واضح آرشیو وب فارسی:سياست روز: احمدينژاد با اشاره به بحران اقتصادي غرب: مرده را با تنفس مصنوعي نميتوان زنده كرد
رئيسجمهور در ابتداي جلسه استاني دولت در خرمآباد با بيان اينكه عدهاي به خاطر به بنبست رسيدن انديشه ليبراليسم و اقتصاد مدرن به تكاپو افتادهاند و دنبال راه چاره ميگردند، گفت: يك مرده قطعي را با چنين تنفسهاي مصنوعي نميتوان زنده كرد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني دولت، محمود احمدينژاد بعدازظهر پنجشنبه گذشته در ابتداي جلسه استاني هيئت دولت خاطرنشان كرد: نقش مردم لرستان در صيانت از انديشه اسلام ناب، استقلال و عزت ايران زمين، بيبديل، ويژه و ممتاز است.
رئيسجمهور حضور حماسي و پرشور مردم لرستان در استقبال از اعضاي هيئت دولت را مورد اشاره قرار داد و گفت: لرستانيها ديروز به بهانه استقبال به صحنه آمده بودند تا بار ديگر فرياد بزنند كه ايران زنده است، همگي يكپارچه آرمانهاي بلند امام و رهبري عزيز را فرياد ميكشيدند و حقيقتا ديروز خرمآباد قلب ايران شده بود.
احمدينژاد اضافه كرد: مردم خرمآباد يك بار ديگر نشان دادند كه انقلاب، امام و پيگيري آرمانهاي الهي در صدر مطالبات ايران و مردم لرستان قرار داد.
وي در ادامه سخنان خود در جلسه استاني هيئت دولت، با اشاره به بحران اقتصادي غرب خاطرنشان كرد: دنياي غرب امروز گرفتار خودخواهيها، چپاولگريها و حرامخواريهاي خود بوده و در ابعاد فرهنگي و اقتصادي به پايان راه رسيدهاست البته ما از اينكه ملتها در رنج افتادهاند خوشحال نيستيم، اما از سوي ديگر از اينكه انديشه استكباري و ضدالهي به پايان راه خود رسيدهاست، خوشحال هستيم و آن را فرصت مغتنمي براي نجات ملتها ميدانيم.
رئيسجمهور با بيان اينكه اقتصاد ليبرال، ربوي است و اقتصاد الهي و اسلامي يك فرصت تاريخي براي همه بشريت بوجود آورده است، گفت: همه بشريت و دلسوزان بايد نابودي اقتصاد به اصطلاح مدرن و به پايان راه رسيدن انديشه ليبرالي را جشن بگيرند و البته بايد به دنبال راه نو و اقتصاد سالم و سازنده و دور از تبعيض و چپاول باشند. رئيسجمهور تصريح كرد: امروز ملتها به دنبال راه جديدي برگرفته از فطرت الهي و بر اساس عدالت و متصل به آسمان هستند و ما با افتخار اعلام ميكنيم كه از اقتصاد ليبرال و فرمولهاي ربوي آن برائت ميجوييم و به دنبال اقتصاد پويا، متعالي و رشددهنده هستيم.
احمدينژاد در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اينكه سرما و خشكسالي سال گذشته خسارتهاي زيادي به كشاورزان بخصوص آنهايي كه گندم كاشته بودند، وارد كرده است، گفت: از كشاورزان تقاضا ميكنم امسال هم به طور گسترده گندم بكارند و دعا ميكنيم خداي متعال باران رحمت خود را نازل كند تا از سويي جبران سال گذشته انجام شود و از سوي ديگر امسال بتوانيم معادل واردات گندم، صادرات داشته باشيم.
ديدار با علما و روحانيون استان لرستان
احمدينژاد صبح پنجشنبه در ديدار علما و روحانيون استان لرستان با اشاره به اينكه امروز قدرتهاي زورگو و مستكبرين در سرازيري سقوط قرار دارند و ملت ايران رو به صعود است، اظهار داشت: جهانيان هيچ اميدي به نظامهاي غربي ندارند، از آن متنفر هستند و شرايط كنوني فرصت مناسبي براي ترسيم آينده است البته بالاترين مسئوليت ماست كه راه و شيوه جديد را به آنها عرضه كنيم.
وي اضافه كرد: امروز گوش شنوا و دل بيدار براي دريافت حقيقت اصلي عالم مهياست و اين مسئوليت سنگيني است كه ملت ايران و بخصوص روحانيان بر عهده دارند.
احمدينژاد با بيان اينكه در ايران اسلامي نظام ولايت فقيه برپاست و مسجد، مدارس علميه، وعظ و خطابه نقش محوري و اساسي دارند، خاطرنشان كرد: همه بايد دست به دست هم اين نهاد اصيل و كانون انسانساز را توسعه دهيم و آن را تا نهايت امكان فعال كنيم.
رئيسجمهور با تاكيد بر ضرورت دعوت بشريت به امام عصر(عج) تصريح كرد: بالاترين رسالت تبليغ جز اين نيست كه قلوب انسانها را به امام عصر متصل كنيم و روح حقيقت تبليغ و انسانسازي جز معرفي و ترويج امام عصر(عج) نيست.
