تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 19 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بالاترين درجه دانايى، تشخيص اخلاق از يكديگر و آشكار كردن اخلاق پسنديده و سركوب ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1839580840




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

حشرات باهوش تر از رایانه هستند


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: مطالعات گسترده اي که بر روي حشرات صورت گرفته نشان مي دهد برخي از حشرات با کمک مغزکوچکي که از اندازه يک نوک سوزن تجاوز نمي کند قادر به انجام فعاليتهايي هستند که پيشرفته ترين رايانه ها قادر به انجام آن نيستند



باتوجه به تلاشهاي بيشماري که به منظور برقراري ارتباط ميان مغز جانداران وعمق هوشمندي آنها انجام گرفته است، دانشمندان اکنون معتقدند پيچيدگي موجود در ميان اتصالات مغزي عامل عملکرد پيچيده مغز در موجودات است. مطالعه برروي اين اتصالات که در مغزهاي کوچک عملي تر از مغزهاي بزرگاست مي تواندامکان درک دقيقترياز عملکرد مغزهاي بزرگتر از قبيل مغز انسان را بدهد.
به گفته دانشمندان سئوال در اينجااست که زماني که يک حشره با مغزي به اندازه سرسوزن قادر به انجام فعاليت هاي ذهني از قبيل شمارش، انتخاب،تشخيص چهره، وطبقه بندي اشکال است، مغزي به بزرگي مغز انسان از چه توانايي.هايي برخوردار است. در واقع دانشمندان معتقدند مغز بزرگتر هميشهنشانه اي ازهوش بيشترنيست.
مطالعات جديد توانسته است شواهدي را مبني برنامرتبط بودن ابعاد مغز و ميزان هوشمندي موجود ارائه کند. براي مثال در ميان انسانها، افرادي که از سر يا جمجمه بزرگتري برخوردارند لزوما سطح هوشي بالايي ندارند. والها با مغزي 9 کيلوگرمي که از بيش از 200 ميليارد نرون ساخته شده است نيزنسبت به انسانها که مغزي يک کيلويي متشکل از 85 ميليارد نرون دارند بسيار کم هوشتر هستند.
درحقيقت مغزهاي بزرگتر به جاي اينکه در بالابردن هوش سهيم باشند مي توانند از بدنهاي بزرگتر که از ماهيچه.هاي بيشتري براي کنترل شدن برخوردارندمحافظت کنند، مانندرايانه ها که ابعاد بزرگتر تنها گنجايش آنها را افزايش مي دهند و نه لزوما سرعت و کاربردشان را.
در مورد حشرات کوچکتر نيزدانشمندان دانشگاه وست ويرجينيا سرانجام با مطالعات گسترده توانستند ذهنيت سنتي را که حشراتي مانند مورچه ها،زنبوها و سوسکها را ماشين هاي زنده اي مي دانست که تنها در برابر حوادث به شيوه اي قابل پيش بيني پاسخ مي دهند،تغيير دهند. اکنون ثابت شده است حشرات متناسب با شرايط محيطي قادر به تغيير دادن نوع رفتار خود هستند.
زنبورها از مغزهاي بسيار کوچک با کمتراز چند ميليون نرون برخوردارند و قادرند بااستفاده از آن اشکال مختلف را در دسته هاي اشکال متقارن يانامتقارن دسته بندي کنند، اجسام را بر اساس شباهت يا متفاوت بودن آنها انتخاب کنند و يامي توانند پس از طي مسافتيمعين پرواز کردن را متوقف کنند.
رفتارهاي متنوع و شيوه هاي متعدد ارتباط در ميان مورچه ها و زنبورها نشان از هوشمندبودن فوق.العاده آنها دارد. براي مثال زنبورها مي توانند نيش بزنند،عمليات اکتشافي براي يافتن غذا انجام دهند، از کندو محافظت کنند و بابال زدن به تهويه هوا و خنک ساختن داخل کندو استفاده کنند.
با توجه به اين مطالعات دانشمندانبه اين باور رسيده اند که چند صد نرون براي انجام فعاليتي مانند شمارش کافي است و چند هزار نرون براي ايجاد هوشياري کفايت خواهد کرد.
بر اساس گزارش ام اس ان بي سي ، با استفاده از چنين اطلاعاتي مهندسان نرم افزاري قادر خواهند بود برنامه هايي را به منظور شناسايي دقيق چهره و حالات روحي از زواياي متفاوت طراحي کنند ، پديده اي که زنبورها قادر به انجام آن هستند اما رايانه ها هنوز قدرت انجام آن را به دست نياورده اند.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 281]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن