تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 18 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):رمضان ماهى است كه ابتدايش رحمت است و ميانه‏اش مغفرت و پايانش آزادى از آتش جهنم. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1839263109




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اخبار ويژه كيهان// مرعشي: بزرگان اصلاح طلب بازي كودكانه مي كنند// شاعربزرگي بود ولي چون مسلمان بود تحويلش نگرفتيم// فائزه هاشمي: اصلاح طلبان امروز از هاشمي دفاع مي كنند فردا دوباره تخريب مي كنند


واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: اخبار ويژه كيهان// مرعشي: بزرگان اصلاح طلب بازي كودكانه مي كنند// شاعربزرگي بود ولي چون مسلمان بود تحويلش نگرفتيم// فائزه هاشمي: اصلاح طلبان امروز از هاشمي دفاع مي كنند فردا دوباره تخريب مي كنند
خبرگزاري آريا- كيهان در شماره امروز خود (13 آبان)، اخبار ويژه زير را درج كرده است.

مرعشي: بزرگان اصلاح طلب بازي كودكانه مي كنند (خبر ويژه)

سخنگوي حزب كارگزاران با تأكيد دوباره بر اينكه «كارگزاران، حزبي ليبرال دموكرات مسلمان است» خواستار تحزب در كشور شد اما در عين حال با توهين تلويحي به مردم گفت: در كشور ما تحزب پذيرفته نشده است؛ هم نزد مسئولان نظام و هم نزد مردم. حتي افغان ها دموكراسي و تحزب را به صورت توأم پذيرفتند ولي مردم ما در ايران از امام ياد گرفته اند كه دخالت در سياست وظيفه است و بايد باشد ولي اينكه بايد سازمان يافته در سياست دخالت كنند را خلاف استقلال خودشان مي دانند.

مرعشي در گفت وگويي پر از تناقض با سايت آفتاب همچنين مدعي شد «كارگزاران در واقع يك تشكل راست است اما از بدو تولد خويش بنيانگذار يك حركت اصلاحي عليه سياست هاي راست بوده است.» وي همچنين با وجود حمايت چندي پيش خود از نامزدي كساني چون ناطق نوري و ولايتي براي تشكيل دولت ائتلافي وحدت ملي اين بار گفت: از نظر من تشكيل دولت فراجناحي نوعي خلط مباحث سياسي و غيرممكن است.

مرعشي با توهين به اصلاح طلبان چپ، انتخابات سال 84 و شكست اصلاح طلبان را بچه بازي بزرگان خواند و گفت: در طيف چپ آقاي معين كه معتقد بود كه اگر با حكم حكومتي تاييد شود اصلا در انتخابات شركت نمي كند، با حكم حكومتي تأييد شد و در انتخابات هم حضور پيدا كرد. علاوه بر آقاي معين، آقاي كروبي هم، با آن همه سابقه در انتخابات حاضر شد و آقاي مهرعليزاده هم بود. در طيف راست هم، هم آقاي قاليباف و هم آقاي لاريجاني و هم آقاي احمدي نژاد حضور داشتند. در انتخابات سال 84، هيچ كس به هيچ كس رحم نكرد.

سخنگوي كارگزاران همچنين كارگزاران را مايل به ايجاد جريان ميانه در ميان دو جريان چپ و راست معرفي كرد و در عين حال گفت: اما از لحاظ كارشناسي به چيز ديگري غير از اين معتقديم. مخاطب ما با مشاركت و روحانيون مبارز يكي است. ما به عنوان كارگزاران تشخيص مان اين است كه هيچ چاره اي نداريم جز اين كه با هم حركت كنيم. ما ميل به اين نداريم كه از مجموعه اصلاح طلبان بيرون بياييم و مخاطبان زيادي را از دست بدهيم. با همه اينها اگر گروهي موفق شوند كه جريان ميانه را شكل دهند، كارگزاران هم به آن مي پيوندد ولي از لحاظ كارشناسي به اين نتيجه نرسيده ايم كه مي توان جريان سومي را در كشور به وجود آورد. اين جريان تنها در صورتي كه آقاي هاشمي رأساً وارد كار شود، محقق مي شود ولي تا زماني كه ايشان بخواهند نقش فراجناحي خودشان را حفظ كنند و وارد مبارزات سياسي به معني جناحي و حزبي نشوند، تشكيل جريان ميانه با دشواري فراواني روبه رو خواهد بود.

آمريكا در افغانستان هم نيازمند ايران است (خبر ويژه)

روزنامه لس آنجلس تايمز خواستار مذاكره آمريكا با ايران براي ايجاد ثبات در افغانستان شد.

اين روزنامه آمريكايي در تحليلي به قلم لارنس كلب ديپلمات سابق در دولت ريگان نوشت: ثبات در افغانستان در غياب ايران ناممكن است و با توجه به نفوذ عظيم اين كشور در افغانستان، آمريكا چاره اي جز كنار آمدن با تهران براي ايجاد ثبات و آرامش ندارد. ما در سال 2001 قدر اقدامات خوب ايران در كمك به سقوط طالبان را ندانستيم و اكنون اگر مي خواهيم پيروز ميدان افغانستان باشيم بايد وارد گفت وگو با ايران شويم.

