واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش فارس از نشست فيلم «خواب زمستاني»/3 فرشيد منافي: «خواب زمستاني» مرا به حضور در سينما مصمم كرد
خبرگزاري فارس: فرشيد منافي در نشست رسانهاي فيلم «خواب زمستاني» گفت: بعد از جشنواره تاكنون شايد هرروز پيشنهادات تازهاي براي كار داشتهام و تصميم گرفتهام فعلا در سينما فعاليت كنم و «خواب زمستاني»، من را به حضور در سينما مصمم كرد.

به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، نشست رسانهاي فيلم «خواب زمستاني» عصر روز گذشته با حضور سيامك شايقي(كارگردان)، فاطمه معتمدآريا،عمار تفتي ، فرشيد منافي(بازيگران) و سعيد شهرام( سازنده موسيقي متن) در باران فيلم برگزار شد.
منافي با اشاره به نقشي كه براي اولينبار در سينما بازي كرده است گفت: شخصيت اصلي من نه شلوغكاريهاي زمان اجرا است و نه اين خمودگي و عصبي بودن «خواب زمستاني»، اما در كل به اين شخصيتي كه بازي كردهام نزديكتر هستم و فكر ميكنم بازيگر بايد بتواند هرنقشي را بازي كند، چه كمدي، چه رمانتيك و چه اكشن. به اعتقاد من اين به تواناييهاي بازيگر بر ميگردد.
وي افزود: من در سينما، بازيگري تازهكار محسوب ميشوم اما در راديو حرفهاي هستم، چرا كه 12 سال است كه كار راديو انجام ميدهم، البته بعد از نمايش «خواب زمستاني» در جشنواره فجر، تاكنون نزديك 8 ماه است كه نه در راديو بودهام و نه در تلويزيون اما اين كه برخي فكر ميكنند من به دليل مشكلاتي از راديو و تلويزيون بيرون آمدهام، تصور غلطي است و اين تصميم كاملا شخصي بوده است.
اين مجري راديو و تلويزيون ادامه داد: البته بعد از جشنواره تاكنون شايد هر روز پيشنهادات تازهاي براي كار داشتهام اما تصميم گرفتهام فعلا در سينما فعاليت كنم، من هنوز هم راديو را دوست دارم اما يك مقدار شخصا با تلويزوين مشكل داشتم و اگر الان نيستم صرفا به دلايل شخصي است.
بازيگر فيلم «خواب زمستاني» با اشاره به سخت بودن تثبيت موقعيت بازيگري كه از راديو و تلويزيون به سينما ميآيد، اظهار داشت: يك مقدار تثبيت اين موضوع براي بازيگران سخت است، چرا كه بيشتر صداي من براي مردم جا افتاده است اما سعي ميكنم راه خودم را بروم، من به سينما و بازيگري علاقهمند هستم و ميخواهم در اين حرفه باقي بمانم.
وي ادامه داد: البته من سابقه تئاتري دارم و فعاليت هنري را از تئاتر شروع كردم كه بعدها به طور اتفاقي وارد راديو شدم و آنجا هم درنمايشهاي راديويي بازي ميكردم. بعد اتفاقي وارد دوبله شدم و اتفاقي هم وارد كار اجرا شدم و اتفاقيتر از همه، وارد سينما، اما پيشينه من تئاتر است و هنوز به آن علاقه دارم اما شرايط كار تئاتر در كشور ما فراهم نيست و به همين دليل تئاتر را رها كردهام.
منافي در خاتمه اظهار داشت: روزي داشتم از پلههاي ساختمان دوبلاژ صدا وسيما پائين ميآمدم كه از دفتر آقاي شايقي تماس گرفتند و خيلي اتفاقي براي حضور در اين كار دعوت شدم، البته فكر ميكنم اتفاق خوبي است و اميدوارم در آينده مسير بهتري برايم فراهم شود.
انتهاي پيام/ا
چهارشنبه 8 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 153]