واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: ؛دوستي خياباني با گروگانگيري به پايان رسيد
؛با حضور به موقع و اقدام سريع كارآگاهان مبارزه با جرائم جنايي پليس آگاهي استان گيلان، عامل آدم ربايي شناسايي و دستگير شد. به گزارش اداره اجتماعي پليس آگاهي كشور، سرهنگ كريمي رئيس پليس آگاهي استان گيلان با بيان اين خبر افزود: با مراجعه يكي از اهالي رشت به پليس آگاهي و اعلام ربوده شدن دخترش توسط فردي به هويت «م. ه» اكيپي از كارآگاهان براي رهايي گروگان و دستگيري آدم ربايان وارد عمل شدند و با دادن آموزش هاي لازم به خانواده او، تلاش هاي خود را براي شناسايي محل نگه داري گروگان آغاز كردند.
سرانجام متهم با تماس تلفني ضمن درخواست ٢٠ ميليون تومان وجه نقد تهديد كرد كه در صورت دخالت پليس، گروگان را خواهد كشت. با راهنمايي كارآگاهان، خانواده دختر ربوده شده با پرداخت مبلغ درخواستي آدم ربايان موافقت كردند. متهم براي اطمينان از اين كه پليس در تعقيب او نيست با تغيير مداوم مبلغ درخواستي و محل قرار سعي در پنهان داشتن هويت خود داشت اما كارآگاهان با استفاده از شگردهاي خاص پليسي و بانك هاي اطلاعاتي موفق به شناسايي آدم ربا شدند و منطقه قرار او با هماهنگي تيم عملياتي ويژه تحت پوشش كامل قرار گرفت تا اين كه سرانجام آدم ربا در محل قرار حاضر شد و غافل از حضور كارآگاهان پليس در محاصره قرار گرفت. او در حالي كه براي فرار، قصد درگيري را با پليس داشت با هوشياري كارآگاهان به دام افتاد و پس از شناسايي مخفيگاهش ، گروگان در حالي كه در يك اتاق زنداني بود نجات يافت.
متهم پس از انتقال به آگاهي و تحقيقات لازم ضمن اعتراف به جرم خود گفت: چندي پيش با خانم «س. ك» آشنا و با هم دوست شديم اما از آن جا كه در طول اين مدت او و خواهرش به من ضررهاي مالي فراواني زده اند و با خودروي من تصادف كرده اند، من هم براي جبران خسارت او را گروگان گرفتم تا از خانواده اش ٢٠ ميليون تومان دريافت كنم.پس از اعتراف، متهم با قرار قانوني راهي زندان شد و تحقيقات تكميلي در مورد اين پرونده همچنان ادامه دارد.سرهنگ كريمي در خاتمه با اشاره به اين پرونده اعلام كرد پرونده هاي متعددي پيش روي كارآگاهان پليس آگاهي با موضوع «روابط خياباني» و «دوستي هاي اينترنتي» باز است كه در اغلب آن ها شهروندان دچار خسارت هايي شده اند. خانم ها و به خصوص دوشيزگان معمولا هنگام برقراري روابط خياباني يا اينترنتي پنهانكاري مي كنند و خانواده را در جريان دوستي ها و رفت و آمدهايشان نمي گذارند. جوانان و نوجوانان نبايد به اشخاص غريبه اعتماد بي جا كنند و در ذهن خود دوستي هاي خياباني و اينترنتي را مبنا و زمينه اي محكم براي تشكيل خانواده بدانند. اگر جواني واقعا قصد ازدواج دارد و در پي تشكيل خانواده است، پنهانكاري بي معنا است. اگر هر گونه رابطه و تداوم آن زير نظر خانواده ها و با كسب مشاوره از افراد ذي صلاح انجام شود، قطعا تبعات ناخوشايند آن برطرف خواهد شد. سرهنگ كريمي بار ديگر به شهروندان توصيه كرد هنگام بروز چنين مشكلاتي قبل از هر چيز با پليس تماس بگيرند تا احتمال آسيب رسيدن به گروگان به حداقل برسد.
پنجشنبه 16 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خراسان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]