اين ديپلمات با بيان اينكه سربازان آمريكايي هزينه ناكامي دولت در افغانستان را با زندگي خود مي پردازند، نوشت: سال 2009 انتخابات رياست جمهوري برگزار مي شود و ايران داراي نفوذ فراواني در ميان برخي گروه هاي مخالف حامد كرزاي رئيس جمهور كنوني است و مي تواند آنها را له يا عليه او فعال كند.

شاعربزرگي بود ولي چون مسلمان بود تحويلش نگرفتيم (خبر ويژه)

راديو زمانه در گفت وگويي با يك شاعر و منتقد ادبي، ضمن تأكيد بر اين كه طاهره صفارزاده شاعر بزرگي است، مذهبي بودن آن مرحومه را علت بي اعتنايي مدعيان روشنفكري و مدرنيسم به اشعار وي دانست.

در اين مصاحبه با اشاره به اينكه صفارزاده «آوانگاردترين شاعر ايران در دهه 50 و شاعره زن يكه آن دوران» بود، از تاثير شعر وي بر شاعران زن و مرد ديگر پس از فروغ فرخزاد ياد مي شود و مي افزايد: كتاب شعر «طنين در دلتا»ي او يك اتفاق بزرگ در زبان فارسي بود.

احمد ميراحسان كه راديو زمانه با وي گفت وگو كرده است در بيان علت بي اعتنايي گسترده روشنفكران به دكتر صفارزاده، از «گرايشات مابعدالطبيعي» وي ياد مي كند اما در جايي ديگر صريحاً مي گويد: بنا به نگاه انقلابي و شيعي صفارزاده به شعر، غالباً ذكري از او در فضاي شعر مدرن نيست و دستاوردهاي او ديده نمي شود.

وي مي افزايد: احساس در پرتو فيض الهي بودن و يك تجربه اجتماعي-عرفاني، سراپاي او را گرفت و به اين ترتيب، در مسير ديگري راه رفت كه با مدرنيسيم متفاوت بود!

مصاحبه كننده مي كوشد بين مذهبي بودن و حضور اجتماعي مغايرت القا كند اما پاسخي كه مي شنود اين است: در حوزه مسيحيت هم بسياري از هنرمندان، شاعران و سينماگران را مي بينيد كه ضمن داشتن ديدگاه مذهبي، گرايشات اجتماعي هم دارند. در طاهره صفارزاده پيوند بين خرد جاودان و تأملات ديني، بشدت با يك برداشت عدالتخواهانه و آزاديخواهانه در هم آميخته و شدت اين گرايش در او، بعد از انقلاب به وضوح ديده مي شود چرا كه او هميشه با گرايش به الگويي از معصومان در حوزه پيشوايان ديني «امام علي(ع) و حضرت زهرا(س)» كتاب نوشته است.

فائزه هاشمي: اصلاح طلبان امروز از هاشمي دفاع مي كنند فردا دوباره تخريب مي كنند (خبر ويژه)

فائزه هاشمي نماينده كارگزاراني مجلس پنجم ضمن مخالفت با نامزدي خاتمي، خواستار كانديداتوري يك مدير تكنوكرات شد.

وي در گفت وگو با مجله شهروند امروز گفت: به نظر من خاتمي نبايد كانديدا شود. اگرچه هنوز براي قضاوت زود است اما گمان مي كنم آمدن آقاي خاتمي مشكلي را حل نمي كند. فردي بايد كانديدا شود كه يك توانايي هاي ذاتي داشته باشد. از ميان مديران اجرايي تكنوكرات مي توان گزينه هاي مناسبي را پيدا كرد.

فائزه هاشمي كه پس از عدم موفقيت در انتخابات مجلس براي چند سال به انگليس رفته، درباره جدايي اصلاح طلبان و هاشمي رفسنجاني مي گويد: از همان روزهاي اول حرف هايي زده شد كه خيلي چيزها را روشن كرد. آنها مي گفتند ما وارث پروژه هاي شكست خورده و بدهي هاي خارجي دولت آقاي هاشمي هستيم... چپ ها در مجلس پنجم با تلاش كارگزاران وارد مجلس شدند اما حاضر نشدند نام فراكسيون را كارگزاران بگذارند و كارگزاران را دزد ناميدند.

وي مي افزايد: در انتخابات سال 76 در لبنان به يكي از نزديكان خاتمي گفتم نبايد ميان او و آقاي هاشمي جدايي رقم بخورد كه اگر اين اتفاق افتاد دوم خرداد به شكست مي انجامد. مدتي بعد به دوستانم خبر دادم كه آن جدايي دارد اتفاق مي افتد. اما گوش ها بدهكار نبود. هاشمي را تخريب كردند تا خودشان بالا بيايند. تمام ناكامي ها را به گردن آقاي هاشمي انداختند تا تقصير را از گردن خودشان بردارند. همان اتفاقي كه امروز هم مي افتد.

