تعدادي از شخصيت‌ها و گروه‌هاي دست‌اندركار سياست خارجي آمريكا در خصوص مقابله با ايران اشاره كرد و گفت: آنها بر بي‌فايده بودن جنگ سخت تأكيد كرده و خواستار اتحاد يك نوع ديپلماسي رسانه‌اي يا پيگيري پروژه «براندازي از درون» با سه محور دكترين مهار، نبرد رسانه‌اي و نافرماني مدني براي تغيير حكومت در ايران شده‌اند.
وي رتبه ايران در خصوص تعداد وبلاگ‌هاي شخصي در جهان را دهم عنوان كرد و افزود: وبلاگ‌نويسي تأثيرات سياسي، اجتماعي و امنيتي گسترده‌اي مي‌تواند در ايران داشته باشد و اين نكته حائز اهميت است كه وبلاگ‌ها از رسانه‌هاي مورد توجه سازمان‌هاي جاسوسي از جمله سيا هستند.
ضيايي‌پرور با اشاره به امكانات و چالش‌هاي سيستم Google Earth اشاره و تصريح كرد: بيشترين استفاده از عكس‌هاي موجود در اين سرويس را بخش‌هاي اطلاعاتي و امنيتي آمريكا انجام مي‌دهند.
استاد دانشكده علوم ارتباطات تأكيد كرد: زيرساخت‌هاي سيستم اينترنت و امكانات مربوط به آن به نحوي طراحي شده است كه رگ حياتي اين تكنولوژي در اختيار آمريكايي‌ها است.
وي طرح اينترنت ملي را براي ساماندهي اطلاعات داخلي بسيار مفيد دانست و گفت: البته به لحاظ فني خيلي روي آن بحث است و به هزينه بالايي نياز دارد، اما فعاليت‌هاي خوبي در زمينه انجام شده است.
وي در ادامه به كاركردهاي مختلف استراق سمع، تحليل اطلاعات و... از سوي شبكه جاسوسي اشلون كه كشورهاي آمريكا، انگليس، كانادا، استراليا و نيوزلند عضو اين شبكه عظيم جاسوسي الكترونيكي هستند، اشاره كرد و افزود: تمام فرآيندهاي اينترنتي، تماس‌هاي تلفني، بي‌سيم‌ها، برنامه‌هاي راديويي و تلويزيوني در اين شبكه بايگاني مي‌شود.
انتهاي پيام/ش20
 جمعه 17 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن