واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس بنياد مسكن كشور: بنياد با ارائه تسهيلات بانكي، سالانه 200هزار خانه روستايي را پشتيباني ميكند استاندار گيلان: روستاهاي گيلان بايد قطب گردشگري كشور باشند
خبرگزاري دانشجويان ايران - رشت
سرويس: شهرستانها
استاندار گيلان با بيان اين كه گيلان استان پر استعدادي است و همه نعمت هاي خدادادي به صورت يك جا در اين استان قرار گرفته خاطرنشان كرد: اگر چنانچه بگوييم خداوند قطعهاي از بهشت را در اين استان در اختيار ما قرار داده است، مبالغه نكردهايم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)- منطقه خزر مهندس قهرماني در مراسم توديع و معارفه رييس بنياد مسكن انقلاب اسلامي، افزود: اهم مصوباتي كه در سفر رياست محترم جمهور به تصويب رسيد در خصوص مواردي بود كه منجر به توانمند شدن مردم خواهد شد.
استاندار گيلان گفت: دولت خدمات خوبي در طول ساليان گذشته و پس از انقلاب داشته و هم اكنون شرايط كشور به گونهاي است كه اگر چنانچه هر خدماتي كه براي عمران و آباداني لازم باشد، ميتوانيم پاسخ مناسبي از دولت دريافت كنيم.
وي افزود: بحث توانمندسازي روستاها يكي از بحثهاي مهمي است كه بايد دست اندركاران و مسؤولان به طور جدي پيگيري كنند.
قهرماني گفت: بايد روستاها را به عنوان مناطق اصلي مولد ثروت و بنگاههاي اقتصادي پايان ناپذير و مهمترين عامل توسعه در صدر بنشانيم.
وي خاطرنشان كرد: بايد بازخورد و بازگشت سرمايه خدماتي كه به روستاها ارائه ميشود به طريقي باشد كه به تمام نقاط كشور خدماترساني داشته باشد.
استاندار گيلان افزود: مديري موفق و مؤثر است كه بتواند شرايط را براي به ميدان آوردن بخش خصوصي آماده كند و سرمايههاي سرگردان را به كار گيرد.
وي با بيان اين كه روستاهاي گيلان بايد قطب گردشگري كشور باشند، افزود: امكانات دولت در جايي ميتواند به بهرهبرداري كامل دست پيدا كند كه بخش خصوصي همراه آن باشد و كار را تكميل كند.
مهندس تابش، رييس بنياد مسكن كشور، نيز در اين مراسم با بيان اين كه درمان اصلي كشور جهت حل معضلات و مشكلات و پيشرفت امور، توليد است، خاطر نشان كرد: بدون توليد اگر چنانچه ارائه خدمات در بالاترين حد ممكن باشد، كافي نخواهد بود.
وي افزود: امكانات توسعهاي براي امر توليد در استان گيلان فراهم است و اگر چنانچه خوب از آن استفاده نشود، كفران نعمت الهي است.
وي با بيان اين كه روستاهاي اين استان پيوند اساسي با شهرها دارند، خاطرنشان كرد: تفكيك روستاها از شهرها كاري غيرممكن است و توسعه بايد در روستاها تعريف شود.
وي گفت: كشور به افرادي كه در امر توليد فعاليت دارند، احتياج دارد و آنها ميتوانند در توسعه كشور نقش مهمي ايفاء كنند.
تابش با بيان اين كه ميزان تسهيلات بانكي براي هر خانه روستايي هفت ميليون و پانصد هزار تومان است، خاطرنشان كرد: اين مقدار پول در روستاهاي گيلان تا سقف 15 ميليون تومان جهت احداث دو واحد مسكوني افزايش خواهد يافت.
وي افزود: بنياد مسكن با ارائه تسهيلات بانكي، سالانه تا 200 هزار خانه روستايي را پشتيباني ميكند و امسال نيز جهت ساخت و ساز خانههاي روستايي 20 هزار ميليارد ريال اختصاص داده شده است.
وي افزود: بايد روستاها را به عنوان قطب توليد منطقه معرفي نماييم.
در ادامه اين مراسم، حجت الاسلام علوي، نماينده ولي فقيه در بنياد مسكن استان، هم با بيان اين كه بنياد مسكن از بركات و ثمرات انقلاب اسلامي و نشأت گرفته از انفاس قدسي امام بزرگوار است كه با دست مبارك و قلم نوراني ايشان بنا گذاشته شده است، خاطرنشان كرد: بنياد مسكن تا به امروز ثمرات و بركات فراواني براي ملت و جامعه به خصوص محرومان جامعه داشته است.
وي افزود: انفاس قدسي و حمايتهاي امام خميني(ره) تا زمان حياتشان از بنياد مسكن و ادامه آن، حمايت مقام معظم رهبري و تلاش و مجاهدت و اخلاصي كه در كاركنان اين نهاد مقدس وجود دارد را ميتوان از عواملي كه باعث موفقيت بنياد مسكن در سراسر كشور شده است، برشمرد.
گفتني است:در پايان اين مراسم سياوش ذوالفقاري به عنوان مديركل بنيادمسكن انقلاب اسلامي استان گيلان معرفي شد و از زحمات اكبرزاده مديركل سابق بنياد استان و همچنين مرتضي بخشي سرپرست بنياد در طي اين دوران تقدير و تشكر شد.
انتهاي پيام
جمعه 17 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]