فائزه هاشمي با اشاره به سفر به انگليس و تحصيل در رشته حقوق بشر مي گويد: چون از سياست دل چركين بودم راحت كنار كشيدم.

وي همچنين مي افزايد: من از چپ ها دلخوري ندارم و با آنها قهر نيستم اما آنها امروز از آقاي هاشمي دفاع مي كنند و فردا دوباره تخريب را شروع مي كنند. كافي است دوباره به يك پيروزي برسند، همان آش است و همان كاسه.

او در باره عملكرد آقاي هاشمي هم گفته است: من معتقدم بابا دو تا امتياز اگر مي داد چهار تا امتياز مي گرفت و من اين روش را قبول دارم. اين پيروزي نيست اگر امتياز ندهيم و نتيجه اي هم به دست نياوريم.

قحطي و گرسنگي شديد هديه اشغالگران به 8 ميليون افغاني (خبر ويژه)

يك سازمان پژوهشي وابسته به دولت انگليس از قحطي و گرسنگي شديد براي 8 ميليون نفر از مردم افغانستان خبر داد و آن را تهديدي بزرگتر از شورش در اين كشور دانست.

8 سال پس از اشغال افغانستان از سوي نيروهاي آمريكايي و انگليسي و در حالي كه آمارها از گسترش ناامني و چند برابر شدن توليد مواد افيوني در اين كشور حكايت مي كند، «بنياد متحد خدمات سلطنتي انگليس» طي گزارشي اعلام كرد: گرسنگي تهديدي بزرگتر از شورش در افغانستان است و 8 ميليون افغاني به دليل كاهش محصولات كشاورزي و افزايش قيمت مواد غذايي امسال با مشكل شديد كمبود مواد غذايي مواجه خواهند شد.

اين مؤسسه وابسته به دولت انگليس اضافه كرد: با آن كه حملات طالبان در مركز توجه جهانيان قرار دارد، گرسنگي و سوءتغذيه احتمالا مانعي بزرگتر بر سر راه توسعه افغانستان است و اگر جامعه جهاني پيش از فرا رسيدن زمستان، براي حل مشكل اقدام نكند افغاني ها با مشكلات بيشتري مواجه خواهند شد. همچنين اعتبار و صلاحيت كشورهاي حامي بازسازي افغانستان زير سؤال خواهد رفت. وزارت كشاورزي افغانستان مي گويد وضعيت واقعاً نگران كننده است.

الدخيل يا مك كين! (خبر ويژه)

گره خوردن سياست هاي اشغالگرانه آمريكا در عراق، برخي محافل را در كويت نگران كرده است. اين محافل از ناكامي آمريكا در امضاي توافقنامه امنيتي و نيز احتمال شكست جمهوري خواهان و عقب نشيني اشغالگران از عراق ابراز نگراني مي كنند.

در اين باره سعد طعله العجمر وزير اطلاعات سابق كويت در گفت وگو با بي بي سي ضمن ابراز اميدواري نسبت به پيروزي مك كين نامزد جمهوري خواهان اظهار داشت: او گزينه اي مناسب براي برنامه هسته اي ايران و مسائل خاورميانه است.

وي كه مؤسس انجمن حقوق در كويت است ضمن القاي نگراني نسبت به برنامه هسته اي ايران گفت: آمريكا با حمله خود به عراق و سرنگون ساختن صدام حسين باعث به وجود آمدن هرج و مرج و افتضاح در آن كشور شد، بنابراين آمريكايي ها چه از لحاظ اخلاقي و چه از لحاظ سياسي موظف به پايان دادن مسئوليت خود در عراق و پاك كردن اين افتضاح در آن كشور هستند. آمريكايي ها نمي توانند به همين سادگي سلاحهاي خود را جمع كنند و آن كشور را به حال و سرنوشت خود رها كنند.

در همين حال روزنامه القبس با ابراز نگراني از نفوذ فزاينده ايران در عراق و معلق ماندن امضاي توافقنامه امنيتي با آمريكا نوشت: جريان هوادار ايران بر جناح حامي واشنگتن پيروز شد و ترديد سياستمداران عراقي و مواضع دوگانه آنان در قبال توافقنامه، پيروزي موضع مخالفت جويانه ايران را نشان مي دهد.

القبس با كتمان اعتراض فراگير عمومي در عراق عليه اين توافقنامه تحميلي و كاپيتولاسيون گونه، مدعي فشار ايران بر دولت عراق شد و نوشت: ايران از زمان اشغال عراق تا امروز توانسته پايگاه سياسي و اقتصادي قدرتمندي در عراق ايجاد كند تا آنجا كه آمريكا مجبور به مذاكره با اين كشور و پذيرش ضمني اين نفوذ شده است.

شايان ذكر است كه حمايت بي دريغ سياستمداران مرتجع كويت از صدام در جنگ تحميلي عليه ايران، با قدرشناسي ويژه از نوع صدام و اشغال كويت مواجه شد
 دوشنبه 13 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آریا نیوز]
[مشاهده در: www.aryanews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن