تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من براى (احياى) مكارم و نيكى‏هاى اخلاقى مبعوث شدم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1838022700




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كامپيوتر و سرعت دانستنيهاي كامپيوتر


واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: كامپيوتر و سرعت دانستنيهاي كامپيوتر
در طي هزارن سال، بشر هماهنگي دست و چشم خود را با عوامل طبيعي و محيطي تطبيق داده بود كه مي توان از آن با «سرعت طبيعي» ياد كرد. همه چيزهايي كه انسان ها با آن سر و كار داشتند، با سرعتي متناسب با توانايي هاي ما در حال حركت بودند. اين نوع تطبيق لازم بود تا نوع بشر بتواند به حيات خود ادامه دهد; زيرا بشر بايد به وسيله دستان خود كارها را انجام مي داد.
همراه با انقلاب صنعتي، بسيار از چيزهاي سرعتي مكانيكي يافتند. از آنجا كه محيط طبيعي راه را همواره كرده بود و زندگي انسان نيز به محيط هاي دست ساز بشر انتقال پيدا كرد، آهنگ و ريتم طبيعي واكنش ها و عكس العمل هاي ما، جاي خود را به ريتم و آهنگ صنعتي داد. ما ياد گرفتيم تا با سرعت هاي مكانيكي تعامل متقابل داشته باشيم، همان گونه كه كارگران خط مونتاژ و بيشتر رانندگان اتومبيل با اين تطابق آشنا هستند. امروزه ماشين ها با سرعت هاي الكترونيك حركت مي كنند و چرخه فعاليت ها نيز در حال سريع تر شدن است و ما نيز در اين چرخه زندگي مي كنيم.
بازي هاي ويديويي كاميپوتري، آموزش دهنده هاي خوبي براي جهان سريع تر هستند. وقتي ما با اين بازي ها مشغول هستيم، هدف ما اين است كه محور و غرق در آنها شويم. سمبل ها و نشانه هاي الكترونيكي روي صفحه نمايش، وارد مغز ما مي شوند، از سيستم عصبي ما عبور مي كنند، و عكس العمل در موفقيت هاي جنگ يا پرواز را كه در نهاد ما وجود دارد و در اينجا خود را از راه دستان ما بروز مي دهد، تحريك مي كند.
تفكر بسيار كم و ناچيزي در بازي هاي كامپيوتري نياز است. شيئي كه ما به آن بازي مي كنيم، قرار است به سرعت و بدون تامل از خود عكس العمل نشان دهد.
يك بازيكن حرفه اي بازي هاي ويدئويي، برنامه كامپيوتري را وا مي دارد كه سريع تر برود و همراه با افزايش سرعت اين چرخه، بازيكن و ماشين در يك چرخه روان و در حال حركت به يكديگر مرتبط مي شوند; چرخه هاي كه جنبه ها و ابعاد هر دو را در بر دارند. با گذشت زمان و تمرين، توانايي هاي انسان به برنامه كامپيوتري شباهت پيدا مي كند; تحول، با اين نوع تعامل متقابل سريع تر مي شود، اما اين فرايند تحول به صورت قابل ملاحظه اي جديد و بي سابقه است. تغيير و تكامل كه ابتدا به صورت تعاملي به انسان ها و طبيعت صورت مي گيرد، اكنون بين انسان و محصولات ساخت خود انسان، اتفاق مي افتد. ما روابط خود را به طور متقابل با محيطي كه خود ايجاد كرده ايم بسط و گسترش مي دهيم; با ماشين هايي كه خود ساخته ايم و با خودمان. اين وضعيت، نوعي «زاد و ولد دروني» است كه مي گويد، ما و طبيعت با يكديگر رابطه اي نداريم. بازي هاي ويدئويي و كامپيوتر ها، فرايندي را سرعت مي بخشند كه قبلا توسط نسلي از بينندگان تلويزيون تحريك شده بود. بيشتر مردم، تماشاي تلويزيون را عملي منفعل و يك طرفه مي دانند - كه همين ط ور هم هست - در حالي كه بازي هاي ويدئويي و كامپيوتر ها تعاملي متقابل دارند.
تلويزيون، ما را كودن و پر تنش بار مي آورد. تماشاي تلويزيون تنها وضعيت ذهني مناسبي براي بازي هاي كامپيوتري و تعلق به كامپيوتر به وجود مي آورد. زماني كه تكنولوژي ها با هم تلفيق شوند، نسلي از مردم را به وجود مي آورند كه بسيار پرشتاب تر از آن هستند كه خود را با ريتم ها و حركت هايي آهسته، طبيعي و ابتدايي تطبيق دهند. بازي هاي ويدئويي، تلويزيون، كامپيوترها، واكمن ها، بچه هايي كه راديوهاي بزرگ را در خيابان حمل مي كنند و خيابان و خط مونتاژ و بزرگراه و آزاد راه، همه و همه، جزيي از فرآيند سرعت هستند كه زندگي و حيات ما را سريع تر و سريع تر مي چرخانند، كاري مي كنند كه زندگي پرجاذبه تر به نظر برسد. در حالي كه تنها بي ثبات و پرشتاب تر شده است.

اين پيش فرض كه سرعت ذاتا چيز خوبي است، به بخش هايي از جامعه بيشتر از بخش هاي ديگر نفع مي بخشد. بخش هايي كه بيش ترين منفعت را مي برند، موسسات عظيمي هستند كه قادرند سرعت معاملات و داد و ستدها را افزايش داده و مستقيما به سوي قدرت و پول حركت كنند. براي بيشتر باقيمانده جهان، تاكيد بر سرعت و شتاب مضر است. سرعت، اضطراب و نگراني ايجاد مي كند و پيامدهاي مخربي در بقا فرهنگ هاي مختلف غير غربي دارد.
مردم بومي تمايل دارند در واحدهاي اقتصادي كوچك با كار جمعي، كه تمامي تصميمات با توافق هم صورت مي گيرد، به فعاليت مشغول شوند. اين تمايل به خودي خود ميزان زيادي صميمت ميان مردم ايجاد مي كند. از آن جايي كه زمان به عنوان يكي از نعمت هاي متعدد خداوندي است كه مرد بومي و ساده، بيشتر از ما از آن لذت مي برند، ارتباطات در ميان آنها نيز معمولا با يك آهستگي سنجيده تعريف شده است. مردم هول و شتابان نيستند. آنها به فكر انجام دادن بيشتر در زمان كمتر نيستند، زيرا زمان كافي براي به انجام رساندن آن چه كه نياز به انجام دادن است، وجود دارد. آنها از مشغوليت هاي شخصي خود لذت مي برند، در حالي كه شتاب و عجله بيش از حد، اجازه چنين لذتي را به آنان نمي دهد. وقتي قرار است كارها انجام شوند، با همكاري و همدلي گروه انجام مي شود.
امروزه فشار فرهنگ هاي مهاجم غربي، باعث شده است كه زندگي جوامع غير غربي در جهت ها و زمان بندي هاي كاملا متفاوتي شكل بگيرد. اين مساله حيات فرهنگ هاي غير بومي را چون آداب و رسوم و روش هاي سنتي آنها را تغيير مي دهد، تهديد مي كند.
ادامه دارد
 چهارشنبه 15 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آفرينش]
[مشاهده در: www.afarineshdaily.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 145]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن