واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: تقي.پور گفت: اگر دوستان با لطف بيشتري نگاه كنند خواهند ديد كه اگر سيستمي زير بار برود مثل همين كارت هوشمند جواب خواهد داد، پس دستيابي به اهدافي در زمينه صادرات نرم.افزار يا سهم ICT در توليد ناخالص ملي دور از ذهن نيست.
وزير ارتباطات گفت: براي توسعه پهناي باند برنامه جامعي داريم كه تا آخر مهرماه سالجاري شبكه core و super core به بهره.برداري مي.رسد و در نتيجه آن در فاز اول ظرفيت پهناي باند كشور به 470Gbps افزايش مي.يابد.
به گزارش فارس، رضا تقي.پور در نشست صبحانه كاري در اتاق بازرگاني تهران پس از شنيدن مطالبات بخش خصوصي اظهار داشت: بعضي از صحبت.ها بسيار غيرمنصفانه بود كه اگر تعمدي در كار نباشد بايد بگوييم از ضعف اطلاع.رساني خودمان است.
وزير ارتباطات ادامه داد: از ابتدا در ايجاد شبكه هاي ارتباطي برنامه مدوني نداشتيم و اين مشكلات بسياري را پديد مي.آورد.
وي با اشاره به تأسيس سازمان تنظيم مقررات گفت: ما تنها وزارتخانه.اي هستيم كه باب مذاكره و مراوده با بخش خصوصي را باز كرده.ايم و اين همان تأسيس سازمان تنظيم مقررات است.
تقي.پور گفت: برخي دوستان با كم.لطفي گفتند آماري نمي.بينند و وزارتخانه اعلام كند براي بخش خصوصي چه كاري انجام داده است. وي گفت: در حال حاضر به 11 شركت pap و شركت مخابرات ايران پروانه داده.ايم، 5 شركت SAP خدمات ارتباطات فضايي را ارائه مي.دهند، 4 شركت فعال وايمكس، 1407 شركت ISP، صد و هشت شركت ISTP و 400 دفاتر خدمات پيشخوان شهري و 10 هزار دفتر پيشخوان روستايي داريم.
تقي.پور ادامه داد: در سازمان تنظيم مقررات به روي تمام مردم باز است و دوستان مي.توانند صحبت.هايي كه اينجا انجام دادند در سازمان تنظيم مقررات بگويند.
وزير ارتباطات درخصوص صحبت.هاي يكي از حاضرين مبني بر درخواست عضويت نماينده.اي از بخش خصوصي در كميسيون تنظيم مقررات گفت: كميسيون تنظيم يك كميسيون فرا سازماني است كه مسئوليت.هايي از جمله تنظيم تعرفه.ها را بر عهده دارد.
وي گفت: از 9 عضو كميسيون تنظيم به غير از بنده و رئيس سازمان تنظيم (كرم.پور) باقي اعضا را نمايندگاني از سازمان.هاي دولتي، NGO ها (غيردولتي) تشكيل مي.دهند.
وي تأكيد كرد: كيفيت تصميمات ما در كميسيون نشان مي.دهد كه در اين كميسيون بي.طرف هستيم.
وزير ارتباطات در ادامه با اشاره به اجراي پروژه كارت هوشمند سوخت گفت: من فكر مي.كنم يكي از پروژه.هاي سختي كه در كشور انجام شد پروژه كارت سوخت بود، وقتي اين پروژه مطرح شد خود من در باورم نبود كه كشور بتواند از پس آن بربيايد.
وي گفت: اگر دوستان با لطف بيشتري نگاه كنند خواهند ديد كه اگر سيستمي زير بار برود مثل همين كارت هوشمند جواب خواهد داد، پس دستيابي به اهدافي در زمينه صادرات نرم.افزار يا سهم ICT در توليد ناخالص ملي دور از ذهن نيست.
وزير ارتباطات در خصوص عدم پشتيباني و اختلال در شبكه.هاي بانكي و مخابرات گفت: بعضي دوستان در شبكه.هاي ديتا خود را بي.نياز از مخابرات مي.دانند و معماري و طراحي شبكه را انجام مي.دهند و فقط لينك.هاي ارتباطي را از مخابرات مي.گيرند.
وي ادامه داد: اما وقتي به مشكل برمي.خورند تقصير را متوجه زيرساخت و مخابرات مي.دانند به همين دليل اخيرا گفته.ايم كسانيكه متقاضي مثلا دريافت 100 نود در كشور هستند شبكه را از مخابرات دريافت كنند و در اين صورت مخابرات تضمين كننده كيفيت خدمات خواهد بود.
وي در خصوص اينكه با انحلال معاونت IT وزارت ارتباطات ايفاي اين نقش در وزارتخانه چگونه انجام خواهد شد گفت: معاونت IT با شركت فناوري اطلاعات ادغام شده است و در فضاي جديد شركت فناوري اطلاعات به منظور انجام تصدي.هاي حاكميتي در نظر گرفته شده و با تشكيل كارگروه فاوا در دولت سعي كرديم نسبت به شوراي عالي IT كه در سال چند جلسه بيشتر نداشت، كار كوتاه.تر شود.
تقي.پور در توضيح اين مسئله كه چرا در تشكيل كميته.هاي تخصصي كارگروه فاواي دولت از بخش خصوصي استفاده نشده است، گفت: 19 كميته در اين كارگروه پيش.بيني شده كه چند كميته شروع به كار كردند و باقي هنوز فعال نشده، البته ما سعي كرديم اين ساختار فراسازماني باشد.
وي تأكيد كرد: هميشه اين جمله تكرار مي.شد كه فناوري اطلاعات در كشور متولي واحدي ندارد كه البته با توجه به اين مهم كه فناوري اطلاعات در تمام سازمان.ها و امور دخيل است اساسا اين جمله درست نيست و IT تنها منحصر به يك معقوله نمي.شود.
وزير ارتباطات در پاسخ به شكايات مربوط به مشكلات كمبود پهناي باند در كشور گفت: براي توسعه پهناي باند يك برنامه جامع در نظر داريم كه تا آخر مهرماه سال جاري شبكه core و super core به بهره.برداري مي.رسد و در نتيجه آن در فاز اول ظرفيت پهناي باند كشور به 470Gbps افزايش مي.يابد.
وي تأكيد كرد: سازمان تنظيم مقررات و شركت فناوري اطلاعات براي تعامل با اپراتورها و هماهنگي با سازمان.هاي دولتي ايجاد شده.اند كه رگولاتوري وظيفه حل و رسيدگي به مشكلات اپراتورها را دارد و شركت IT نيز اگر كسي در پروژه.اي نياز به هماهنگي با دستگاه.هاي دولتي داشت بايد اين وظيفه را از سوي وي انجام دهد.
تقي.پور در توضيح نحوه تعامل و ديدگاه وزارت ارتباطات نسبت به بخش خصوصي گفت: در دنيا مسئوليت NGOها اين است كه در مباحث كلان حوزه ورود پيدا كنند و در ترسيم فضا براي دولت نقش دارند.
وي در پاسخ به سؤالي در زمينه واگذاري مخابرات به نظامي.ها گفت: از 100 درصد سهام مديريتي مخابرات سهم صندوق بازنشستگي سپاه 25 درصد است كه با اين ساختار يك نفر از اين سهام در هيئت مديره عضو است و طبيعتا نقش آن در تصميم.گيري.ها نيز محدود خواهد بود.
وي گفت: آيا اين مجموعه در حال حاضر با سبك و سياق نظامي اداره مي.شود كه شائبه واگذاري به نظام.ها مطرح شده است.
وي گفت: برخي موارد مانند اشتغال حتي از زمان دولتي بودن مخابرات سخت.تر شده است كه رگولاتوري و وزارت اقتصاد به شدت در اين زمينه.ها مواظب مخابرات هستند.
وي با بيان اينكه شركت.ها بايد مشكل خود را در رگولاتوري مطرح كنند، گفت: برخي مشكلات كوچك است و مشكلات را نبايد به حاكميت رساند.
وي ادامه داد: بعضي.ها اخيرا گفتند كه پروانه اپراتور دوم سقف ندارد، با كلمات بازي نمي.كنيم همه چيز تا جايي كه سواد و دانش همكارهاي ما در رگولاتوري مي.رسيد در پروانه گنجانده شده است و كميسيون تنظيم مقررات اين اختيار را دارد كه تصميم بگيرد و پروانه را اصلاح كند.
وي تأكيد كرد: در صورت لزوم از اجراي قانون باكي نداريم و با قاطعيت برخورد مي.كنيم.
وزير ارتباطات همچنين در خصوص گله.مندي از قطع ارتباط مشتركان با رسيدن مبلغ كاركرد گفت: در حال حاضر ما شركت مخابرات را خصوصي و از صنف شما مي.بينيم.
وي تأكيد كرد: خود من اين كار را يك رفتار كاملا ناشيانه در بازار مي.دانم كه اگر خلاف پروانه باشد با آن برخورد مي.كنيم.
تقي.پور در خصوص ودايع گفت: ودايع مخابرات دو جنبه ماهيتي و شرعي دارد كه جنبه شرعي آن بايد توسط مراجع مشخص شود و موضوع ماهيتي آن اين است كه در ترم.هاي مالي تكليف وديعه مشخص است و يعني اختيار استفاده از اين پول در اختيار كسي قرار داده مي.شود.
تقي.پور ادامه داد: هر كس در تلفن ثابت خط خود را پس بدهد مي.تواند يك خط 50 هزار توماني بگيرد كه شرايط خط جديد با قديم متفاوت است و ممكن است شماره آن نيز فرق داشته باشد، اگر سيم.كارت خود را پس بدهد 288 هزار تومان وديعه پس مي.گيرد.
وزير ارتباطات در خصوص حذف يارانه.ها در حوزه ICT گفت: به علت اينكه در اين حوزه يارانه.اي تعلق نمي.گيرد از هدفمند.سازي يارانه.ها مشكلي نخواهيم داشت اما براي روستاها كمك دولت وجود دارد تا زمانيكه به درآمد.زايي برسد
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 176]