واضح آرشیو وب فارسی:ابتکار: اخبار كوتاه
80 درصد جاده ها تحت پوشش شبكه تلفن همراه
مدير عامل همراه اول با بيان اين كه " 80 درصد جاده هاي اصلي كشورتحت پوشش شبكه تلفن همراه قرار دارد،خاطرنشان كرد: با نصب يك هزارو 46 سايت BTS صد در صد جاده هاي اصلي كشور تا پايان سال جاري تحت پوشش شبكه تلفن همراه قرار مي گيرد.به گزارش موبنا، وحيد صدوقي در نشست خبري با اعلام اين خبر گفت: در حال حاضر 16 هزارو 310 دكل BTS در كشور نصب و راه اندازي شده كه 10 هزار سايت از اين تعداد در دوسال نيم سال گذشته راه اندازي شده است.وي با اشاره به اينكه 10 هزار 16 شهر كشور و 36 هزارو 100كيلومتر از جادهاي كشور تحت پوشش تلفن همراه قرار دارد،ياد آور شد: اپراتور اول با 137 اپراتور از 105 كشور جهان قرارداد رومينگ منعقد كرده است.مدير عامل شركت ارتباطات سيار از راه اندازي خدمات چند رسانهاي(MMS) همراه اول از اوايل آذرماه خبر داد. وي همچنين از راه اندازي شبكه نسل 75/2 تلفن همراه پس از راه اندازي كامل شبكه GPRS خبر داد و گفت: طي دو ماه آينده شبكه GPRS همراه اول در مراكز استان ها راه اندازي خواهد شد.
سيستم تعويض دنده الكترونيك براي اولين بار در كشور ساخته شد
با ساخت سيستم تعويض دنده الكترونيك براي اولين باردر كشور، اين سيستم بر روي تندر 90 نصب خواهد شد.قرارداد شركت پارس خودرو براي توليد انبوه اين سيستم بر روي خودرو تندر 90 نهايي شده است و پس از اخذ مجوز هاي استاندارد و بازدهي مناسب نمونه دستي آن، نمونه نيمه صنعتي اين سيستم به زودي وارد فاز توليد شده و قرارداد نصب اين سيستم بر روي خودرو پرايد شركت سايپا نيز بزودي منعقد مي شود. بنا بر اين گزارش، از آنجا كه ساخت خودروهاي با مصرف سوخت و آلودگي كمتر ، سواري و راندمان بهتر در چهارچوب استانداردهاي موجود و با هزينه كمتر ازمهمترين نيازهاي صنايع خودروسازي است و رقباي شركت هاي خودروسازي هر روز با ارائه طرح هاي جديد عرصه را بر ديگران تنگ مي كنند و همچنين موسسات زيست محيطي و انرژي شرايط ورود خودروها را به بازار سخت تر مي كنند، بكارگيري فناوري هاي پيشرفته در ساخت قطعات خودرو از جمله سيستم انتقال قدرت، مي تواند بعنوان يك سكوي پرتاب در صنايع خودروسازي قلمداد شود.اين گزارش حاكي است درسيستمAMT كه براي اولين بار دركشور توسط فرشيد اميري و حمايت پارس خودرو ساخته شده است مزاياي سيستم هاي انتقال قدرت دستي و اتوماتيك با هم آميخته شده اند.
توليد نخستين هواپيماي «آنتونف » 148 تا 2 سال آينده
وزير راه و ترابري با اشاره به توليد نخستين سري هواپيماي «آنتونف »148 تا 2 سال آينده در كشور گفت: اين نوع هواپيما ظرفيت حمل 100 مسافر را دارد و هواپيمايي 2 موتوره است. حميد بهبهاني در گفت وگو با فارس در خصوص توليد هواپيماي «آنتونوف »148 و استفاده از آن در خطوط هوايي كشور اظهار داشت: صنايع دفاع پيگير مذاكره و ساخت اين نوع هواپيما در داخل كشور بوده و ما خريدار آن هستيم. وي افزود: اين نوع هواپيما ظرفيت حمل 100 مسافر را دارد و هواپيمايي 2 موتور مي باشد. به گفته وي، در مرحله بعد نيز مذاكرات توليد هواپيماي ميان برد توپولوف 204 بين هسا و طرف روسي ادامه خواهد يافت كه اين نوع هواپيما توانايي جابجايي 200 مسافر را دارد.
توليد سيمان 19 درصد افزايش يافت
وزارت صنايع و معادن اعلام كرد: ميزان توليد سيمان در كشور در 7 ماهه منتهي به آبان 87 نسبت به مدت مشابه سال قبل بيش از 19 درصد افزايش يافت. به گزارش مهر، در 7 ماهه منتهي به آبان 87 بالغ بر 27 ميليون و 745 هزار و 964 تن سيمان در كشور توليد شد.همچنين در هفت ماهه نخست امسال 5 ميليون و 832 هزار تن فولاد خام در واحدهاي متعلق به بخش دولتي و 140 هزار تن توسط بخش خصوصي توليد شد كه توليدات بخش دولتي 133 هزار تن نسبت به مدت مشابه پارسال افزايش داشت.در حال حاضر ظرفيت توليد فولاد خام در كشور 10 ميليون تن است كه اين رقم تا پايان سال حدود 50 درصد افزايش پيدا خواهد كرد.
دوبرابري قيمت ميوه هاي پاييزه
رئيس اتحاديه تعاوني فروشندگان ميوه اعلام كرد: ميوه هاي پاييزه امسال با افزايش دو برابري قيمت نسبت به سال گذشته مواجه شده است. "حسين مهاجران "درگفت وگو با برنا، اعلام كرد: هم اكنون قيمت انواع انار داخلي و وارداتي از كيلويي 1500 تومان تا 2500 تومان به فروش مي رسد كه اين افزايش قيمت ناشي از يخ بندان وخشكسالي منجر به روي آوردن مردم به مصرف ساير ميوه هاي ارزان قيمت شده است. وي با بيان اينكه قيمت هر كيلو انگور نيز در بازار به 2500 تومان رسيده است گفت:افزايش قيمت انگور موجب گرايش مردم به مصرف ميوه خربزه شده است. مهاجران با تاكيد بر اينكه افزايش تقاضا براي خربزه موجب افزايش قيمت اين محصول شده است اظهارداشت:هم اكنون قيمت هر كيلو خريزه در بازار به رقم 800 تومان رسيده است; اين در حالي است كه در سال گذشته خربزه كيلويي 400 تومان به فروش مي رسيد.
افزايش بهاي طلا در بازارهاي جهاني
ثبات نسبي در بازار دلار آمريكا در آستانه برگزاري انتخابات رياست جمهوري اين كشور و تشديد احتمالات در خصوص كاهش نرخ سود بانكي از سوي چند بانك مركزي آمريكا، موجب افزايش بهاي طلا در بازار شد. به گزارش برنا به نقل از خبرگزاري "رويترز" طبق آخرين داده ها، قيمت طلا در بازار نيويورك با 4/30 دلار افزايش به 726/658 دلار در هر اونس رسيد. گزارش ها حاكي است: هم اكنون قيمت طلا حدود 7 درصد نسبت به اواخر ماه اكتبر كه بهاي اين فلز به 680/80 دلار در هر اونس تنزل يافته بود، افزايش داشته است. گفته مي شود: 680 دلار پايين ترين رقم اعلام شده از بازار جهاني طلا طي 13 ماه اخير است كه بنا بر گفته تحليلگران اقتصادي عامل اين سقوط ناگهاني وارد آمدن خسارت چند ميليارد دلاري به سرمايهگذاران بازار بورس طي ماه اكتبر بوده است.
ايران دومين كشور خاور ميانه در زمينه IT
در عصر دانش مهمترين وظيفه بشر جمع آوري داده , ايجاد اطلاعات , پردازش اطلاعات و رسيدن به دانش در زمينه هاي مختلف و در نهايت به اشتراك گذاشتن و تبادل دانش است. ولي استفاده از شبكه هاي كامپيوتري و همچنين اينترنت به عنوان ابزارهاي اصلي براي اين فرايند، با مخاطرات بسياري همراه شده و امنيت داده ها با چالش هاي جدي مواجه شده است. به همين سبب حفظ امنيت و مديريت داده هاي سازماني در راس اهداف واحدهاي فناوري اطلاعات سازمان ها قرار گرفته است. كشور ما با حجم سرمايه اي ساليانه بالغ بر 12/4 ميليارد دلار در صنعت فناوري اطلاعات و ارتباطات، به عنوان دومين كشور بزرگ سرمايه گذار اين حوزه پس از عربستان سعودي درخاورميانه مطرح است. اگرچه از سطح دانش تئوريك بالايي در اين زمينه برخوردار هستيم اما به لحاظ كاربري فناوري اطلاعات چه بسا از بسياري از كشورهاي منطقه پايين تر ميباشيم و دليل آن شايد چيزي نباشد جز شكافي عميق ميان دانشگاه و صنعت. طبا طبائي مدير عامل شركت فن آوري اطلاعات و ارتباطات آتنا كارشناس IT در مورد مبحث امنيت و نكات كاربردي آن اظهار كرد: خصوصيت ويروس در چند چيز است اول اينكه از محيط خارجي وارد ميشود و ايجاد اختلال در كار عادي سيستم مي نمايد، دوم اينكه تكثير پيدا ميكنيد و در نهايت مسري است و انتقال مييابد به همين دليل چون تهديدات رايانه اي رفتاري همچون ويروس دارد، بطور عام به آنها ويروس اطلاق ميشود. او افزود اين ويروسها انواع مختلفي دارند همچون بد افزارها، كرمها، نفوذگرها، جاسوس افزارها و غيره كه بسته به ميزان صدمه وارد كردن و طريقه نفوذشان نام گذاري مي شوند. طباطبايي تصريح كرد، در كشوري كه هنوز در بعضي نقاط آن فرهنگ استفاده از واكسن به منظور پيشگيري از ابتلا به بيماري به جاي درمان وجود ندارد، نميتوان انتظار داشت كه فرهنگ لزوم استفاده از راه حل هاي امنيتي به سرعت رشد كند. بايد بدانيم كه ابزار هاي امنيتي بايد به عنوان يك واكسن مورد استفاده قرار گيرند، نه دارويي به منظور درمان اسيب ديدگي.
سه شنبه 14 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ابتکار]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 224]