احمدينژاد خاطرنشان كرد: امروز به فضل الهي پس از گذشت قرنها مهجوريت، نام امام عصر(عج) در دنيا منتشر شده است و اين از جمله بالاترين افتخارات است. وي در بخش ديگري از سخنان خود با تاكيد بر اينكه تمام مكاتب مادي جهان به بنبست رسيدهاند و اگر همه شياطين و اذناب آن نيز جمع شوند، نميتوانند آنها را نجات دهند، گفت: علت اصلي به بنبست رسيدن اين مكاتب و استكبار، دوري آنها از احكام الهي است و ملتهاي جهان نه تنها اميدي به نظامهاي غربي ندارند بلكه از آن منزجر و متنفر بوده و راه جديدي را جستجو ميكنند.
رئيسجمهور برپايي عدالت را مورد تاكيد قرار داد و اظهار داشت: حكومت اسلامي جز خدمت به مردم و برپايي عدالت، ماموريت ديگري ندارد و اگر عدالت از واژه اسلام برداشته شود چيزي از آن باقي نميماند البته سختترين مرحله پيادهسازي اسلام نيز اجراي عدالت است و دولت وظيفه اصلي خود ميداند كه در راه براي برپايي عدالت تلاش و ايستادگي كند.
رئيسجمهور ملت ايران و روحانيت را پرچمدار غفلتزدايي از بشريت دانست و گفت: ملتهاي جهان به دنبال راه جديدي هستند و شرايط كنوني بهترين فرصت براي معرفي مكتب اسلام ناب محمدي و آرمانهاي انقلاب اسلامي است.
احمدينژاد همچنين با اشاره به طرح تحول بزرگ اقتصادي و تصميم جدي دولت براي عملياتي كردن آن تصريح كرد: دولت مصمم است عدالت را در جامعه برپا كند و يكي از راههاي آن اصلاح سيستم بانكي، مالياتي و گمركي است كه در متن طرح تحول اقتصادي گنجانده شده است و البته بايد توجه داشت آنچه شياطين با آن زياد دشمني ميكنند اقداماتي است كه در جهت عدالت باشد چرا كه برپايي عدالت مقدمهسازي حاكميت انسان كامل است و اگر همه دست به دست هم دهيم ميتوانيم اين طرح را با كمترين تبعات و بيشترين مزايا به اجرا درآوريم.
رئيسجمهور تأكيد كرد: آرامش ناشي از تمجيد مدعيان و بدخواهان را به لبخند رضايت پيرزن و پيرمردي فقير عوض نميكنم و هيچ ارزشي براي چنين آرامشي قائل نيستم.
ملاقات چهره به چهره با مردم
رئيسجمهور همچنين در ديدار رودررو و صميمي با اقشاري از مردم از جمله جوانان، فارغالتحصيلان دانشگاه، جانبازان و معلولين، سرمايهگذاران، مديران خصوصي و كشاورزان و دامداران، پس از شنيدن طرحها و پيشنهادهاي ابتكاري براي توسعه استان و نيز برخي مشكلات شخصي مراجعهكنندگان، دستورات لازم را براي رفع مشكلات آنان صادر كرد.
درخواست تسهيلات براي شركتهاي صنعتي و توليدي، حمايت از اختراع نانو لولههاي كربني و مساعدت براي توليد انبوه آن، ارائه تسهيلات براي توليدكنندگان دامي و لبني، مسائل عمراني و فرهنگي و نيز درخواست اشتغال و كمكهزينه درمان از جمله مواردي بود كه در اين ملاقاتهاي رودررو با رئيسجمهور مطرح شد.
نشست كارگروه تخصصي اشتغال و صنعت و معدن استان لرستان نيز به رياست رئيسجمهور چهارشنبه شب در محل استانداري لرستان برگزار شد. در اين نشست زمينهها و راهكارهاي افزايش ميزان اشتغال و توسعه صنعت و معدن استان مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
در اين نشست مباحث و پيشنهادات مربوط به اشتغال و رفع موانع موجود در اين حوزه و نيز افزايش صنايع و توسعه معادن با حضور وزراي مربوطه، نمايندگان استان در مجلس شوراي اسلامي و مديران بخش خصوصي مورد بحث و تبادلنظر قرار گرفت. در كارگروه اشتغال استان لرستان پس از گزارش جهرمي وزير كار و امور اجتماعي درباره وضعيت اشتغال استان، افزايش منابع بانكهاي استان به منظور تسريع و تسهيل در پرداخت طرحهاي اقتصادي، پرداخت تسهيلات قرضالحسنه به طرحهاي خوداشتغالي براي حمايت از مشاغل زودبازده، اخذ مجوز و احداث 5 آموزشكده فني در شهرهاي استان از جمله پيشنهاداتي بود كه در اين كارگروه مطرح شد و تعدادي از اين پيشنهادها پس از توافق انجام شده به جلسه استاني هيئت دولت ارائه شد.
در پايان گفتني است دومين جلسه استاني هيئت دولت به استان لرستان براي شتاب بخشيدن به روند توسعه و آباداني بيش از پيش اين استان با 190 مصوبه همراه شد. در اين جلسه كه به رياست رئيسجمهور و با حضور هيئت وزيران در محل استانداري شهر خرم آباد به مدت بيش از 4 ساعت برگزار شد، طرحها و پروژه هاي مهمي براي افزايش سطح رفاه، توسعه، امنيت و آباداني استان لرستان به تصويب رسيد.
جمعه 10 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سياست روز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]